- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Ay çok doğru söyledin biliyor musunAllah aşkına sen herkesi seviyor musun? Ne mantıksız bir istektir:) kimse herkesi sevmez. Ben normalde çok sıcakkanlı bir insanimdir benim de bana kötülüğü dokunmadigi halde hiç sevmediğim insanlar var. Şu KK'da bile sevmediğim insan var:) kaldı ki beni de sevmeyen bir sürü insan vardır.
Herkes tarafından sevilmek için bence biraz karaktersiz olmak lazım. Her denilene 'he' demek, kırmamak için kendi fikrini söyleyememek falan filan. hiç gerek yok. Sen oldugun gibi ol, seven sevsin, sevmeyen sevmesin
Aynı sekilde nişanlın da her denilene he demesin, kendi gibi olsun. Senin anan baban Sevse de olur sevmese de. Sonuçta eşeğin yoksa sahibinin hatri var, aradaki saygıyı korusunlar yeter. Ayrıca sen kayın aileni bugün seviyorsan belki yarın gıcık olacaksın, belki patavatsız gorumcenin ümüğüne yapışmak isteyeceksin:) Dünya hali yani.
Boşver, rahat ol.
Baban da sevmezse sevmesin. Sonucta ona damat değil, kendine koca seçtin:)
Amaaan salla gitsin. Sanki babanın seçtiği kadın çok mu harika? Ya da baban on numara biri mi?Ay çok doğru söyledin biliyor musun
Bizdeki sorun babamın hep bir yetersiz görmesi ve ben beğendirmekle uğraşıyorum sürekli
Yani padişah oğlu da olsa kulp bulacak herşeyde kulp buluyor
Teşekkür ederim içimi rahatlwttınız açıkçası.Amaaan salla gitsin. Sanki babanın seçtiği kadın çok mu harika? Ya da baban on numara biri mi?
Ben de birkaç aya annemle sevgilimi tanistiracagim. Sevgilim dünyanın en mükemmel insanı ama annemin asla istemeyecegi bir tarafı var. Açıkçası korkuyorum, biraz da gerginim ama sonuçta kendime koca seçtim beğendim aldım. Annem tercihini 35 sene önce kullanmış, dedemler de babamı hiç sevmemiş . Hem kendileri kadar zengin değil diye, hem işini, hem boşanmış olmasını, hem sormuşlar soruşturmuslar kimse o adamdan aile babası olur dememiş:)) ama kendi tercihi yapmış,herkesi susturup evlenmiş ve çok mutlu bir evliliği var. Rahmetli dedem, ananem, teyzelerim, dayım vs çok da sevmezlerdi babamı ama çok da tin yani. Sevmeyen gelmesin eve:) napak:)
O yüzden bence 'amaaaan babam iste' de, geç
Yani tabii ki moralim bozuldu ama problem etmiyordum tanidikca sever diyordum.Mekanı cennet olsun.
Siz bu süreçte üzüldünüz mü peki?
Normal belli ki, belki de bir kız babası olarak laf söylemek için söylüyor
Benim resmen içime dert oldu geceleri uyuyamadımYani tabii ki moralim bozuldu ama problem etmiyordum tanidikca sever diyordum.
E tamam, ne desin adam arap atı mı desin, kuş gibi uçar arı gibi sokar mı desinEvet nişanlım ağırkanlıdır
Valla hızlı biri olsa o zamanda çok hızlı diye eleştirirdiE tamam, ne desin adam arap atı mı desin, kuş gibi uçar arı gibi sokar mı desin
Doğru betimleme mıymıntı, olabilir siz öyle sevmişsiniz, hakaret yok bunda.
Hem bırakın iyidir, kız babaları damadı öyle aşırı sevmesin, daima kızının ardını kollasın, damat yaranma çabasında olsun:)
Nişanlınız, babanız için elin oğlu bu kadar.Valla hızlı biri olsa o zamanda çok hızlı diye eleştirirdi
Padişahın oğlu olsa babama yine yaranamaz
Bu kadar eleştirel olmak fazla
Nişanlım ya sonuçta
Hayır asla saygısızlık söz konusu değilNişanlınız, babanız için elin oğlu bu kadar.
Sizin koruma ve saydırma güdünüzü doğru buluyorum lakin kendisine birebir aşağılama, hakaret, iğneleyici davranışlar sergilenmiyorsa karışmayın. Ne güzel biricik prenses kız sendromunda yaşayın, şu korumacı tavır için neler vermeyecek çookça kadın var.
Babanız doğru olanı yapıyor, öyle pek sevilmez damat yani yüz bulmasın
Benim ailem tam damatsporcu. Babam zaten damadina bayılıyor, annemse damadina aşık gibi bir şey. Geçen bana mesaj atmış, 'Allah bana hayırlı damat nasip etsin' dememiş de 'allah xy'me hayırlı bacanak nasip etsin' yazmışE tamam, ne desin adam arap atı mı desin, kuş gibi uçar arı gibi sokar mı desin
Doğru betimleme mıymıntı, olabilir siz öyle sevmişsiniz, hakaret yok bunda.
Hem bırakın iyidir, kız babaları damadı öyle aşırı sevmesin, daima kızının ardını kollasın, damat yaranma çabasında olsun:)
Ahahaha benimkiler de tamamen öyleler. Sanırsın damat onların çocuğu, ben el kızı.Benim ailem tam damatsporcu. Babam zaten damadina bayılıyor, annemse damadina aşık gibi bir şey. Geçen bana mesaj atmış, 'Allah bana hayırlı damat nasip etsin' dememiş de 'allah xy'me hayırlı bacanak nasip etsin' yazmış
İnşallah benimkini de severler
bence bu duruma bozulduğunu annene anlat, o da babanla konuşsun kız kırılıyor yapma vs diye.Benim resmen içime dert oldu geceleri uyuyamadım
E mıymıntıymış işte doğru demiş adamEvet nişanlım ağırkanlıdır
Adam olanı doğruyu söyleyince bile hazmedemiyorsunuz ki bu okadar basit birşeyken bir de büyük bir nedenden dolayı sevmese sanki sizin için önem arzedecek kabul edeceksinizYa sanırım bendeki sorun şu; herkes herkesi sevsin istiyorum. Sevmiyorsa acaba bir problemi mi var diyorum bilmediğim bi durum mu var diyorum. Yani belki de gereksiz düşünüyorum. Aslında sorunum tamamen bu. Bunun üstesinden gelsem kulak arkası ederim ama edemediğim için de burada dertleşmek istedim
Birisinden duymadım grce vakti yazınca düzenlemeden olduğu gibi yazmışım.
Ne abarttınız nişanlı olmayı yaSordum bu arada
Cevap vermedi.
Yani sevgili olsaydık ecet söylensin dursun ama kendisi hevesliydi beni nişanlarken
Nişanlınizla babanizin nişan oncesi birlikte geçirdiği süreyle nişan sonrası geçirdiği süre farklıdır. Zaman içinde nişanlınizi daha iyi gözlemlemiş ve bu kanıya varmıştır.Sordum bu arada
Cevap vermedi.
Yani sevgili olsaydık ecet söylensin dursun ama kendisi hevesliydi beni nişanlarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?