Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

Eviniz çok güzelmiş:CüvCüv:
Özellikle salondaki kitaplıkkaydirigubbakcemile2
Çok değişik ve hoş olmuş
Resimler arasında Bülent İnalıda gördüm içim açıldı:asigim:

ne göz varmış sende yaa,nerde gördün bülent inalı
ben bülent inalı diilde,hatırla sevgilide ki çocuğun fotosunu gördüm

ne göz varmış sende yaa,nerde gördün bülent inalı
ben bülent inalı diilde,hatırla sevgilide ki çocuğun fotosunu gördüm

Bülent İnal olunca gözlerim dört açılıyorkaydirigubbakcemile3
Hande Ataizinin bir dizisi vardı , kaymakamdı ordakini söylüyorsun CADIARZU
Adını hatırlıyamadımdafisfisfis

Evinin yemek kösesi cok hosuma gitti.Bende kitap okumayi cok seven biriyim.
Mutlulukla oturun insallah.
Ayrica kardesine basarilar diliyorum.Bende görür görmez tanidim.Bülent Inal'inda
hayraniyim.Yalniz sanki oglunda biryerde oynadimi diye sorucam.Cünkü
yüzü cok yabanci gelmedi bana.

Çok teşekkür ederim canım.Oğlum bir yerde oynamadı.Tiyatroyu seviyor ama burada bazı amatör çocuk oyunlarında oynadı.İstanbul da yaşamak gerek bu iş için.Bir reklma çekimi bazen 10 gün sürüyor.

Çok güzel ve çok hoş bi eviniz var
kitaplığınızda harika
ağız tadıyla oturmanız dileğiyle

12 yillik olmasina ragmen evin cok güzel tertemiz yeni gibi duruyor güle güle otur
en cokta kitaplarin dikkatimi cekti ben kitap hastasiyimdir ne kadar cok kitabin var maasallah

Çok güzel bir ev, ne güzel sade, mutfağınızda çok hoşuma gitti.
Güle güle oturun...

12 yillik olmasina ragmen evin cok güzel tertemiz yeni gibi duruyor güle güle otur
en cokta kitaplarin dikkatimi cekti ben kitap hastasiyimdir ne kadar cok kitabin var maasallah

Teşekkür ederim canım
Keşke kitaplar bu kadar pahalı olmasa da daha çok alabilsek.

ayy kütüphaneye bayıldım. Okumak kadar güzel şey varmı? Mutfakta çok şeker cıvıl cıvıl. Kardeşiniz tatlı bela fadimede oynuyordu ordan hatırladım. Cimcimeler çok tatlı meleklere benziyorlar maşallah. Allah kaderlerinide güzel yazsın inşallah.

güzel ve sade bir evin,yakışıklı bir oğlun,görüldüğü kadarı ile iyi bir ailen var,mutlu bir hayatın parçaları bunlar.eksikler var ise onlarda tamalanır dilerim.

güzel ve sade bir evin,yakışıklı bir oğlun,görüldüğü kadarı ile iyi bir ailen var,mutlu bir hayatın parçaları bunlar.eksikler var ise onlarda tamalanır dilerim.

Bu güzel yorum karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim.Sevgiyle kal.

Canım çok güzel şeyler yazmışsın.Çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim.Sevgiyle kal.

eviniz çok güsel :) ancak dikkatimi bişi çektii.. kütüphanedeki bi fotograf.. o resimdeki eşiniz mi?? ben onu oyuncu birine benzettim :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…