Bu suç mu?

Hayat kalitem düştü, hiçbirşey yapmıyorum, perdeleri çekerken kendimi dürtüklüyorum yavaş yavaş çekmek için
Kira da oturuyorsunuz galiba değil mi.
Eğer kendi evinizse bence kamera daha mantıklı.cunku onunda maliyeti var.ben tasinmamizdan yanayım.
Annemde komşularla sorun yaşadı kamera taktırdı kendi evi.sonra rahat etti.kamera var diye kapı dinlemeler kapıdan ayakkabinin teklerinin alınıp atılması olayı bitti.

Terlik altı yumuşak giyiyorum
Dediğiniz gibi başına ne gelse beni bellemiş, ya şöyle birşey var tüm komşularla konuştu, benim üstteki adama tv sesi senden geliyor kapt, benim karşıya gece gitti gece takır tukur ses geliyor yapmayın, herkes biliyor zaten sorunlu olduğunu
O zaman baskasinin terlik seslerinide sizden saniyor. Çok yorucu yıpratıcı bir durum, ama dediğim gibi eğer tekrar kapinızı dinlemeye gelirse hemen guvenligi arayın. Kisi yine sikayete gelirse, bir kere daha kapıma gelirseniz sizi polise şikayet edeceğim deyin. Ben alt komşumdan o sekilde kurtulmuştum avukat polis mahkeme falan deyince biraz geri cekiyorlar kendilerini

Kira da oturuyorsunuz galiba değil mi.
Eğer kendi evinizse bence kamera daha mantıklı.cunku onunda maliyeti var.ben tasinmamizdan yanayım.
Annemde komşularla sorun yaşadı kamera taktırdı kendi evi.sonra rahat etti.kamera var diye kapı dinlemeler kapıdan ayakkabinin teklerinin alınıp atılması olayı bitti.
Kiracıyım, benden önce burda oturan erkekmiş 5 ay sonra gitmiş, yeni öğrendim, o da baş edememiş demekki

Kiracıyım, benden önce burda oturan erkekmiş 5 ay sonra gitmiş, yeni öğrendim, o da baş edememiş demekki
Bence her apartmanda bir tane sorunlu komşu var.nedense biz hep bunu yaşadık.ben artık çok korkuyorum komşu sorunlarından.
Tasinmaniz iyi olur ama inşallah yeni evinizde huzur bulursunuz.
Demekki önceki kiraci da dayanamamış.
Peki rahatsız eden ev sahibi mi acaba.degolse ev sahibine ulaşıp konuşmak da çözüm olur ama adam daha çok bilenebilir.ne kadar sinir bozucu.

Muhtemelen obsessiftir. Sese duyarlı olmakla ilgili bir hastalık da var o da olabilir. Normal olmadığı kesin. Ben olsam taşınmam çünkü sizden sonrakine de aynı şeyler yapacak. Asıl kapıya gelse ben güvenlik çağırırım. Yine iyi idare etmişsiniz.

Bence her apartmanda bir tane sorunlu komşu var.nedense biz hep bunu yaşadık.ben artık çok korkuyorum komşu sorunlarından.
Tasinmaniz iyi olur ama inşallah yeni evinizde huzur bulursunuz.
Demekki önceki kiraci da dayanamamış.
Peki rahatsız eden ev sahibi mi acaba.degolse ev sahibine ulaşıp konuşmak da çözüm olur ama adam daha çok bilenebilir.ne kadar sinir bozucu.
Kiracı, ev sahibine ulaşırım, site yönetimi aracılığıyla ama adam arsız hasta, belki tuhaf ama gerçekten korkuyorum güvende hissetmiyorum kendimi

Taşınma imkanın varsa hiç uğraşma. Böyle mantıksızlık var mı?
ben de bekarken yan dairede sentetik madde bağımlısı bir adam vardı. Evlerinde uyuşturucu partisi verirlerdi, polis gelir, kapıdan ikaz eder. Hiç bir şey yapmadan dönerdi. Ben dedim evini arayın, “özel mülke arama emri olmadan giremeyiz” demişlerdi. Ev sahibi üstelik. Kiracı olsa ev sahibine söyleriz attırırız. Ama oturduğu ev kendinin.
Kafası güzelken bir gün asansörde bana bıçak çekti. İvedilikle ordan taşındım. Sonrasında site imza toplamış heralde, belki dava açmışlardır. O adamı çıkartmışlar evden. Ama ben çekmedim o eziyeti uzun seneler.

Oha, aynı benim öğrenci evindeki ev sahibim
O da konuşmaları dinlerdi, gürültü var derdi. Bir arkadasin sesi biraz kalın. O ne zaman gelse eve erkek mi attik korkusuyla bir bahaneyle aşağıya iner,içeri kadar girerdi. Bizi kim eve bırakmış, balkonda durur çetelesini tutardı (sonradan da lafını etmişti) , o da aynı sizin manyak gibi 'gece neden banyo yapıyorsunuz,uykumuz bölünüyor' falan derdi 😂 kapı çarpıyor diye şikayete gelirdi. Sonradan kovdu da kurtulduk :halay: :halay:
Kamera meselesinde de yasak değil,benim aile evinde de var. Telefondan izleniyor,kayıt yapıyor... Al bence. Hem çiçekle falan süslersen görünmez de

