Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

eviniz çok şık güle güle oturun. kütüphaneye bayıldım.
kardeşiniz olan bülentide çok severim ayrıca.

ya ben bişeyciği daha merak ettim kardeşiniz kendi camiasındanmı evlendi bebeğide çok tatlı maşallah (acar muhabir olduk sizden tüyo alalım)kardeşinizin oyunculuğunu çok beğenirim

Evin çok güzelmiş canım
Allah huzurla oturmak nasip etsin
Ama benim aklım kitaplıkda kaldıııııı:kahve::kahve::kahve:
Acaba o kitaplardan okuyanbilmk için sana misafir olabilir miyiiiiimmmm:eek::eek::kahve::kahve::kahve:
Bende yavaş yavaş genişletiyorum kütüphanemi:kahve:

ya ben bişeyciği daha merak ettim kardeşiniz kendi camiasındanmı evlendi bebeğide çok tatlı maşallah (acar muhabir olduk sizden tüyo alalım)kardeşinizin oyunculuğunu çok beğenirim

Canım evin harika gözüküyor. güle güle oturun.

evin cok hos,rahat,sade..kütüphanene bayildim...
oglusun cok seker,yegenlerin massallah cok güzeller..hersey süper yani...
geriye bizede saglikli huzurlu güle güle oturmanizi dilemek kaliyor:nazar:a.s.

allah gÜzel gÜnlerde oturmayı nasıp etsınn ınŞ..
GÜzel ve rahat bır evınız var...
ıkız meleklere de bayıldımm maaŞallah onlara...
ÇocuĞunuz da Çok yakıŞıklı:))))

canım yıllara ve 1 çocuğa rağmen evin çok güzel, çok modern ve çok şık seni tebrik ederim

Evin gayet güzel ve hoş ... tek bir kusuru var tabi bu ev sizinse diye söylüyorum. Kapılar ... kiracıysanız boşver ama sizin evinizse o kapılar yakışmıyor fırsat olunca değiştirip mobilyaların rengine uygun modern kapılardan yaptırabilirsen çok güzel olacağına eminim. Tabi bu benim nacizane fikrim ... Ama evini de çok değiştireceğine eminim.

Canım Bülent'in eşi (kardeşimin yani) benim çocukluk arkadaşım.Onlar da çok eskiden beri tanışıyorlardı.İkisi de burada okudu sonra İstanbul'a gittiler.Eşi benim taa bebeklik,çocukluk ve genç kızlık arkadaşımdır.Yan yana evlerde büyüdük,herşeyimiz kardeş gibi bir arada geçti.

çok hoş bir evin var güle güle otur...

o kitapların hepsini okudunmu:)

Canım çok teşekkürler.Kitapları okudum evet ama üniversite yıllarından beri aldığımız kitaplar onlar.Son zamanlarda eskisi kadar çok alamıyorum malum şimdi çocuk var,masraflar arttı.Ancak çok beğendiğim yazarları alabiliyorum.Şimdi arkadaşlarla değiş tokuş yaparak okuyoruz.

Evin gayet güzel ve hoş ... tek bir kusuru var tabi bu ev sizinse diye söylüyorum. Kapılar ... kiracıysanız boşver ama sizin evinizse o kapılar yakışmıyor fırsat olunca değiştirip mobilyaların rengine uygun modern kapılardan yaptırabilirsen çok güzel olacağına eminim. Tabi bu benim nacizane fikrim ... Ama evini de çok değiştireceğine eminim.

Canım teşekkür ederim öncelikle.Ev kendi evimiz.Dediğim gibi daha çok eksiği var.Ya da benim yapmak istediğim çok şey var.Örneğin senin dediğin gibi kapıların değişmesi gerek,oğluma genç odası yapılması gerek,koriidoru taş yaptırmıştık ama parkeye döneceğim taş kullanışlı değil.Oturma odasına da minik bir köşe takımı almak istiyorum.Bunun gibi daha bir sürü şey var.Ama şimdi yazlık aldık ancak onun biraz borcu var kredilendirmiştik bir kısmını.Şu ara onun ödemesini yapıyoruz.Bu yüzden bu projelerimi bir süreliğine erteledim.

X