- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.907
- Konu Sahibi Merve Aycan
Merve the drama queen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki bardaktan bir sey olmaz abartmayınBiz depremde çadırda kaldık, çadıra mutfak wc yaptık biri bi köşede biri bi köşedeydi. Bazı şeyler vardır önemsenmesi gereken...
Tuvalette yıkanan var işyerinde. Bu yine hiçbi şey.Biz depremde çadırda kaldık, çadıra mutfak wc yaptık biri bi köşede biri bi köşedeydi. Bazı şeyler vardır önemsenmesi gereken...
Niye dalga geçmişler anlamadım bizim iş yerinde de bulaşıklar kadınlara ait ortak tuvaletin lavabolarında yıkanıyorben konunun yarısını gördüm. iş yerinde çay bardaklarını herkese acık olan lavaboda yıkamıs is arkadasları da sürekli iğneleme modunda dalga geçmiş
bilmiyorum ama lavaboda bardak yıkamayı hijyensizlik olarak görenler ellerini de orda yıkamasınlar o zamanNiye dalga geçmişler anlamadım bizim iş yerinde de bulaşıklar kadınlara ait ortak tuvaletin lavabolarında yıkanıyor
Bütün işyeri böyle yapıyoruz (50-60 kadın)
Bu dünyadan bazen gerçekten soğuyorum benim gibi olan var mı? Sanki kimle samimi olsam darbe yicem iş gibi kimseye güvenim kalmadı. Bu duruma nasıl aşabilirim
Yok o değil, bu öğretmen.Sen kocasıyla pastane işleten kız değil misin? Yanılıyor muyum? Ne ara işe girdin ne ara bebek oldu.
Bu tarz triplerde.kimi gorsem kendini dunyanin merkezi saniyor. Herkeşler onu kiskaniyor herkeşler ona hayran.Bu dünyadan bazen gerçekten soğuyorum benim gibi olan var mı? Sanki kimle samimi olsam darbe yicem iş gibi kimseye güvenim kalmadı. Bu duruma nasıl aşabilirim
Sen hamiş misinn yeni görüyorum hayırlı olsunOlay ne okuyamadim ama mervenin millete fildir fildir gozu donen kocasindan pirt pirt hamile kalmasini kiskanacak kimse yoktur. Anca yaziiiiik bu adam ne findiklar kiriyor diye bakarlar.
Ohooo dogurcam nerdeyse az kaldi. Artik maviş bi zibin alip gelirsin komşucum.Sen hamiş misinn yeni görüyorum hayırlı olsun
Alırım tabii sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin bebişOhooo dogurcam nerdeyse az kaldi. Artik maviş bi zibin alip gelirsin komşucum.
İş yerinizin bir mutfağı yok mu? 50-60 kadından bir tanesi bile bu durum hijyenik değil demiyor mu?Niye dalga geçmişler anlamadım bizim iş yerinde de bulaşıklar kadınlara ait ortak tuvaletin lavabolarında yıkanıyor
Türkiyede çalıştığım firmada bardak ve french pressleri biz de wc lavabosunda yıkıyorduk 80 kişi kadarNiye dalga geçmişler anlamadım bizim iş yerinde de bulaşıklar kadınlara ait ortak tuvaletin lavabolarında yıkanıyor
niye alıntı yapmıyorsunuz güzel kardeşlerim?