he anladim canim :)
Allah ayirmasin :)
sarı rengine düşkün olduğunuzu anladım.huzurlu bir eviniz var ağız tadıyla oturun.kardeşinizi en cok sev kardeşim dizisinde beğenmiştim.umarım dizinin adını yanlış hatırlamıyorumdur.acaba yeni projeleri yokmu ki.........????ayrıca berenide cok beğeniyorum.
::::::::::kütüphane bölümü müthişti.
canım çok güzel sade ve şık bir evin var kütüphanen süper aynısı annemde var ama kapak yaptırdı kütüphaneye kitaplarını istemesinler o derece hasta yani sen bu kitap isteyen ve geri getirmeyenlere karşı nasıl bir önlem alıyorsun:)
zira biz yeni kitapları anneme veriyoruz okuduktan sonra ve kardeşler arasında şu anda ilerde kitaplar senin yok benim olacak diye kavga var:roflol::roflol: tabi kazanan ben olacağım:1rolleyes::roflol:
bu arada inanılmaz yakışıklı bir oğlun var beni en çok o ilgilendirdi Allah bahtınıda güzel etsin çok sosyal ve zeki bir çocuğa benziyor.
aksesuarların hoşuma gitti akçaağaç bende çok seviyorum kardeşinin evindeki masa da çok güzel:))
güle güle oturun
coook cok güzel cok şık
güle güle oturun harika kaydirigubbakcemile5
ay çok eğlenceli olmuş bu konu
evine bayıldım canım, salon ve mutfak özellikle hoşuma gitti
ileride inşallah çalışma odamıza öyle bir kütüphane yaptırabiliriz, sıkışıklıktan kurtulur kitaplarım
ailenizdeki tüm çocuklar çok güzel, hepsine maşallah
kızlar çok tatlı, oğlun da yakışıklı ve karizmatik olacak benden söylemesi
sen de çok kibar bir bayansın canım, herkese üşenmeden cevap vermişsin
mutlulğunuz daim olsun inşallah
ilk birkaç sayfaya bakmıştım diğerlerini görünce anladım onun olduğunu..
kitap okumayı bende çok seviyorum ve en hassas olduğum konu okumaya verilip geri gelmeyen kitaplarsenağlama...o kadar sinir oluyorum ki çok değerli birşeyim benden eksilmiş gibi hissediyorum..Bütün Dünya dergisini biliyor musunuz?aylık bir dergi ama o kadar farklı bir içeriği varki anlatamam ben 4 yıldır üyeyim her ay evinize geliyor..kitap okumayı sevdiğiniz için kesinlikle size tavsiye ediyorum..
eviniz çok güzel,her şey derli toplu
en çokta kitaplarla dolu bir ev olması hoşuma gitti..