- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz 2009 haziran ayında evlendik.ozamn damatlığı herşeyi dahil olarak izmirde bir toptacı tanıdğmzdan 200 tl ye nakit aldık.Ayakkabısını da 50 tl ye vitrin fiatı 200 tl olan orjinal deri rugan yaptrdım özel siparişle buda müşterim oldğu için adam bu fiyata yaptı.halada kullanıor eşim.fotolarını görmek isterseniz albümler kısmnda var fotoğraflarımız.oldukça şık ve kaliteli duruordu damatlığı
cnm bende izmirdeyim.damatlığı nerden aldın.yerini tarif edebilirmisin? Önümüzdeki günlerde damatlık almaya gidices çünkü dediğin yerede bakarıs fikir olur bizim için diye düşünüyorum.Yardımcı olursan sevinirim.olumunekankayizsmile
nedemek canım tabikide.gümrüğü biliorsun değilmi??çankayadan bu hacızade gelinlk filan var.o cadde üzerinden ilerliosun hacızadenn karşı kıısmndan ilerle ama aşağıya doğru.bir gelinlk aksesuarcısı görüceksin onu bşraz daha geçince ara sokaktan içeri giriorsun.orda bisürü damatlık satan yer var..köşe başında bir dükkandı.ismini unuttum biraz arapsaçı bir tarif oldu ama eşime biir sorayım onun müşterisiydi çünkü tekrar yazarm sana özelden msj at bana olurmu gitsm kendim bulurum yine hatta eşime günlk giyeblceği pantolon ve takm almaya gidicem ya yine ama işte tarfle anlatamadım.:1no2: ayakkabıyı yalnz ışıkkentte ayakkabıcıdan yaptrdım.burda çalışıorum bn oda bnm müşterimdi de.
cnm cuma günü gidices kardeşime takım almaya nişanlımada damatlık bakayım sonrada birlikte alalım diyorum. dediğin yeri az çok anladım ama firmanın ismi olsaydı iyi olurdu en azından tatlımmopuyorumnanaktan
Arkadaşlar biz haftasnu Atınyıldız-Fabrika dan aldık herşey dahil 525 TL tuttu