• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraltma yaptırıp memnun kalan var mı? Lütfen yardım destek..

Tek kelime ile doktorların herşeyi hafife alması,meslekleri icabı bizim durumumuzdan daha vahim durumlarla karşılaştıkları için bizimkini hafife alması,görüşmeye gittiğimde 2 ay cinsel perhiz yeterli olacak dedi bende oldum ameliyatı ;iki ay doldu kontrole gittim 2 buçuk 3 ay sürer dedi.o hangi doktor 4 hafta;bir ay Yok bir buçuk yeter diyorsa yalan söylüyor 3 AY KARDEŞİM 3 AY sürüyor iyileşme benimki 2 buçuk ay oldu hala iyileşmedi ve cinsel perhiz devam:mad: eşimle papaz olduk resmen.:oha:
canim yaa valla Dogru benmki 6 haftada iyilesti senin dr isi iyi blimio demekki

Cinsel hayatım bittimi acaba kara kara düşünmeye başladım valla 2 buçuk ay doldu hala cinsellik Yok çünkü cnm acıyor :kızgın: 6 hafta cinsel perhiz yeterli diyen o doktorlar ve bazı hasta yorumları asla doğru değil :sinirli:
yesim yercokla gorus canim bilgilendirsin 4 yil önceki amaliyattan söz ediyorum simdi dahada gelisti teknoloji

bu arada yarisma ya katiliup oy kullanabilirisniz katilim cogalsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala ilişkiye giremedik
Aynen maalesef bizdede durum aynı bir hafta sonra tam 3 ay dolacak bende şükür kanama falan Yok,Halis zeytin yağı temin ettim bugün,onu uygulayacağım sürekli iç kısımlara ve iliskiye girmeyi denerken bakalım nasıl olacak bugünlerde tekrar bi girişimde bulunacağız ama bence bu 5 ayida bulur yani acısız ilişkili ((((:::

Aynen maalesef bizdede durum aynı bir hafta sonra tam 3 ay dolacak bende şükür kanama falan Yok,Halis zeytin yağı temin ettim bugün,onu uygulayacağım sürekli iç kısımlara ve iliskiye girmeyi denerken bakalım nasıl olacak bugünlerde tekrar bi girişimde bulunacağız ama bence bu 5 ayida bulur yani acısız ilişkili (((:-)::
Bende zeytin yağı ile birlikte olmayı başardım 3 aydır bu şekilde en sonda sürmeden denedik oldu şükür az acılı olsada başardık artık biraz acilida olsa bu süreci atlatacagimiza inaniyorum.

Bende zeytin yağı ile birlikte olmayı başardım 3 aydır bu şekilde en sonda sürmeden denedik oldu şükür az acılı olsada başardık artık biraz acilida olsa bu süreci atlatacagimiza inaniyorum.
Tam 5 ay oldu. Biz hala ilişkiye giremedik :( bana kalsa ben bı 5 ay daha beklerim. Canım aciyacak diye ödüm kopuyor.

Back