Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

Vallaha ben en cok kütüphanene bayildim canim...ne güzel genis bir arsivin var....a.s
Güle güle otur evinde mutluluk saglik huzur evinden eksik olmasin...:Saruboceq:

Oğluşun odasından oldukça dağınık bir görünüm.Sizce kim bu hale getirdi? Tabii ki benim minik kuzucuklarım.

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar.Biz kitaba ve okumaya çok önem veririrz.Bu yüzden benim için en önemli eşya kitaplığımdır.Geliştirmeye çalışıyorum.
Tiyatro sanatçısı olan Bülent ,eşim değil kardeşim.Aramızda 1 yaş var ama .Onun da bir prensesi var.Kızımız var bir tane.Bu da prensesimizin resmi.Oğluşumun yanında ben de varım ama kestim..

Bu da dayımızın evi ıstanbul'da.Bu odayı biz kullanmıştık ondan bu kadar dağınık. :))

Son sayfalarda çok soran olduğu için bu sayfayı öne aldım.

Prensesim ,küçük kuzucuğumun odası.

Son düzenleme:
canım çok güzel evin
sevdiklerinle bir ömür boyu mutlulukla oturman dileğiyle
kızlar çok tatlıymış maşallah yaaa

Evin tek kelimeyle süper...tam benim tarzım diyebilirim..
Zaten salon takımlarında benim oturma odamınkilere yakın bişey..
Rahat,spor,sadelik.....vede o mutfakda sarıları görünce bi an dedim bunlar kesin fb lidir die
Vede bingo! oğluşunun odasınıda görünce tamamdır dedim...
Allah sağlıkla ve huzurla oturmak nasip etsin ailenle birlikte..

Son düzenleme:
eviniz çok güzel kitaplığınıza bayıldım fotoğrafta oğlunuzun yanındaki kişiyi tiyatro oyuncusuna benzettim eşinizmiydi? perdelerinizde çok hoş nevresim takımınızda çok güzel nerden aldınız? ağız tadıyla oturun tam benlik eviniz var kuzucuklarınızda çok tatlıymış maşallah

ben de merak ettim tiyatro sanatçısı değil mi o adını getiremedim şimdi eşiniz mi ayrıca evinizde mutlulukla sağlıcakla oturun

eviniz biraz küçükmüş ama eşyalarınız güzel güle güle oturun...

Son düzenleme:
yiğenleriniz çok tatlı.....benim içinde en değerli şey kıtaplıgımdır...yuvanızdan mutluluk eksık olmasın...

Sade bir ev ,kütyüphanelikte tam benlik :)))))
Ama benim en çok bayıldığım kuzucuklar aman Allah ım nasıl güzeller öyle,yerim ben onları.
Huzurunuz daim olsun cnm.Sevgilerimle

Bende diyordum bu güzel kızların odası nerde
demek yeğenleriniz çok tatlılar maaşallah
evinizde çok güzel güle güle oturun inşallah

çok güzelmiş eviniz güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
babam sayesinde benimde kitaplığımda bir sürü kitap var
babamın kitaplığını telafuz ederken bile yoruluyorum o kadar çok ki
ben mutfağınızı da çok beğendim, evinizde ikea'nın izlerini görüyorum.
mutfaktaki renkli desenli metal saklama kaplarından da ikea'da ki diğer çeşitlerinden bende de var, çok sevimli gözüküyorlar mutfakta, banyoda kullanışlı oluyor.
Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin hiç 12 yıllık durmuyor eviniz çok bakımlı maşallah

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Evizim aslında 120 m2 ancak odaların ikisi ince uzun olduğu için foto çekmekte zorlandım.Eşyalarımı pek yeniledim diyeyem.Daha farklı şeyler de yapmak istiyorum örneğin oğlumun odası tam genç odası değil.Ama geçen yıl yazlık aldık onun borcunu ödüyoruz.Bu yüzden planlarımı biraz erteledim.

Son düzenleme:
Allah bağışlasın melek gibi, Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu eksik etmesin, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yeni evinizde de.
Ne güzell renkli bir hayatınız var fotoğraftan anlaşılan yerimseniben

Evinizi çok beğendim daha nice yıllar böyle mutlu huzurlu yaşarsınız inş.
Kitaba verilen önemi görmek gerçekten beni çok mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…