- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
AminKonu basligini gorunce "offf bende daraldim ya ! " diyemeden edemedim..
Rabbim yuregini ferahlatsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminKonu basligini gorunce "offf bende daraldim ya ! " diyemeden edemedim..
Rabbim yuregini ferahlatsin
Ise yaramaz ya Allah im ne olur su insanlar yakamizdan bi düşse ya tamam ailesi ama haftanin hergün u görüşmek gidip gel.ek kalmak nedir ya 6 yil oldu ya 6 hâlâ tepemdeler ne olur ya en azindan ayda haftada bir yada yilda bi kalsinlar yaBu kadarı da olmaz :-(( ev onun evi sanki eşinizle bu konuyu oturup tekrar konuşun.. olmaz ki böyle
Bende niye cektigimi bilmiyorum inan ne olur duanda bana yer ver normal bi aile olalim artıkAyyy allah sabır versin ya ben olsaydım valla cekemezdim artık
Ise yaramaz ya Allah im ne olur su insanlar yakamizdan bi düşse ya tamam ailesi ama haftanin hergün u görüşmek gidip gel.ek kalmak nedir ya 6 yil oldu ya 6 hâlâ tepemdeler ne olur ya en azindan ayda haftada bir yada yilda bi kalsinlar ya
Inşaallah canım ya inşaallahKıyamam ya inşallah bunlarda geçer Sıkma yın caninizi
Nasil kurtuldunaynı şeyleri yaşadım üstelik benim kv görümce kuzen ve kızları idi.
hemen hemen her hafta sonu gelirlerdi ve geri hep birlikte kv evine giderdik ertesi gün
şuan düşündüm manyakmışımmm kesinlikle
yemek çay kahvaltı yatak yorgan offff
Yok olmuyor denedimMilletin evi varken orda burda kalıp nasıl rahat ederler anlamam.
Rahat insanı oldum olası sevmem.
Yani dolmuşla 10 dk uzak desen değil hayret ediyorum.
Fazla güzel agirliyorsun rahat ettiriyorsun heralde sen yapma bence.
Bişey yapamadım kendiliğinden olduNasil kurtuldun
Bişey yapamadım kendiliğinden oldu
malesef evde de aynı lar kv de de digerleride bize geldiklerinde aynını yapıyorlarbence cok haklisin en azindan saygili olup yatagini carsafini katlayip birakabilir cok terbiyesizce ama bunu esinizin ona soylemesi lazim"yengene ayip oluyor biraz dikkatli ol demeli"
malesef evde de aynı lar kv de de digerleride bize geldiklerinde aynını yapıyorlar
aynen bide dikkat ettim bile isteye yapıyorlar sırf kocama sikayet edeyim aramız bozulsun diye ama artık ses etmiyorum yeterince sorunlarımız var hadi kayınlarım erkek görümcem le kv deye ne demeli onlarda aynını yapıyorlar bide kapı dinleme huyları vardedigim gibi cok saygisizca bir hareket ozur dilerim ama "terbiyeyle gorguyle " alakali seyler bunlar
yok gayet mantıklıda benimkinde işe yaramıyorMaksat hani senin huzurunu kaçırmak ya, bu adam eve geldiğinde eşine karşı daha bir cilveli işveli ol, yanına yanaşmaya kalktığında da olmaz kaynım evde ben böyle rahat edemem de başından savuştur. Bir, iki bakacak papuç pahalı adamın ayağını yavaş yavaş kesecek. Sabahın köründe aklıma gele gele bu geldi, cins miyim neyim ne ayıp... Ben çıkıp biraz hava alayım en iyisi