Merhaba arkadaşlar çatlak bi alt komşum var, sürekli kapıya gelirdi bir ara durdu yine başladı
Kendisi erkek bu arada benden biraz küçük yüzsüzün önde gideni desem yeridir
Herneyse sabah 9da en sonra uyuyamıyorum ev mi süpürüyorsun diye uyandırdı beni, hayır süpürmüyorum süpürsem de bu saatte yasak değildir heralde dedim, buranın kalitesi
İyice düştü kim bu tespit edelim şikayet edelim diye başladı
Neyse asıl sorun geceleri kapıları dinliyor, bana dedi ki ben gece dinlemeye çıktım yürüme sesi geliyordu pat pat, hangi ev diye baktım falan dedi ben birşey demedim sapık mısın diyemedim, o değil bu değil sen misin falan
Dün gece, evim küçük salon mutfak bir, mutfaktayken katımın ışığının sürekli yanıp söndüğünü gördüm
Hiçbir kapı açılmadı kapnmadı, bariz evimin kapısını dinledi, bunu yapması suç mu?
dahası evimin girişine kamera taktırmak istesem yaptığım yasal olur mu
Hiç huzurum yok, daha öncede geceleri sifona çok basıyorsun, uykum bölünüyor demişti, ne yapayım evimde wc ye de mi girmeyim
Yoksa lanet olsun diyip taşınıp gideyim mi
Defalarca ben uyurken kapıma güvenlik getirdi, güvenlikle konuştum biz ondan bıktık gece gündüz arıyor ses var diyor takıntılı o dediler, artık güvenlik gelmiyor rahatsızsan polisi ara bizden bu kadar demişler
Bana diyorki kapına polis getirmek istemiyorum düzgünce halledelim istiyorum, bende kapıma polis getirsende sorun yok, ben onlarla derdimi anlatabilirim dedim
Ses konusunda takıntılı nerden çıt gelse benden biliyor, yalıtım zaten çok kötü binada, ne yapmalıyım bilmiyorum
Aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıormuşuz birde tesadüfen öğrendim, kötü olmadan şeytan diyor kaç git şurdan
Canım kamerayı sadece kendi kapının önünü görecek şekilde taktırabilirsin diye biliyorum. Yani geniş bir açıyı alamaz, başkalarının özeline girmemek için. Kendi kapı önün yasak değil. Yine bir araştır.
Bu komşu sapık ruhlu sanki 🙄 yani kapı dinlemek ne demek? Ayrıca o da kiracı mı yoksa ev sahibi mi? Keşke o taşınsa.
Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. İnsanı hep huzursuz ederler. En kötü ihtimalle sen taşın derim, senin rahat ve güvende hissetmen daha önemli.

Tasin deniyor sadece bu konuda değil komşudan rahatsız olan herkese tasin deniyor
Taşınmak bu kadar kolay mi doldur valizi hadi eyvallah mi

Yan apartmana bile taşınmak nerden bakarsan bak 5 6 bin tl aynı kira ücreti olucak mi orda rahat olunucak mı bide başka mahalle semt daha fazla tutuyor

Öyle dedigi gibi kolay değil taşınmak maalesef

Bazen mecburiyet oluyor o ayrı

Canım kamerayı sadece kendi kapının önünü görecek şekilde taktırabilirsin diye biliyorum. Yani geniş bir açıyı alamaz, başkalarının özeline girmemek için. Kendi kapı önün yasak değil. Yine bir araştır.
Bu komşu sapık ruhlu sanki 🙄 yani kapı dinlemek ne demek? Ayrıca o da kiracı mı yoksa ev sahibi mi? Keşke o taşınsa.
Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. İnsanı hep huzursuz ederler. En kötü ihtimalle sen taşın derim, senin rahat ve güvende hissetmen daha önemli.
Kiracı, o da en son markette çok kalitesizleştiğinden sitenin taşınmak istediğinden bahstti, bende yazın kiralar hemen taşın dedim🤣
Bi durdu az bakayım ya dedi inat mı yaptı nedir, ben gitmeden kurtulamayacağım bundan belli

Tasin deniyor sadece bu konuda değil komşudan rahatsız olan herkese tasin deniyor
Taşınmak bu kadar kolay mi doldur valizi hadi eyvallah mi

Yan apartmana bile taşınmak nerden bakarsan bak 5 6 bin tl aynı kira ücreti olucak mi orda rahat olunucak mı bide başka mahalle semt daha fazla tutuyor

Öyle dedigi gibi kolay değil taşınmak maalesef

Bazen mecburiyet oluyor o ayrı
Kesinlikle zaten buraya yeni taşınmıştım
Kiram 300 lira artacak, çünkü sanırım zam gelmiş baktım baya aslında, baya kötü bir hayatım var ama bir yandan evde ayak ucunda yaşıyorum korkudan

Siz uğraşamazsınız gibi geldiniz bana taşının dişli biri olsaydıniz zaten bu kadar yapamazdı güvenliğinde ağzına ederdim ne demek onun kimseye zararı yok sapık mıdır nedir bi cinnete bakarda siz yapamazsıniz bence :KK66:

Siz uğraşamazsınız gibi geldiniz bana taşının dişli biri olsaydıniz zaten bu kadar yapamazdı güvenliğinde ağzına ederdim ne demek onun kimseye zararı yok sapık mıdır nedir bi cinnete bakarda siz yapamazsıniz bence :KK66:
Yapamam gerçekten güçsüz hissediyorum kendimi
Hakkımı pek savunamıyorum sanırım 😔

X