Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

eviniz çok güzelmiş güle güle oturun ayrıca benim oğlumda hasta fenerli daha 3 yaşında olmasına rağmen:):)unutmadan kardeşiniz bülent alkışı görür görmez tanıdım trtde dizisi vardı babam adam olacak diye çok güzel bir diziydi kızımla birlikte her hafta izliyorduk çok kaliteli bir diziydi ama çabucak bitti tatlı bela fadimedede oynuyordu önceden çok beyfendi birisi şimdi oynadığı bir dizi varmı acaba izleyelim?

canım çok teşekkür ederim.Bülent şu anda maalesef herhangi bir dizide oynamıyor.En son TRT de idi.Ama tutmadı diye kaldırdılar.Kriz bahanesi de var tabii.

evin cok tatli canim.kutuphanende epey bir kitap var ne guzel.anlasilan okumayi seviyorsun

evin çok rahat çok modern ve çok kullanışlı gözüküyor.iyi günlerde oturmanız dileğiyle.inş krediniz de biter biran öncede yapmak istediklerini yaparsın hemencik:)

çok sıcak ve sewimli eviniz..
kitaplık tam benlik
Allah ağzınızın tadını bozmasın :)

evin çok rahat çok modern ve çok kullanışlı gözüküyor.iyi günlerde oturmanız dileğiyle.inş krediniz de biter biran öncede yapmak istediklerini yaparsın hemencik:)

Çok teşekkür ederimm canım.İnsan aynı anda herşeyi birden yapmak istiyor ama gücümüzün yettiğince azar azar yapabiliyoruz.Giderler çok.Taksitler,çocuğun dershanesi,servisi vb derken ..Ancak işte ..

yeni ev görmek iyi oldu. hiçç 10 yıllık gibi değil walla güzelmiş.
O yaramaz melekleri bizdeki yaramazlara alsak çok tatlılar.

Dayınzda çok tanıdık geldi yerimseniben

güzelmis :))

buarada ben bülent alkisin evli oldugunu bilmiyodum eside yok resimlerde ayrildilar mi ki?

Hayır canım ayrı değiller.Daha bebişleri bir buçuk yaşında birbirlerini de çok seviyolar.Eşi de benim çocukluk arkadaşım,kızkardeşim gibidir,kankam.Resmini koymadım istemez çünkü.Kapatarak koyarım.

Bu da kızı ,prensesimin şimdiki hali.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…