- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.137
zilli olacak ama ses çıkarmazsa olmaz:)Hiç olmazsa bir shakira kemerimiz olmasın mı yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zilli olacak ama ses çıkarmazsa olmaz:)Hiç olmazsa bir shakira kemerimiz olmasın mı yaa
Bu konuya her bakışımda şu şarkı dilimde
Sabah sabah iyi güldüm ya oryantel yazınca kaçtı keşke konu başlığı oryantel olsaydıYemin ederim benim de yaa
Ay ben de üni sınavında 37,5 net yapmıştım hey gidi günlerD denizmihran nereye gidiyorsun gel buraya özgüvensizlik yapma kocana oriyantel oynayacak özgüvenin var mı de bakiiimm? Bak kelime hatalarıma bakma Türkçede 30 da 27 net çıkaran biriyim beni böyle yargılama
D denizmihran nereye gidiyorsun gel buraya özgüvensizlik yapma kocana oriyantel oynayacak özgüvenin var mı de bakiiimm? Bak kelime hatalarıma bakma Türkçede 30 da 27 net çıkaran biriyim beni böyle yargılama
çekilin ordan ful yapan var:))))))))Ay ben de üni sınavında 37,5 net yapmıştım hey gidi günler
Oh maşallah valla ya bunun şerefine bi mezdeke iyi giderçekilin ordan ful yapan var:))))))))
yapamam işyerindeyim:)Oh maşallah valla ya bunun şerefine bi mezdeke iyi gider
İş yerinde tuvalete gittiğimde ayna karşısında iki kıvırtmaya başladım dünden beri bu konu beni bozduyapamam işyerindeyim:)
akşam evde artık:)
az önce aynısını yaptım geldim:))İş yerinde tuvalete gittiğimde ayna karşısında iki kıvırtmaya başladım dünden beri bu konu beni bozdu
isim tam cuk ama okurken güldüm:))
Gerçekten mi ya çok iyi düşünsene kaynananla nişan bohçası almaya gidiyorsun sana dansöz kıyafeti alıyorPeki Mısır'da hatunların çeyizine çeşit çeşit dansöz kıyafeti koyması şoku?
Valla, annem bir dönem Mısır'da yaşadı çalıştı o söylemişti. Her genç kızın çeyizinde en az 2 3 takım varmış. Kocalarına giyip oynuyorlarmışşGerçekten mi ya çok iyi düşünsene kaynananla nişan bohçası almaya gidiyorsun sana dansöz kıyafeti alıyor
Oynayamam yerim dar ajkshjhs
Gider eğlenirdim, gözüm gönlüm açılırdı. Sonuçta bir performans sergiliyorlar. İzlemesi keyifli. Estetik buluyorum.Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?