Dalga geçenler gelin bakalım hediye var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok

Hayat şartları kimseyi kınamamak lazım

Gecelik çocuk yapmak için kullanılan bi kıyafet mi sadece ben heyecan aramak istiyorumdur belki size niye bu kadar dert oldu anlamış değilim

Valla dolapta görüyorum satanlar bile var benim demem ki ayıp

Hanfendi bu sizi ne ilgilendirir maddi durumum iyi değil ama anne olmak istiyorum size mi sorucam
İste olaylar boyle gelisti, bu da boyle bi animiz olsun, dagilabiliriz bence bu amme hizmetimden sonra

İste olaylar boyle gelisti, bu da boyle bi animiz olsun, dagilabiliriz bence bu amme hizmetimden sonra
Kendi attığınız konuşarı da ekleyin size cevap öyle yazdım gecelikle çocuğu bağdaştırdığınız için

Kendi attığınız konuşarı da ekleyin size cevap öyle yazdım gecelikle çocuğu bağdaştırdığınız için
Kimse bagdastirmadi aslinda. Siz gecelikleri atmayin bana gonderin alacak durumum yok deyince, arkadas eski mesajlarinizda cocuk icin ugrastiginizi okuyup, gecelik alacak kadar bile paraniz yoksa cocuga nasil bakacaksiniz dedi ve cok da mantikli bir soruydu. Bunu da okur arkadaslar, valla kamu hizmeti yaptim gece gece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…