- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyaguluu
O maviden yeminle benim de basim agridi yalnizNeyse başım ağrıdı ne anlamak istiyorsanız onu anlayın yazmaktan yoruldum ekranda mavi oldu gözğme giriyor iyice
S.ctin mavisinden iyidir be ansbakajsO maviden yeminle benim de basim agridi yalniztonu göz cikaran mavisi heralde bxbxhxh
OlabilirO maviden yeminle benim de basim agridi yalniztonu göz cikaran mavisi heralde bxbxhxh
Tesekkur ederim sadece biri bi buyukluk yapip yol gosterir diye yazdim hemende laf sokmalar felan neyse cok tesekkur ederim hayirli gecelerMerhaba
Bence kanını aldirmalisin
Merhaba kizlar bisey sorcam size az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi idrari emen pamugun altinda cikti sizce yeni test mi alim yoksa direkt kan mi verim bu gun adet gunum belirtilerim var diye test yapmistim
Insan gibi soruyoruz iste niye boylesiniz ki anlayamadim
Gecelik gebelik getirir dedi zaarKonunuzu neden "Hamilelik Belirtileri" bölümüne açtınız ?
Şevval ben seni karıştırmisim.T
Tesekkur ederim sadece biri bi buyukluk yapip yol gosterir diye yazdim hemende laf sokmalar felan neyse cok tesekkur ederim hayirli geceler
T
Tesekkur ederim sadece biri bi buyukluk yapip yol gosterir diye yazdim hemende laf sokmalar felan neyse cok tesekkur ederim hayirli geceler
Yok dostum bu kadar keskin geçişler yapamazsınMerhaba kizlar bisey sorcam size az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi idrari emen pamugun altinda cikti sizce yeni test mi alim yoksa direkt kan mi verim bu gun adet gunum belirtilerim var diye test yapmistim
Yok o o değil başkası.Yok dostum bu kadar keskin geçişler yapamazsın
Ay evet başkasıymış ne bileyim profil benziyorYok o o değil başkası.
Ben de karistirdim. Atar yaptı bana.