Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

evet yaaaaa tahmin etmiştim..
bir fotoda kardeşinizmiş yeni öğrendim ..benzettim sorucaktım vazgeçtim...
çok renkli bir hayat ne güzel...
ALLAH bozmasın hayatım...

ÇOK GÜZEL BİR EV HUZUR DOLU HELE O MİNİK PRENSESLER ELLERİNİ KOLLARINI YE ONLARIN BU ARADA O RESİMDEKİ BAYAN BEREN SAAT Mİ YOKSA BEN Mİ YANLIŞ GÖRÜYORUM :1shok::1shok: KAFAYI MI YİYORUM NE BİHTERLE :roflol::roflol: MUTLULUK HUZUR EN EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK HEP SİZİNLE OLSUNa.s.

Evet canım resimdeki Beren.
Bumuyani :Hayır canım Beren evli değil ama Bülent İnal la birlikte.Küçük kız benim diğer yeğenim,yani Bülent in kızı.(Bülent İnal değil tabi.)

ayy kafamız karıştı bak şimdii.evındne çok resımle ilğilendık galıba çokomıkyaa

Evet canım resimdeki Beren.
Bumuyani :Hayır canım Beren evli değil ama Bülent İnal la birlikte.Küçük kız benim diğer yeğenim,yani Bülent in kızı.(Bülent İnal değil tabi.)

ay ben bişi anlamadımkafamçokkarıştı
ama evine bayıldım tatlım güle güle oturun.

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.Evet ben de çok karıştırmışım anlatırken.Son foto hakkında soru sormuştu bazı arkadaşlar.Fotoda Beren var evet,iki tane de Bülent var.Biri Bülent İnal o da oyuncu Beren onunla birlikte ama evli değil.Diğeri de benim kardeşim olan Bülent.O da oyuncu.Bunu anlatmak istedim de karıştı.Bebiş de yeğenim.

eviniz çok sıcakk ve güzel mutluluklar dilerim canım...
bu arada tiyatrocu kardeşinizi hemen tanıdım ve soracaktım ben mi yanıldım acaba diye ama açıklamışsınız...

eviniz çok çok güzel....hele kütüphane okuyan bir aile olmaznıda muhteşem...oğlunuz ve yeğeninizde çok tatlı maşallah...

eviniz çok çok güzel....hele kütüphane okuyan bir aile olmaznıda muhteşem...oğlunuz ve yeğeninizde çok tatlı maşallah...

Canım çok teşekkürler.Yeğenlerimi çok seviyorum.Hem hala hem teyzeyim çok şanslıyım.Minik prensesim şimdi bir buçuk yaşında.İkiz kuzucuklarım da 4 olacaklar.

ben de merak ettim tiyatro sanatçısı değil mi o adını getiremedim şimdi eşiniz mi ayrıca evinizde mutlulukla sağlıcakla oturun

eviniz çok sıcakk ve güzel mutluluklar dilerim canım...
bu arada tiyatrocu kardeşinizi hemen tanıdım ve soracaktım ben mi yanıldım acaba diye ama açıklamışsınız...

KK bayanlarından birşey kaçmaz sengözlerimebaksanabben de tanıdım hihoyyytyakınlığınızı soracaktım, cevaplamışsınız..

Eviniz çok sade gözü yoran hiç birşey yok (dantel, yapma çiçek vs.) uzun yıllar güle güle huzurla oturun inşallah
:1hug: :ecrin_bebek:

selamlar evet herşey çok güzel çok sade ve göz yormuyor aynı benim ev .
eşinizle ve oğluşunuzla bir ömür boyu sağlıkla ve mutlulukla yaşayın.
ağzınızın tadı hiç bozulmasın.
kardeşinizinde oyunculuğu çok hoşuma gidiyor onada başarılar diliyorum kızıda çok tatlış öptüm tontiş yanaklarından :)

ya bende ilk görür görmez bu o oyuncu dedim...ama yinede yanlışmış olabiliririm derken tam yazıyordumki...zaten sorular ve caplardan ortaya çıktı...

canım evinde çok şık ve güzel arkadaşlarında dediği gibi 11 yıllık durmuyor....koltuklarına bayıldım....gülegüle otur canım....

Canım çok teşekkürler.Daha güzelleri sizlerin olsun..

mutfağın çok güzelmiş sarı sarıı muhteşem bayıldım :)

sağol canım.Aslında akçaağaç istiyordum ısrarla.Ama orada bu sarıyı görünce çok ani bir kararla sarı yaptırdım.Ama şimdi oğluşun odasını akçaağaç yaptırıcam .İçimde kaldı.

Güle güle ağız tadıyla oturun bende arkadaşlar gibi çok beğendim.
Ne güzel okuyan bir ailesiniz.
Oğlun ve yiğenlerinde çok tatlı.Benim kzıımda yiğenlerin gibi şeker olur inş :))
Kardeşinizde çok başarılı.
Mutluluğunuz daim olsun.

Canım çok teşekkür ederim.Nevresim takımını evliliğimin ilk yıllrında İzmir 'de Kervan çeyiz vardı.Oradan almıştım.Yeni değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…