TSK ederimZeytin yağı halis soğuk sıkım olursa daha iyi bebek yağlarıda kullanabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TSK ederimZeytin yağı halis soğuk sıkım olursa daha iyi bebek yağlarıda kullanabilirsiniz
bize yetti ve Cabuk iyilesti canim yaaaAsla 6 hafta yeterli değil, benim ki on birinci haftaya girdi hala tık Yok çünkü cnm acıyor her girişimde bulunulduğunda;doktorumda 12 haftayı bulabilir sesi
canim yaa valla Dogru benmki 6 haftada iyilesti senin dr isi iyi blimio demekkiTek kelime ile doktorların herşeyi hafife alması,meslekleri icabı bizim durumumuzdan daha vahim durumlarla karşılaştıkları için bizimkini hafife alması,görüşmeye gittiğimde 2 ay cinsel perhiz yeterli olacak dedi bende oldum ameliyatı ;iki ay doldu kontrole gittim 2 buçuk 3 ay sürer dedi.o hangi doktor 4 hafta;bir ay Yok bir buçuk yeter diyorsa yalan söylüyor 3 AY KARDEŞİM 3 AY sürüyor iyileşme benimki 2 buçuk ay oldu hala iyileşmedi ve cinsel perhiz devam eşimle papaz olduk resmen.
yesim yercokla gorus canim bilgilendirsin 4 yil önceki amaliyattan söz ediyorum simdi dahada gelisti teknolojiCinsel hayatım bittimi acaba kara kara düşünmeye başladım valla 2 buçuk ay doldu hala cinsellik Yok çünkü cnm acıyor 6 hafta cinsel perhiz yeterli diyen o doktorlar ve bazı hasta yorumları asla doğru değil
kadin dogumcuya amaliyat olcan estetisyene degil tabiki bu yolda egitim almis olmasi sartbence de kadın doğumcu
Canim o yapı meselesi bence esnek vücutlara sıkıntı olmuyorcanim yaa valla Dogru benmki 6 haftada iyilesti senin dr isi iyi blimio demekki
Ne yarışması bu pardon!!??bu arada yarisma ya katiliup oy kullanabilirisniz katilim cogalsin
Bi sürü aynı benimki gibi msjlar gördüm öyle 6 haftada iyileşti diyen Yok sizden başka buda enteresan bi durumcanim yaa valla Dogru benmki 6 haftada iyilesti senin dr isi iyi blimio demekki
kadin dogumcuya amaliyat olcan estetisyene degil tabiki bu yolda egitim almis olmasi sart
Hala ilişkiye giremedikNeden dertte????
Aynen maalesef bizdede durum aynı bir hafta sonra tam 3 ay dolacak bende şükür kanama falan Yok,Halis zeytin yağı temin ettim bugün,onu uygulayacağım sürekli iç kısımlara ve iliskiye girmeyi denerken bakalım nasıl olacak bugünlerde tekrar bi girişimde bulunacağız ama bence bu 5 ayida bulur yani acısız ilişkili (((::Hala ilişkiye giremedik
Blkıdedran kaynaklanıyordur yada yapı meselesıdırBi sürü aynı benimki gibi msjlar gördüm öyle 6 haftada iyileşti diyen Yok sizden başka buda enteresan bi durum
Bende zeytin yağı ile birlikte olmayı başardım 3 aydır bu şekilde en sonda sürmeden denedik oldu şükür az acılı olsada başardık artık biraz acilida olsa bu süreci atlatacagimiza inaniyorum.Aynen maalesef bizdede durum aynı bir hafta sonra tam 3 ay dolacak bende şükür kanama falan Yok,Halis zeytin yağı temin ettim bugün,onu uygulayacağım sürekli iç kısımlara ve iliskiye girmeyi denerken bakalım nasıl olacak bugünlerde tekrar bi girişimde bulunacağız ama bence bu 5 ayida bulur yani acısız ilişkili ((-)::
Tam 5 ay oldu. Biz hala ilişkiye giremedik bana kalsa ben bı 5 ay daha beklerim. Canım aciyacak diye ödüm kopuyor.Bende zeytin yağı ile birlikte olmayı başardım 3 aydır bu şekilde en sonda sürmeden denedik oldu şükür az acılı olsada başardık artık biraz acilida olsa bu süreci atlatacagimiza inaniyorum.
Pardon 4 ay bittiTam 5 ay oldu. Biz hala ilişkiye giremedik bana kalsa ben bı 5 ay daha beklerim. Canım aciyacak diye ödüm kopuyor.
Artık yavaş yavaş alıştırma yapın bu şekilde hiç aşamazsınız yağ deneyin faydasını göreceksiniz biraz dişinizi sıkın ilk gibi dayanılmaz acı olmuyor zamnla azalıyor bende halen var tam geçmiş değil ama zorunu atlattım şimdi artık yağsiz devam ediyoruz.Pardon 4 ay bitti
ende ilk 4 ay birlikte olmadım 4 aydan sonra haftada bir olmak şartıyla denedik gittikçe alıştırdık biraz yaniPardon 4 ay bitti
Şuan 8 ay oldu banadaB
ende ilk 4 ay birlikte olmadım 4 aydan sonra haftada bir olmak şartıyla denedik gittikçe alıştırdık biraz yani