- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Niye dalga geciyorlarWOMAN açılmamış birini anlamanız için açıp çektim
E var madem milletten neden kullanılmış gecelik istiyorsun kiWOMAN açılmamış birini anlamanız için açıp çektim
Ben hic begenmedim cok demode, hicbisi kaldirmaz bu.Yaaa maviyi beğendim ama anlamadım yamuk falan mı durmuş
Hala anlamamış olman şaşırtıcıE var madem milletten neden kullanılmış gecelik istiyorsun ki
Giyersem üzülürsün bende böyle durmaz diye kötü olursun bende niye bukakadar güzel durmuyor diyeGiy de at beyle olmas ki, anlayamam yani, giy, beğenirsem gönderirsin.
Ah bebeğim siz şakayı anlamıyorsanız ben napayımVar ki istiyorsun olmasa ne yapacaktın
Yeni sezon tatlım aceleyle çektimBen hic begenmedim cok demode, hicbisi kaldirmaz bu.
Sendeki fizik kimsede olamaz ben kimim ki ama niye üzdün beni oyle?Giyersem üzülürsün bende böyle durmaz diye kötü olursun bende niye bukakadar güzel durmuyor diye
ben anasayfada kullanmadigim geceliklerimi durumu olmayanlara vermeyi teklif ettim, bu hanimefendi senin kokmus geceligini napim bende sifir hic acilmamis seyler var ben sana verim dediSana fakirsin gecelik alamıyorsun diye acıyıp bana çemkirdiler bir de. Utanırlar mı, sanmam.