Daraldim

bende yeni temizlenen ev 5 dk sonra svaş alanına dönünce deliriyorum. ama yapacak bir şey olmadığı için görmezden geliyorum. taktıkça sinirlenirsiniz, sinirlendikçe daha çok takarsınız tam bir kısır döngü.
mesele temizlik meselesi degil oglum ve eşim dagınık zaten mesele sürekli burnumun dibinde olmaları evimi otel gibi kullanmaları

Madem o kadar yakinsiniz niye kaliyolarki sizde. Hiç anlamam zaten bu ayni sehirdeki yatili misafir mevzuunu. Esinize en azindan anlatmaya calisin, belki bir cozum bulursunuz
konuştum hem de defalarca ama ben kötü oluyorum

hanimefendi cok gecis olsun zor durumdasiniz. benim tavsiyem esininizin ailesini tamamen umursamamaniz ve esinizle ilgili ilsikinize yogunlasmaniz. sizin aranizdaki sorunlar nedeniyle siiznle yalniz kalmamak icin ozellikle yapiyor da olabilir esiniz. birakin gelen gelsin, onlara hizmet etmek icin endinizi parcalamayin. sadece esinize konsantre olun ve gonlunu almaya calisin. benim de boyle iki arkadasim vardi; biri bekar ailesiyle sorunluydu, digeri evli kocasiyla. ikisi de aileleriyle birsey yapacaklari zaman illaki beni de plana katmaya calisiyordu. baslarda anlamadim sonra cozdum isi. kendi problemlerinden kaciyorlar ve beni kullaniyorlardi. yanlarinda ben olunca tabi aileleriyle yuz yzue problemleri konusma durumu olmuyordu. sonra kendimi cektim. esinizin ailesi boyle kendilerini cekmeleri gerektigini dusunmuyor olabilir ama siz ince ince esinizle aranizi duzeltin. ve geri kalan olaylari Allah'a birakin. esinizin durumu gormesini, ailesinin aklini basina toplamasini vs herseyi kontrol eden Allah. sizin elinizden gelen kocaniza ve evladiniza nasil davrandiginiz. Allah yardimciniz olsun! herkesin cesit cesit derdi var...

hanimefendi cok gecis olsun zor durumdasiniz. benim tavsiyem esininizin ailesini tamamen umursamamaniz ve esinizle ilgili ilsikinize yogunlasmaniz. sizin aranizdaki sorunlar nedeniyle siiznle yalniz kalmamak icin ozellikle yapiyor da olabilir esiniz. birakin gelen gelsin, onlara hizmet etmek icin endinizi parcalamayin. sadece esinize konsantre olun ve gonlunu almaya calisin. benim de boyle iki arkadasim vardi; biri bekar ailesiyle sorunluydu, digeri evli kocasiyla. ikisi de aileleriyle birsey yapacaklari zaman illaki beni de plana katmaya calisiyordu. baslarda anlamadim sonra cozdum isi. kendi problemlerinden kaciyorlar ve beni kullaniyorlardi. yanlarinda ben olunca tabi aileleriyle yuz yzue problemleri konusma durumu olmuyordu. sonra kendimi cektim. esinizin ailesi boyle kendilerini cekmeleri gerektigini dusunmuyor olabilir ama siz ince ince esinizle aranizi duzeltin. ve geri kalan olaylari Allah'a birakin. esinizin durumu gormesini, ailesinin aklini basina toplamasini vs herseyi kontrol eden Allah. sizin elinizden gelen kocaniza ve evladiniza nasil davrandiginiz. Allah yardimciniz olsun! herkesin cesit cesit derdi var...
çok sagol canım Allah razı olsun

Sorumsuz kaynın ..
Neden sizde kalıyor. .
bilmiyorum hoş geldin canım ya hani ayrı şehirlerde olsak kalacak yeri olmasa neyse ama hepsi bizdeler çok şükür ki kv de bana küstü de 1 2 aydır fazla gelmiyorlar küslük iyi degil ama canıma doydum

bilmiyorum hoş geldin canım ya hani ayrı şehirlerde olsak kalacak yeri olmasa neyse ama hepsi bizdeler çok şükür ki kv de bana küstü de 1 2 aydır fazla gelmiyorlar küslük iyi degil ama canıma doydum

Eşinde hata. .
Kusura bakmayın. .
Evinde yatsın herkes. .

