5 gün sonra tam 3 ay dolacak bendede Ağrı var tam bir birleşme asla Yok fakat zeytinyağı ile birliktelik yarım yamalak var.iç kısımlara dışarı doğru sürün iyi geliyormuş gerçekten ha bide A vitamini gıdalar hücreleri yenileme özelliğine sahipmiş ıspanak,yumurta.havuc gibi bunlara yüklenin arkadaşlar (tabi sizde detaylı araştırın) derimŞuan 8 ay oldu banada
AyNen canım o şekilde gittikçe tamamlanır. 4 ay birlikte olamadim 3 aydır yağla başardım son ikidir yağsız yapabildim.ama iki gün üst üste hiç olmuyor Ara vererek yapın.iliskiden sonra heralde tahriş oluyor ertesi gün yanmam hafif ağrım oluyor tekrar geçiyor.zamnla ınss buda gecer5 gün sonra tam 3 ay dolacak bendede Ağrı var tam bir birleşme asla Yok fakat zeytinyağı ile birliktelik yarım yamalak var.iç kısımlara dışarı doğru sürün iyi geliyormuş gerçekten ha bide A vitamini gıdalar hücreleri yenileme özelliğine sahipmiş ıspanak,yumurta.havuc gibi bunlara yüklenin arkadaşlar (tabi sizde detaylı araştırın) derim
Evet aynen öyle zeytin yağı mucizesi; 3 aydir ilk defa beraber olabildikAy
AyNen canım o şekilde gittikçe tamamlanır. 4 ay birlikte olamadim 3 aydır yağla başardım son ikidir yağsız yapabildim.ama iki gün üst üste hiç olmuyor Ara vererek yapın.iliskiden sonra heralde tahriş oluyor ertesi gün yanmam hafif ağrım oluyor tekrar geçiyor.zamnla ınss buda gecer
8 ay ve hala az da olsa acı mı çekiyorsun? Aman Allah'ım, biz ne yaptık kendimizeŞuan 8 ay oldu banada
8 ay ve hala az da olsa acı mı çekiyorsun? Aman Allah'ım, biz ne yaptık kendimizeŞuan 8 ay oldu banada
Evet canım malesef ama ilk 4 ay hiç girmedim başka bir ameliyat daha geçirdim o nedenle yasaktı 4 aydan sonra denemelerle şimdi b7 hale geldim ınss geçerse bende rahatlarım artik8 ay ve hala az da olsa acı mı çekiyorsun? Aman Allah'ım, biz ne yaptık kendimize
Zeytin yağı sürüp ve A vitami ağırlıklı beslenin kızlar faydası olacaktır.yani hücre yenileyen gıdalar ile beslenin ✌Evet canım malesef ama ilk 4 ay hiç girmedim başka bir ameliyat daha geçirdim o nedenle yasaktı 4 aydan sonra denemelerle şimdi b7 hale geldim ınss geçerse bende rahatlarım artik
InşallahZeytin yağı sürüp ve A vitami ağırlıklı beslenin kızlar faydası olacaktır.yani hücre yenileyen gıdalar ile beslenin ✌
bildiğim kadarıyla doğumda yapılmıyor...Kızlar kızlar nolur bana doktor tavsiyesi verin.. ne kadara yaptırdınız.. bende daraltma yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum başlarda çok acı çekmişsiniz.. birde doğumda yapmazlar mı bu işlemi nasılsa kesiyi dikecekler yaa
Devlette yapılıyor mubildiğim kadarıyla doğumda yapılmıyor...
ben devlet hastanesinde oldum rahim sarkması ve daraltma birlikte.
Doktorum Jinekologdu. 1 senedir ha oldum ha olcam derken son ameliyatını yaptı ve Şişli Memorial a geçti
benim rahim sarkması da olduğu için ikisi birlikte yapıldı normalde sadece daraltma devlette yapılıyor mu bilmiyorumDevlette yapılıyor mu
O yüzdendir.. devlette yapmazlar yoksa.. ben biraz daha araştırayımbenim rahim sarkması da olduğu için ikisi birlikte yapıldı normalde sadece daraltma devlette yapılıyor mu bilmiyorum
Doğum sırasında yapılabiliyor diye biliyorum ben.bunu yinede doktorunuza danışın muhakkak.her jinekolog bu işlemi yapıyormu bilmiyorum.benim daraltma yaptırdığım doktor nerdeyse sadece bu işleri yapıyor diyebilirim.Kızlar kızlar nolur bana doktor tavsiyesi verin.. ne kadara yaptırdınız.. bende daraltma yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum başlarda çok acı çekmişsiniz.. birde doğumda yapmazlar mı bu işlemi nasılsa kesiyi dikecekler yaa
Krem kullanmadım ben,ayrıca o kremi nereye sürüyorsunuz daha 2 haftalık operasyonunuz iç taraflara süremezsiniz yani anca belki dışınaHerkese merhaba...
ben de oldum bu ameliyati. Bugün 16. günüm... gün geçtikçe rahatliyorum ilk zamanlar oturmakta zorlaniyordum tabi...
Doktorum kabiz olmamam için bi ilaç verdi ayrıca çok daralmamasi için de bi krem verdi kremi 1 ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi
forumda okuduklarimdan böyle bi çok daralmasin diye krem kullanana rastlamadım ama merak ettim kullanan oldumu acaba diye
Evet netten baktımda yapan varmış doğumda ama benim doktorum yapsa bile ekstra ücret ister.. yinede danışacağım tabiki..Doğum sırasında yapılabiliyor diye biliyorum ben.bunu yinede doktorunuza danışın muhakkak.her jinekolog bu işlemi yapıyormu bilmiyorum.benim daraltma yaptırdığım doktor nerdeyse sadece bu işleri yapıyor diyebilirim.
Cmm eğer normal Doğum yapacaksan benden tavsiye daraltma işlemi mümkün ise ve doktorun bu işlemi başarılı bi şekilde yapıyorsa Doğum sırasında yaptır kurtul çünkü cinsel perhiz en az 3 ay sürüyor bu operasyondan sonra ;hiç değilse lohusa evresini değerlendirmiş olursun bu şekildeEvet netten baktımda yapan varmış doğumda ama benim doktorum yapsa bile ekstra ücret ister.. yinede danışacağım tabiki..
Doktorum çok iyi bir doktor alanında ama ücret olarak biraz pahalı olduğu için doğumu orda yapmayacaktım.. ama şimdi bu işlemi doğum sırasında yapan doktorlar olduğu duyunca kendisine bi danışıcam.. eğer doğumda yaparsa doğumu orda yapıcam.. ama ekstra bir ücret daha isterse doğumdan sonra yaptırırım diye düşünüyorum..Cmm eğer normal Doğum yapacaksan benden tavsiye daraltma işlemi mümkün ise ve doktorun bu işlemi başarılı bi şekilde yapıyorsa Doğum sırasında yaptır kurtul çünkü cinsel perhiz en az 3 ay sürüyor bu operasyondan sonra ;hiç değilse lohusa evresini değerlendirmiş olursun bu şekilde
ameliyattan 1 hafta sonra kreme başlattı doktor...Krem kullanmadım ben,ayrıca o kremi nereye sürüyorsunuz daha 2 haftalık operasyonunuz iç taraflara süremezsiniz yani anca belki dışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?