Daraldim

Bu kadarı da olmaz :-(( ev onun evi sanki eşinizle bu konuyu oturup tekrar konuşun.. olmaz ki böyle
Ise yaramaz ya Allah im ne olur su insanlar yakamizdan bi düşse ya tamam ailesi ama haftanin hergün u görüşmek gidip gel.ek kalmak nedir ya 6 yil oldu ya 6 hâlâ tepemdeler ne olur ya en azindan ayda haftada bir yada yilda bi kalsinlar ya

Ise yaramaz ya Allah im ne olur su insanlar yakamizdan bi düşse ya tamam ailesi ama haftanin hergün u görüşmek gidip gel.ek kalmak nedir ya 6 yil oldu ya 6 hâlâ tepemdeler ne olur ya en azindan ayda haftada bir yada yilda bi kalsinlar ya

aynı şeyleri yaşadım üstelik benim kv görümce kuzen ve kızları idi.
hemen hemen her hafta sonu gelirlerdi ve geri hep birlikte kv evine giderdik ertesi gün
şuan düşündüm manyakmışımmm kesinlikle
yemek çay kahvaltı yatak yorgan offff

Milletin evi varken orda burda kalıp nasıl rahat ederler anlamam.
Rahat insanı oldum olası sevmem.
Yani dolmuşla 10 dk uzak desen değil hayret ediyorum.
Fazla güzel agirliyorsun rahat ettiriyorsun heralde sen yapma bence.

aynı şeyleri yaşadım üstelik benim kv görümce kuzen ve kızları idi.
hemen hemen her hafta sonu gelirlerdi ve geri hep birlikte kv evine giderdik ertesi gün
şuan düşündüm manyakmışımmm kesinlikle
yemek çay kahvaltı yatak yorgan offff
Nasil kurtuldun

Milletin evi varken orda burda kalıp nasıl rahat ederler anlamam.
Rahat insanı oldum olası sevmem.
Yani dolmuşla 10 dk uzak desen değil hayret ediyorum.
Fazla güzel agirliyorsun rahat ettiriyorsun heralde sen yapma bence.
Yok olmuyor denedim

bence cok haklisin en azindan saygili olup yatagini carsafini katlayip birakabilir cok terbiyesizce ama bunu esinizin ona soylemesi lazim"yengene ayip oluyor biraz dikkatli ol demeli"

bence cok haklisin en azindan saygili olup yatagini carsafini katlayip birakabilir cok terbiyesizce ama bunu esinizin ona soylemesi lazim"yengene ayip oluyor biraz dikkatli ol demeli"
malesef evde de aynı lar kv de de digerleride bize geldiklerinde aynını yapıyorlar

eşim teras da uyuyacam dedi bende sessizce hazırladım dünde orda uyumuştu az önce yanıma geldi Allah a sıgınıp içimi döktüm herseyi tüm sıkıntımı derdimi sorunumu sadece dinledi hiçbişey söylemedi yatmaya giderken de dikkate alacam dedi bu kadar (bu konuyu anlatmadım ama)

dedigim gibi cok saygisizca bir hareket ozur dilerim ama "terbiyeyle gorguyle " alakali seyler bunlar
aynen bide dikkat ettim bile isteye yapıyorlar sırf kocama sikayet edeyim aramız bozulsun diye ama artık ses etmiyorum yeterince sorunlarımız var hadi kayınlarım erkek görümcem le kv deye ne demeli onlarda aynını yapıyorlar bide kapı dinleme huyları var

Maksat hani senin huzurunu kaçırmak ya, bu adam eve geldiğinde eşine karşı daha bir cilveli işveli ol, yanına yanaşmaya kalktığında da olmaz kaynım evde ben böyle rahat edemem de başından savuştur. Bir, iki bakacak papuç pahalı adamın ayağını yavaş yavaş kesecek. Sabahın köründe aklıma gele gele bu geldi, cins miyim neyim ne ayıp... Ben çıkıp biraz hava alayım en iyisi:-)

Maksat hani senin huzurunu kaçırmak ya, bu adam eve geldiğinde eşine karşı daha bir cilveli işveli ol, yanına yanaşmaya kalktığında da olmaz kaynım evde ben böyle rahat edemem de başından savuştur. Bir, iki bakacak papuç pahalı adamın ayağını yavaş yavaş kesecek. Sabahın köründe aklıma gele gele bu geldi, cins miyim neyim ne ayıp... Ben çıkıp biraz hava alayım en iyisi:-)
yok gayet mantıklıda benimkinde işe yaramıyor

kaynım akşam yine gelecek belli sarj makinesini saatini künyesini falan hep bırakmış sabahta saçlarını yıkayıp gitmiş beyimiz inanırmısınız bizden cok kullanıyorlar sampuanı banyoyu lavaboya yıkarlar saçları sorun halılar temizlik degil sampuan da degil zaten günde 1 posta halıları siliyorum mecbur 3 hafta önce oglumun pipisi ve totosu pişti artık bezi taktırmıyor 2 sinde wc ye gitse birinde bırakıveriyor bide 3 gündür ishaldi halimi düşününn artık kızıp korkutmak da istemiyorum kaynım dün telefoununu satmış bizde boşta duran bi telefon vardı eşim ona verdi zaten hep biz veririz bildiğiniz maddi manevi kullanıyorlar bizi diğer kaynımın da 2 milyar borcu var ve ödemeyecek galiba eşime dedim 2 gün önce çok dardayız en azından biraz para iste sonuçta borcu var diye unut onu dedi

X