Eşinde hata. .
Kusura bakmayın. .
Evinde yatsın herkes. .
biliyorum benim ailem 6 yıl içinde sadece 1 kere bizde yatılı kaldı kardeşlerim de en fazla 2 defa kalmıştır ama eşime göre bizimkiler beni yeterince sevmiyor muş cok soguklarmış

biliyorum benim ailem 6 yıl içinde sadece 1 kere bizde yatılı kaldı kardeşlerim de en fazla 2 defa kalmıştır ama eşime göre bizimkiler beni yeterince sevmiyor muş cok soguklarmış

Sizde kalması bir sevgi gerekçesi mi :KK57:
Eşin kaç yaşında :KK53:

Sizde kalması bir sevgi gerekçesi mi :KK57:
Eşin kaç yaşında :KK53:
28 eşimin ailesi ve akrabaları hergün görüşüyorlar çok sıkı fıkılar ama onların ailedeki gelinlerin çogu ve damatlar aileleriyle görüsmez bi ben görüşüyom ailemle o yüzden beni hiç sevmezler

28 eşimin ailesi ve akrabaları hergün görüşüyorlar çok sıkı fıkılar ama onların ailedeki gelinlerin çogu ve damatlar aileleriyle görüsmez bi ben görüşüyom ailemle o yüzden beni hiç sevmezler

Gercekten ilginç. .
Herşeyin bir sınırı var ..

Gercekten ilginç. .
Herşeyin bir sınırı var ..
evet ama gelde anlat ya eşiminde suçu yok böyle ansızın çagırırlar gelirler ve nedense evlilik yıl dönümü doğum günü hep bizdeler

Sende anneni falan çağır kız oda gelsin çat kapı sürekli ona göre soğuk mussun ya ailenle görsün bakalım nasil oluyomus yakinlik ta anlasin kisasa kisas

ne münasebet canım
buyursun gelsinler ama ne o öyle don gömlek bi yerde

valla ben yayılarak otursa bile gıcık olurum edeb denen bişey var

yatağını toplamasa bile üstünü düzeltmek izandan gelir

yumuşak bir dille abla kardeş misali söyleyin ben anlatırım söylerim hatta

a.. şöyle yap böyle yap derim 26 yaşında kaynım ki onlarda öyle bırakmazlar bi kez bırakmış onuda sabah 6 ta çıkmıştı eşim hazırlamıştı kahvaltıyıda muhtemelen unuttu ama sürekli yapıyorsa ayıp

sertleşmeden madem sende kalıyor güzelce anlat rahatsızlıpını belirt

ancak şunuda demeden geçemicem basit bi konu yani çözüşebilir gerginleşme

yok
ne münasebet canım
buyursun gelsinler ama ne o öyle don gömlek bi yerde

valla ben yayılarak otursa bile gıcık olurum edeb denen bişey var

yatağını toplamasa bile üstünü düzeltmek izandan gelir

yumuşak bir dille abla kardeş misali söyleyin ben anlatırım söylerim hatta

a.. şöyle yap böyle yap derim 26 yaşında kaynım ki onlarda öyle bırakmazlar bi kez bırakmış onuda sabah 6 ta çıkmıştı eşim hazırlamıştı kahvaltıyıda muhtemelen unuttu ama sürekli yapıyorsa ayıp

sertleşmeden madem sende kalıyor güzelce anlat rahatsızlıpını belirt

ancak şunuda demeden geçemicem basit bi konu yani çözüşebilir gerginleşme
kaçkere imada bulundum ama anlamıyorlar eşime hiçbişey söylemedim o da biliyor ailesinin ne oldugunu elinde bişey yok

X