- 26 Mart 2012
- 698
- 1
-
- Konu Sahibi LimonluBahce
valla bende 64 kiloyum doğum sonrasıkilolarım bana hediye kaldı bende vermek istiyorum..ben varım canımmm. ..
Tuz karabiber :)
3 ay boyunca haftada bir kez halkoyunu oynadım ve 5 kilo vermiştim
Canim peki diyet yapıyorum demişsin profesyonel destek aldın miBen 64 kilo ile başladım haftada 3 gün 30 dk dans ettim 15 günde 3 kilo verdim 2 kilosunu yağdan vermişim doktorum bile inanamadı ama yani sıra diyetde yaptım çünkü ne kadar spor yaparsak yapalım yağlı yiyecekler yedikmi sporun bi faydası olmaz
Canim peki diyet yapıyorum demişsin profesyonel destek aldın mi
15 günde 3 kilo çok iyisin
canım çok iyi dans derken ne tür müzikte dans ediyorsun......Tabi önce diyetisyene gittim bana diyetle birlikte yarim saat spor yapmamı önerdi .... dans etmem i tavsiye etti sıkıcı olmaması için birde ben doktora göbeğimdeki yağlardan şikayet ettim onun içinde netteki mekik hareketlerini yapmamı söyledi bende her dans sonrası 10 ar adet mekik çektim 1 kilo yağ göbek ten bir kiloda bacak lardan verdim
Karışık çoğunlukla 3 parça oryantal 2 parça horon gibi oynak tarz lar :) 64 kiloydum başlarken suan 55 kiloyum 55 günde verdim göbek kismimdan 10 cm kalcadan 10 cm belden 5 cm inceldimcanım çok iyi dans derken ne tür müzikte dans ediyorsun......