- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Söylemek için söylemiştir. Bir hareketine gıcık olmuştur. Uygun bir dille uyarın ki devamı gelmesin.Selamlar
Durduk yerde hiçbir sebep yokken ve herkes iyi anlaşırken, bir kıvılcım dahi yokken durduk yerde babamın damadı hakkında mıymıntı diye arkasından konuşmask ve söylenmesi ne kadar normal
Gerçekten nişanlım asla saygıda kusur etmeyen birisi
Hahahahahahahaha abi neden yani dimi çok saçma değil mi ağrıma gidiyoLaf sokmak için bahane bile aramayınca ben
Tek yaptığı şey ne denirse yapmak..Babalar damatlara karşı biraz gıcık olabilir içten içe
Valla uyardım, bi şeyden mi rahatsız oldun dedim. Cevap yok.Söylemek için söylemiştir. Bir hareketine gıcık olmuştur. Uygun bir dille uyarın ki devamı gelmesin.
Tek yaptığı şey ne denirse yapmak..
Gerçekten allah yuksrıda nişanlım aileme bir kez saygısızlık etmedi
Benimli durduk yerde mıymıntı demiş bi de kirada oturacak olmamıza laf söylemiş
Bugğn durduk yerde bana maaşını sordu
Şu an hayır çalışmıyorumKirada oturmak mecburi bir durum yani napacaktınız, babanızın fazla evi varsa versin madem.
Maaş sorma konusu da hassas bir konu, benim babam da maaşlara zam geldikçe arada sırada sorar benim maaşımı da eşimin maaşını da, ama onun soruş tarzı biraz meraktan biraz da eksiğimiz varsa tamamlamak şeklindedir. Siz çalışıyor musunuz?
Hahahahahahahaha abi neden yani dimi çok saçma değil mi ağrıma gidiyo
Yani baya bi söylenme haline giriyo neden anlamadım keşke yapabilsem ama cidden ağrıma gidiyorBence takılma he de geç
Saygıyla mıymıntılığın alakası yok ki. İnsan mıymıntı olabilir. Tez canlı değildir, ağırdır, savsaktır, öylesi böylesi dam deve anlatır kısaca mıymıntıdır.Valla uyardım, bi şeyden mi rahatsız oldun dedim. Cevap yok.
Sebepsizce yani.
Azıcık geç kalmamış mı nişandsn önce maaş soraydı ne bilim kirada evi o zaman soraydıTek yaptığı şey ne denirse yapmak..
Gerçekten allah yuksrıda nişanlım aileme bir kez saygısızlık etmedi
Benimli durduk yerde mıymıntı demiş bi de kirada oturacak olmamıza laf söylemiş
Bugğn durduk yerde bana maaşını sordu
Saçna sapan işAzıcık geç kalmamış mı nişandsn önce maaş soraydı ne bilim kirada evi o zaman soraydı
Valla arada kalmayın, nişanlınıza anlatsanız babanıza bilenir, anlatmasanız babanız haklı mı bilemiyorum kulak ardı etseniz yarın sorun yaşar mısınız? Bunları şapkayı önünüze koyup iyice düşünmeniz gerekiyorSaçna sapan iş
Yani çok ilginç sinirim bozuluyor nişanlım bu insan sevgilim değil ki.Valla arada kalmayın, nişanlınıza anlatsanız babanıza bilenir, anlatmasanız babanız haklı mı bilemiyorum kulak ardı etseniz yarın sorun yaşar mısınız? Bunları şapkayı önünüze koyup iyice düşünmeniz gerekiyorİki tarafta dengeyi kurmak mevburiyetindesiniz.
Babanıza kızmayın sinirlenmeden hem nişanlıyı hem babayı dinleyerek bir analiz yapın..
Evet nişanlım ağırkanlıdırSaygıyla mıymıntılığın alakası yok ki. İnsan mıymıntı olabilir. Tez canlı değildir, ağırdır, savsaktır, öylesi böylesi dam deve anlatır kısaca mıymıntıdır.
Bozulmasın, dur bakalım nişan süreci evlilik öncesi ön fragmanlar.. Sen hem babanı üzme hem nişanlını, bir bak bakalım kim haklı.. şu an belki iki taraf için de sürecin içinde olduğundan göremediğin şeyler vardır..Yani çok ilginç sinirim bozuluyor nişanlım bu insan sevgilim değil ki.