Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

a canim niye oyle diyosun ki? bu arada hos geldin aramiza.
tatlim benim de boyum 1.58 kilomsa 63.2
dansla ve saglikli beslenerek aticaz kilolari merak etme.
kendine de kizma canim onemli olan bundan sonrasi.
cikolata gunde 1parmak boyunda ve kalinliginda tuketirsek sorun olmaz,tatliysa kessek daha iyi ama yavas-yavas azaltarak tabii ki.

Teşekkürler tatlim :KK19:
Kiloları yeni aldım zaten normal olmam gereken kılodaydim :KK47:
Seker zaten kullanmıyorum uzun yıllardır yok şekerimde kahvemde ama tatlılar icin aynı şeyi aoyleyemicem seviyorum :KK16:
Bugun 1 saat oynucam oynaya oyna gitcek kilolar ohhh :KK8:

Benin boyumda 158:KK17: kilom su an 65 :KK53:
Nasıl kızıyorum kendine anlatamam :KK19:
Yarın bende sallamaya başlıyorum o zaman :KK8:
Diyetisyenimin verdigi programa devam etmeyi düşünüyorum hem alışkinim denedimde :KK76:
Herkese basarılar arkadaslar En Büyük KK
Peki bayram tatlıları ve çikolatalarını nasıl tüketeceğiz :KK9::KK9::KK55:

:d güzel soru canım bayramda napıcaz bilmiyorum vala . hadi baklavayla işim yok baklava sevmem ben şahsende sekerlere nasıl dayancaz bakalım . haftaya bugüne yine bildirim yapıcazya kilo vermeyi bırak almayan olursa bıravo ona :KK70:DD

900 e üzülüyomusun canımya benden 600 gtmiş ben napim :KK43: 52.7 ydim . bu sabahta 52.1 çıktım . gene ii ya o yediğim bi dünya seye göre :KK70: mutluyummm. sende mutlu ol ;D

ama kilon ne kadar fazlaysa o oranda kolay gidiyo ya canım o da var .. tebrik ediyorum :21:
ben tabloyu hazırlayayım o zaman :124:

Selamlar kizlarrrr....

Konunuzu okudum hosuma gitdi ve bir öneri getirdim....

Sizin bir haftaniz doldu ne tür bir dans yaptiniz ? Yarin bakalim kac kilo vermissiniz :)

Zumba diye bir dans var hem spor hem dans hem eglence ben oyun bozanlik olmasin diye Sali günü baslamayi düsünüyorum...

Ama o Zumba dansiyla... Bir video ekliyorum sadece dans türünü görün diye...

Secret Dance Lyss in Murten (Zumba) - YouTube

Bu arada utanmadan sikilmadan yaziyorum boyumu kilomu :KK1::26::KK17::KK1:

Boy 1.68
Kilo 64 :KK17:

Bakalim haftaya kadar ne diyisecek haydi hayirlisi :)

videoyu izledim simdi bende canım süperyaa hareketleride basit duruyo aslında öğrenip yapılabilcek gibi yani öğrensek cok faydası olur

haha :KK1:
doktor kontrolünde olman iyi ama doktor seni kontrol edemiyor sanırım :KK1:
asitli şeylerden vazgeç. hayatından şekeri tamamen çıkart bence.
eczanelerde aspartam içermeyen tatlandırıcılar var onlar diğerleri gibi zararlı da değil biraz pahalılar ama.
mesela maden suyu al içine biraz limon sık biraz da tatlandırıcı ekle. ohh mis gibi. sağlıklı bi içecek sana.

Doktor degil ben bile kontrol edemiyorum kendimi tatlim :KK9:
Düğün olucak diye gittim diyetisyene kisiye oZel diyet uyguluyor tahliller falan itiraf ediyorum mutlaka dayanamadigim bı Sey çıkıyordu bazen kendimi tutamıyordum :KK17:
Yinede 12 kilo verdim bıraktıktan sonrada kilo vermeye devam ettim taki düğünüme kadar :KK19:

Son düzenleme:
Teşekkürler tatlim :KK19:
Kiloları yeni aldım zaten normal olmam gereken kılodaydim :KK47:
Seker zaten kullanmıyorum uzun yıllardır yok şekerimde kahvemde ama tatlılar icin aynı şeyi aoyleyemicem seviyorum :KK16:
Bugun 1 saat oynucam oynaya oyna gitcek kilolar ohhh :KK8:

canım seninde bildirimini bekliyoruz

:d güzel soru canım bayramda napıcaz bilmiyorum vala . hadi baklavayla işim yok baklava sevmem ben şahsende sekerlere nasıl dayancaz bakalım . haftaya bugüne yine bildirim yapıcazya kilo vermeyi bırak almayan olursa bıravo ona :KK70:DD

Bende kilo verebilen arkadaslarımı tebrik edicem :KK1:
O harika çikolatalar aaah ahhh :KK39::KK47:
Ama oynamaya devam :KK9:
Dans dans dans :118:

Canim yaZdim görmedin sanırım yine söyleyeyim boyum 158 kilom 65 olmuştur :KK53:
Allahım :KK17::KK17:

pardon canım görmemişim bi kacgündr girmiyodum öncki bildirimleri felan okudum cvp yazdım derke kacmış gözümden seninki . fazla bi kilon yok tatlım 80 - 90 kilo olanlar var sen cok cok iisin verilmicek bi kilo diil.

pardon canım görmemişim bi kacgündr girmiyodum öncki bildirimleri felan okudum cvp yazdım derke kacmış gözümden seninki . fazla bi kilon yok tatlım 80 - 90 kilo olanlar var sen cok cok iisin verilmicek bi kilo diil.

Evet Canim öyle :21:
Senin boyun kilon kac Canim ?

bvkr9.jpg

kızlar siz kilo bildirimlerinizi tamamlayın böyle bi liste yapıyorum. ismini listeye yazdırmak isteyen ve listedeki isimlerde bilgileri bulunmayan
arkadaşlar bildirim yaparlarsa mutlu olurum :KK71:

kızlar sizle bikaç video paylaşıcam doktorum programından hareketler çok kolay müzikte coşturuyo ben bu aksam bunları uygulıcam cok eğlenceliye benziyo ;D
doktorum.kanald.com.tr/.../kilolarinizdan-zumba-dansiyla-kurtulun ( kızlar bide bu videoda baya bi kilolu olan sarısın bayan doktor var bundan sonraki videolarda o bayana dikkat edin nasıl zayıflamıs dans etmek baya bi yaramış anlıyacagınız . pes etmeyelm bizde kopalım incecik olalım ;D )
Zumba with Didem - Zumba Toning - Doktorum 03.10.11 - YouTube Zumba With Didem - Doktorum 26.09.11 - YouTube Zumba With Didem - Doktorum 09.09.11 - YouTube

Son düzenleme:
X