Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

ayy dans ederek zayıflanıyo muymuuuss

bende yapiyim bari ama her gün bi saat cok degil mi:26: yorulmuyo musunuz

Oryantal biraz kalçadaki kasları çalıştırıyor bu yüzden sıkı olsa da şişiyor kalça. Zumba'yı tavsiye ediyorum

valla bende 64 kiloyum doğum sonrası kilolarım bana hediye kaldı bende vermek istiyorum..ben varım canımmm...

merhaba canim. ben son zamanlar is dolayisiyla pek cok giremiyorum ama en az haftada 1 kere yazmaya calisiyorum. ben dansa basladikda 63.2 kg. ama simdi 61.8 oldum ama dansi neredeyse bazi nedenler gerekiyle yarim aydir durdurdum. ama INSAALLAH yeniden baslamak istiyorum. ALLAHIN IZNIYLE baslayalaim canim.
Ireeeeeem nerelerdesin????
dansdans arkadaslar hu huuuuuuuuuuuuu.........

Banada çok mantıklı geldi aslında dans etmeye bayılıyorum yaza düğünüm var ve vermem gereken 15-20 kilom bugün bu olaya başlayacağım umarım işe yarar

3 ay boyunca haftada bir kez halkoyunu oynadım ve 5 kilo vermiştim

bende 10 kasımdan bu yana her haftasonu halkoyunları oynuyorumm kilomu hiç ölçmedimm ama verdiğimi hissediyorum kıyafetlerim bol gelmeye başladı cok enerji harcıyoruz çünkü normaldir

bende bugun başladım :) şuan 62 kiloyum 50-55 civarı olsam hiçte fena olmz malum yaz geliyo :) dün diyet bugun dans..nefsime hakim olursam bi ayda istediğim kiloya ulaşırım ama hayırlısı :) hala devam eden varsa hepinize kolay gelsin :))

Eee kızlar neredesiniz? Herkes pes mi etti? Bende bugün 40dk ile başladım ama güncel kimseyi göremeyince ben de mi pes etcem acaba diye gözüm korktu :18:

Eveeeettt dün 53 dakika bugün sıfır malesef bugün başım dönüyordu yetersiz mi besleniyorum acaba neyse bakalım yarına allah kerim

Dansss her şeyin ilacı.. hem ruhu besliyor hem cildi şekle sokuyor yahuu :) dans ile zayıflama kişiden kişiye değişiyor. dans zayıflatıyor deyip salmayınız kendinizi hanımlar! yediklerinize de dikkat ederseniz gerçekten işe yarıyor. ayrıca vücuda şekil veriyor eee boşuna dememişler dansçıların fiziği güzel olur diye :) eğer bölgesel hareketler yaparsanız bacaklarınız sıkılaşır beliniz incelir göbek gider kalça gider ohh

bende diyet yapıyorum günde yarım saat dans etmeye çalışıyorum bazen 15 dakika olarak 2 kere hergün bazen yapamadığımda oluyor bazende yürümeye çalışıyorum kesinlikle işe yarıyor sarkmalara selülite ve inceliyorsun verdiğim kilodan daha inceldim vücut ölçülerim eskisine göre iyi sonra strese birebir spor yapmaya üşeniyor bazen insan ama müzik dans süper eyleniyorsun da kim ne müzik seviyorsa onu oynasın folklor yapın zumba yapın ister oryantal hiç bir şey yapamazsan müziğin coşkusuyla hopla zıpla yeterki hareket müthiş işe yarıyor müzik ruhun gerçekten gıdası hemde bedeninde acıktığınızı bile unutursunuz mesela tatlı kırızinmi tuttu hemen müzik dans yada aç müziği ev işi yap vakit nasıl geçiyor unutuyorsun hem kıriz atlatıyosun hemde kalori yakıyorsun hepimize kolay gelsin

Ben 64 kilo ile başladım haftada 3 gün 30 dk dans ettim 15 günde 3 kilo verdim 2 kilosunu yağdan vermişim doktorum bile inanamadı ama yani sıra diyetde yaptım çünkü ne kadar spor yaparsak yapalım yağlı yiyecekler yedikmi sporun bi faydası olmaz

selam herkese
bu site ile kızımın doğumundan sonra tanışmıştım hamilelik kilolarımı buradaki bayanlar sayesinde vermiştim şimdi yaklaşık 6-7 yıl sonra tekrar birilerinin desteğine ihtiyaç duydun sanırım vermem gereken 5-6 kilo var daha önce leslie ile 3 kilo kadar vermiştim ama 2 aydır ev hanımıyım evde tekrar geri aldım dün akşam internette araştırırken zumba ile ilgili sitelerde haberler gördüm ve arkasından denedim ama figürlere birebir ayak uydurmak zor sonra darbuka sesine bayılan biri olarak birden kendimi darbuka nağmeleriyle oynarken buldum sitedede böyle bir grup görünce yazmak istedim diyetle birlikte devam etmeyi düşünüyorum oynamaya.. serin havalarda yürüyüş falan zor geliyo ama kulaklığı takıp oynamak mantıklı geldi haydi bakalım hayırlısı diyelim sizelri haberdar ederim

Canim peki diyet yapıyorum demişsin profesyonel destek aldın mi
15 günde 3 kilo çok iyisin

Canim peki diyet yapıyorum demişsin profesyonel destek aldın mi
15 günde 3 kilo çok iyisin

Tabi önce diyetisyene gittim bana diyetle birlikte yarim saat spor yapmamı önerdi .... dans etmem i tavsiye etti sıkıcı olmaması için birde ben doktora göbeğimdeki yağlardan şikayet ettim onun içinde netteki mekik hareketlerini yapmamı söyledi bende her dans sonrası 10 ar adet mekik çektim 1 kilo yağ göbek ten bir kiloda bacak lardan verdim

canım çok iyi dans derken ne tür müzikte dans ediyorsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…