- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Üstüme gelindiği için dalga geçtim herkesleKimse bagdastirmadi aslinda. Siz gecelikleri atmayin bana gonderin alacak durumum yok deyince, arkadas eski mesajlarinizda cocuk icin ugrastiginizi okuyup, gecelik alacak kadar bile paraniz yoksa cocuga nasil bakacaksiniz dedi ve cok da mantikli bir soruydu. Bunu da okur arkadaslar, valla kamu hizmeti yaptim gece gece
Perran Kutmani gorunce vazgecmistir jxjxjxjxhAaa bana yazmadi
Evet merhaba bekar mısın yazmış şikayet ettim kapandı hesabı herhalde tek ayak cezası yazıyorAy bana da yazdi Emir mi bxbxhxhx
Hiiii tmmÜstüme gelindiği için dalga geçtim herkesle
Almadin mi yani 5 paket camasirÜstüme gelindiği için dalga geçtim herkesle
Ben sana kanitliyim kendi çektiğimeMillet dilenci muamelesi yapıp kınayınca ilk işinin Dolap’a girip bu ekran görüntüsünü almak olduğuna yemin edebilirimben ama ispatlayamam.
Satıyorum networking şeklindd benim bunlar her ay kendime de alıyorumAlmadin mi yani 5 paket camasir
Kiz kadinjn attiklarini mi saticaktin yoksaSatıyorum networking şeklindd benim bunlar her ay kendime de alıyorum
Sence ansbaksbqkbsKiz kadinjn attiklarini mi saticaktin yoksa
Soru dogru da biz yanlis yerdeyiz hdhdhdhdMerhaba kizlar bisey sorcam size az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi idrari emen pamugun altinda cikti sizce yeni test mi alim yoksa direkt kan mi verim bu gun adet gunum belirtilerim var diye test yapmistim
Dur ortalık karışık şimdiMerhaba kizlar bisey sorcam size az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi idrari emen pamugun altinda cikti sizce yeni test mi alim yoksa direkt kan mi verim bu gun adet gunum belirtilerim var diye test yapmistim
Ayfon 7den mi anlayacağız senin çektiğiniBen sana kanitliyim kendi çektiğime
Ay Allahım şaka misunuzzKiz kadinjn attiklarini mi saticaktin yoksa
Bacım sen benim diğer konuya yaz fotoğrafını at bakayım burdakiler dalga geçmeye gelmişlerMerhaba kizlar bisey sorcam size az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi idrari emen pamugun altinda cikti sizce yeni test mi alim yoksa direkt kan mi verim bu gun adet gunum belirtilerim var diye test yapmistim
Yahu kusura bakma da kendin dedin kullanilmamis diye. Madem bunlarin saticisisin ne dusunelim?Ay Allahım şaka misunuzz
Ss olsaydı altında yazardı hanfendi dolaptan görüntü aldığımı demiş onu kanıtladımAyfon 7den mi anlayacağız senin çektiğini
Bunlar öyleYahu kusura bakma da kendin dedin kullanilmamis diye. Madem bunlarin saticisisin ne dusunelim?
MerhabaMerhaba kizlar bisey sorcam size az önce gebelik testi yaptim ikinci cizgi idrari emen pamugun altinda cikti sizce yeni test mi alim yoksa direkt kan mi verim bu gun adet gunum belirtilerim var diye test yapmistim