hanimefendi cok gecis olsun zor durumdasiniz. benim tavsiyem esininizin ailesini tamamen umursamamaniz ve esinizle ilgili ilsikinize yogunlasmaniz. sizin aranizdaki sorunlar nedeniyle siiznle yalniz kalmamak icin ozellikle yapiyor da olabilir esiniz. birakin gelen gelsin, onlara hizmet etmek icin endinizi parcalamayin. sadece esinize konsantre olun ve gonlunu almaya calisin. benim de boyle iki arkadasim vardi; biri bekar ailesiyle sorunluydu, digeri evli kocasiyla. ikisi de aileleriyle birsey yapacaklari zaman illaki beni de plana katmaya calisiyordu. baslarda anlamadim sonra cozdum isi. kendi problemlerinden kaciyorlar ve beni kullaniyorlardi. yanlarinda ben olunca tabi aileleriyle yuz yzue problemleri konusma durumu olmuyordu. sonra kendimi cektim. esinizin ailesi boyle kendilerini cekmeleri gerektigini dusunmuyor olabilir ama siz ince ince esinizle aranizi duzeltin. ve geri kalan olaylari Allah'a birakin. esinizin durumu gormesini, ailesinin aklini basina toplamasini vs herseyi kontrol eden Allah. sizin elinizden gelen kocaniza ve evladiniza nasil davrandiginiz. Allah yardimciniz olsun! herkesin cesit cesit derdi var...