Kızlar vakko damatlıkların fiyatları hakkında fikri olan varmı?
nişanlım, vakko outlet'ten takım elbise beğenmişti, dört mevsimlik kumaştandı. fiyatı 1000 lira civarındaydı. damatlık olarak almayı düşünmediğimizden saten kaplamayla damatığa çevirme hakkında bir şey sormadım.
damatlık için neredeyse her yere bakmış biri olarak, aklımda kaldığı kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalışayım:
Harvey Nichols'ta 2500'e çok şık siyah takımlar var, damatlığa çevirebiliyorlarmış. fiyat biraz uçuk geldi, gerçi beklemediğimiz bir şey değildi
Damat'ta kimin vücuduna güzel duracağını kestiremediğim, yakası dik duran ilginç takımlar var. fiyatları 500-700 civarındaydı sanırım, buradan bir şey beğenmediğimiz için çok iyi anımsayamadım.
Beymen Business hem uygun hem de şıktı. takımlar 400-650 civarındaydı. saten kaplamayı 30 liraya yapıyorlar. yalnız, ata yaka gömlek, papyon, şerit vs vs hiçbir şey yoktu.
Network'te 700-800 civarındaydı takımlar. ata yaka gömlek 160 civrındaydı yanlış hatırlamıyorsam, papyon ve kuşak 230 gibi birşeydi. çeşit çeşit papyon var, hepsi çok şık. eğer kol düğmesini de alırsanız 1500'e çıkmanız muhtemel.
Sarar ve Kiğıl'da model beğenemedik. Ama fiyatları bayağı uygundu. yeni sezon henüz gelmemişti ben baktığımda, büyük ihitimalle indirimli ürün olduklarından bu kadar ucuzlardı. yanlış yönlendirmek istemem ama 400-500 civarına tüm damatlığı halletmek mümkündü diye hatırlıyorum.
Adını Govanni Gentle diye hatırladığım yeni bir mağazada 750'ye her şey dahil damatlık takım alınabiliyor.
Abdullah kiğılı, kalitesini belli etsede modelleri biraz daha orta yaşa hitap ediyordu sanki. fiyat sormadık bu yüzden.
aslında daha çok yeri gezdik, hatırladığım kadarıyla umarım bir fikir verebilmişimdir.