Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm öyle bi krem vermedi benim doktorum;sadece iyileşme sürecinde bepanten merhem önerdi,ve cinsel iliski sırasında kullanılacak medikal kayganlastirıcı başkada bisey vermediameliyattan 1 hafta sonra kreme başlattı doktor...
Estriol isimli bi krem, içinde incecik plastik bi tüp var, kremi tüp içine çekip vajina içine uygulanıyor. 1 ay boyunca kullanican dedi. Ne için bu krem diye sorduğumda çok daralması için dedi
Cnm öyle bi krem vermedi benim doktorum;sadece iyileşme sürecinde bepanten merhem önerdi,ve cinsel iliski sırasında kullanılacak medikal kayganlastirıcı başkada bisey vermedi
Sevgili ceynaz biraz acılı oluyor fakat öyle imdat dedirtecek kadarda değil sorun yavaş yavaş minimuma indi,başka doktora gitmeden önce kendi doktorun ne dedi peki;ve ne kadar süre geçti ameliyatın üstünden?Racaa ne durumdasin? Ben başka bir Dr gittim. Perine bolgesi çok dikilmiş oyle dedi. İlişkide canın acimasi çok normal dedi. Belki bir daha işlem gerekebilir ama önce anestezik bir krem vereceğim. İliski ile açmaya çalışın dedi. Çok moralim bozuk.. içerisini bilmiyorum dedi. Cunku muayene ettiremedim.
Ona gore her sey normal, biraz daha zamana ihtiyac var. Ama 5 ay oldu. Su an sehirdisinda olduğum için başka Dr gittim. Maalesef o guzel şeyler söylemedi.Sevgili ceynaz biraz acılı oluyor fakat öyle imdat dedirtecek kadarda değil sorun yavaş yavaş minimuma indi,başka doktora gitmeden önce kendi doktorun ne dedi peki;ve ne kadar süre geçti ameliyatın üstünden?
Peki Dr ne diyor bu durumaTeşekkürler. Daha önce de yazdığım gibi perine bolgesi çok dikildigi için giriş çok dar olmuş dedi Dr. Bu yüzden ilişkiye giremiyoruz.
Şunu söylim öncelikle bendede Ağrı oluyor fakat bütün okuduğum bilgilerde bu ağrının geçiş dönemi olabileceğini söylüyorlar! Hergün cinsel iliski olmuyor bizdede fakat 3 güne bir biraz acılıda olsa oluyor benimkide 5 ay oldu,Doktor dedigide bu normal bi durum gecicek diyorOlmasi gerektiği gibi oldugunu söylüyor
Oldukça fazla bir ücret almış umarım sonuçta iyi olurben de daraltma ameliyatı oldum, 15 gün oldu. ilk bir kaç gün zor geçiyor, ağrı halsizlik, 3gün buz uygulama, size birinin bakması şart. yemeğinizi yapsın, size hazırlasın. ilk 5 gün evden çıkmak istemedim. 6. gün işe gittim. hep bir önceki günden daha iyi hissettim. 10 gün sürekli pansuman yapmak gerekiyor ve her büyük tuvaletten sonra da. öğlen işte pansuman yapmak zor en iyisi evde olmak, hala dışarda büyük tuvaletim gelecek diye ödüm kopuyor. 6000tl ye oldum, doktorum Süleyman bey daha kontrole gitmedim, dikişler düşmedi zaten. 1 ay sonunda giderim sanırım kontrole. güzel oldu dedi ama ben daha nasıl oldu tam anlamadım.
KESİNLİKLE İŞLEM YAPTIRMAYIN.ben yaptırdım dilim yandı suan sırf başka insanlar yanmasın diye açtım bu hesabı .klitoris estetiği yaptırdım parçalayıp bıraktı dudaklarına dokunmayın dediğim halde şuan da kesik duruyor ve bicokadar ilgisiz sadece parasına bakıyorKimse yok mu ya
Kozlararkadaşlar daraltma yaptırıp da çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyen var mı? Ben daraltma ve labioplasti yaptıralı 12 gün oldu hala batmalarım var dikişlerim de düşmedi daha. Doktorum pek bilgi vermedi sadece ne yaptığını söyledi. İyileşme sürecinde neler yapmam yada yapmamam gerekiyo bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen? Sonucunu çok merak ediyorum bu kadar uğraşıp da işe yaramaz diye çok korkuyorum.
Evet malesef poliklinik şeklinde çalışan bir yer fakat muayenehane gibi bir yerde işlemler oluyor yani yeri küçük odalar yetersiz,ben daraltma yaptırdım orda sekiz ay önce yeni yeni acısı geçti bir çok kişide benim gibi yaşamış bu süreci,bir yada iki kişi 4 haftalık yada 6 haftalık cinsel perhiz yeterli dediler ama bence asla gerçek payı Yok bunun çünkü bildiğin kesilip dikiliyor onca bölge iyileşmesi uzun süren bir işlem .onun dışında evet bende rahatsız oldum yapılan işlemlere kulak misafiri olmaktan ötürü çünkü yan sedyede seni istirahate alıyorlar ve arada bir perde var;doğal olarak bütün sesleri duyuyorsunuz.psikolojik olarak hiç hoş değil.gecmis olsunSonrasında ben aglamaya başladım okadar midem bulandı ve ellerm titremeye başladı hemen ordan bi tüp den oksijen verdiler ama ben yaptırmıcam diye aglıyorum kustum rahatladım hemen işlemi yapalım bitsin dedi allah ım bütün lazerle kesme sesi o makasın tıkırtısı herşeyi duyuyorsunuz he birde benden kan alan kişi hemşire falan degil yanlış anlamayın 6 yıldır orda çalışıyormul sadece o o da zaten kan alırken 3 kez denedi alamadı diger kolumdan almayı denedi öyle alabildi bende onun ğzerine liseden mi mezunsun hemşirelik dedim hayır cevabını verdi işlem sırasında sordugum için ayşe hanımda ordaydı hanım kelimesini her ne kadar haketmesede .benim yanımda çalışan bir süre sonra hemşire oluyor dedi.işlemi yapıyor bu sırada 30 dka falan sürdü sanırım ama ben iöinde dua ediyorum artık bitsin diye .bitti orda hemen aceleyle kaldırdılar neymiş başka işlen alıcaklar odalarıda yok iki oda düşünün bi tanesine 3 bölme yapmışlar bütün sesleri duyuyorsunuz yan tarafta yapılan işlenin seslerini igrenç bi duygu.bana eve gidebilrsin dediker kanamam var tabi oraya pamuk gazlı bezle sarıo göndefdiler bide yapılan yere bakma dediler ben zaten bakamazdım kanda turtutuyor beni.neyse 1 hafta geçti artık bakma cesareti buldum bide silerken tek dudagı daha asagıdaydı elimle hissediyordum baktım bakmaz olaydım kesil bırakılmış telefon açtım ordaki suratsız çalışanlardan birisi açtı