- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.309
-
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Ben de anlamadim bana yollasaniz keske dedi. Sonra birden paket paket ic camasiri fotosu? Ne alakaAaa ciddi miymiş?
Ben durumum yok bana gönderin yazınca şaka yapıyor sanmıştım.
Eyy zalim hayat benim gibi iyilere çok zorsun!
Bulamadım aceleyle bunu seçtiöKeşke konuyu hamilelik belirtileri bölümüne değil de Cinsellik bölümüne korunma yöntemi olarak açsaydınız
Olay aslında konuda giyip çıkardıpı için kulllanmamış niye attın demek yerine öyşe dedim herkes nerelere çekti bBen de anlamadim bana yollasaniz keske dedi. Sonra birden paket paket ic camasiri fotosu? Ne alaka
Yavas kiz aaaa bu ne aceleBulamadım aceleyle bunu seçtiö
O yuzden mi sonrasinda “gecelik almaya durumum yok ama cocugum olsun istiyorum, bundan size ne” gibi bir mesaj attiniz?Olay aslında konuda giyip çıkardıpı için kulllanmamış niye attın demek yerine öyşe dedim herkes nerelere çekti b
Kiz her konuya inat olsun diye kargo kargo. batar valla bu hirsla bzbzbzh
Sevismek senin neyine desem cok mu seyetmis olurumO yuzden mi sonrasinda “gecelik almaya durumum yok ama cocugum olsun istiyorum, bundan size ne” gibi bir mesaj attiniz?
Gecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Hayat şartları kimseyi kınamamak lazım
Gecelik çocuk yapmak için kullanılan bi kıyafet mi sadece ben heyecan aramak istiyorumdur belki size niye bu kadar dert oldu anlamış değilim
Valla dolapta görüyorum satanlar bile var benim demem ki ayıp
İste olaylar boyle gelisti, bu da boyle bi animiz olsun, dagilabiliriz bence bu amme hizmetimden sonraHanfendi bu sizi ne ilgilendirir maddi durumum iyi değil ama anne olmak istiyorum size mi sorucam
Kendi attığınız konuşarı da ekleyin size cevap öyle yazdım gecelikle çocuğu bağdaştırdığınız içinİste olaylar boyle gelisti, bu da boyle bi animiz olsun, dagilabiliriz bence bu amme hizmetimden sonra
Kimse bagdastirmadi aslinda. Siz gecelikleri atmayin bana gonderin alacak durumum yok deyince, arkadas eski mesajlarinizda cocuk icin ugrastiginizi okuyup, gecelik alacak kadar bile paraniz yoksa cocuga nasil bakacaksiniz dedi ve cok da mantikli bir soruydu. Bunu da okur arkadaslar, valla kamu hizmeti yaptim gece geceKendi attığınız konuşarı da ekleyin size cevap öyle yazdım gecelikle çocuğu bağdaştırdığınız için
Sevismek senin neyine desem cok mu seyetmis olurtamam
taöaö tatlımSevismek senin neyine desem cok mu seyetmis olurum
Tamam tatlım tek sen sev*şSevismek senin neyine desem cok mu seyetmis olurum
Ay bana da yazdi Emir mi bxbxhxhxBu arada aranızda erkek mi var özelden bir erkek yazdı bana?
Aaa bana yazmadiAy bana da yazdi Emir mi bxbxhxhx
Kimse bagdastirmadi aslinda. Siz gecelikleri atmayin bana gonderin alacak durumum yok deyince, arkadas eski mesajlarinizda cocuk icin ugrastiginizi okuyup, gecelik alacak kadar bile paraniz yoksa cocuga nasil bakacaksiniz dedi ve cok da mantikli bir soruydu. Bunu da okur arkadaslar, valla kamu hizmeti yaptim gece gece
Hxhxhshhshxhxhxhx ay bu var ya efsaneydi yaaa aa hdhdhshshshshs