Cümlemdeki özne bebek bile değil, siz bana ne anlatıyorsunuz?Bu benim fikrim bence bebekler pis olmaz...
sadece kendi bebeğim değil hiçbir bebeğe iğrenerek bakmam bebekler pis olmaz iğrenç olmaz (kakalı bezlerden bahsetmiyorum) ağızlarından akan salyaya bakınca aklıma gelen ilk şey diş mi çıkarıyor acaba olur!
belkide ben çok anaçım bilmiyorum
Çocuk büyütmüş biri olarak sizi gayette haklı buldum, burda mevzu 1,5 yaşındaki bebe değil, annenin hal ve hareketleri.Misafirim yatılıydı , sabah kalktık ben kahvaltı hazırlıyorum , organize olduğum için sadece sıcak olacak şeylerle meşguldüm. Misafir çocuklu olunca yardım beklemiyorum sen çocuğunla meşgul ol ben hazırlarım kahvaltıyı , neyse oturduk.1,5 yaşında oğluda kucağında , kahvaltı yaptıracak tmm. Çocuğa ne verse tükürüyor , masanın altı doldu , salatalığı emip tükürüyor , tükürdüğü yere düşmesse hop anne ağzına atıyor , baba kehkeh bizimkide salatalığı böyle yapıyor/ içim dışıma çıktı , tabak leş , çocuğun ağzı yüzü tükürük , iyide arkadaşım ben kahvaltıyı hazırlarken pek tabi çocuğa kahvaltı yaptırabilirsin , üstelik benden erken kalkmışsın , o çocuk bir kahvaltıda salatalık yemezse ölmez , zaten mama , özel sütlerinden veriyorsun ! Gülüp gülüp biz otelde böyleyiz kalktığımız masa yer böyle olur , eşim daha evvel otelde çalıştığı için arkasından dediki ; otelde bunu sadece araplar yapar , herkes tiksinerek bakar , sonra garsonlar arkasından bela okur . Ben soğudum , çocuktan değil , annenin çocuğu dışında herkesi yok sayan ve herkesi çiğneyen bu düşüncesiz davranışından .. Sürekli benim çocuğum memnun olsun diye başkalarının yaşam hakkını alıp kendi çocuklarına bağış yapmalarından !
Merhaba sizinle daha öncede sohbet etmiştikbenim de öyle görünce o salyası eline değmişse o eliyle bana değerse ayyy nasıl kaçsam diye gözlerim fıldır fıldır oluyor
hele ki kusmukları off
bi de anneler neden yere düşen emziği falan kendileri yalayıp çocuğa veriyor acaba?
anne ağzı dezenfektan mı içeriyo :)
Cümlemdeki özne bebek bile değil, siz bana ne anlatıyorsunuz?
Bu benim fikrim bence bebekler pis olmaz...
sadece kendi bebeğim değil hiçbir bebeğe iğrenerek bakmam bebekler pis olmaz iğrenç olmaz (kakalı bezlerden bahsetmiyorum) ağızlarından akan salyaya bakınca aklıma gelen ilk şey diş mi çıkarıyor acaba olur!
belkide ben çok anaçım bilmiyorum
Ben hak veriyorum misafir gidilen ev sahiplerine, çocuk demek Peşinde koşma gerektiriyor, öz be öz annemin evinde dahi kızıma hiçbirşey kırıp döktürtmedim, çocuk benim Çocuğum Sorumluluğu bana ait.Kendi evinde ne yaparsa yapsin ama benim zaten misafir gelecek diye bu sicakta tum gun kan ter icinde temizledigim evimin icine etmesin. Bu cumleyi kurduruyorlar sonra da bir alinganlik bir alinganlik. Al eline bez temizle o zaman hizmetcin yok
Merhaba sizinle daha öncede sohbet etmiştik
bende yeğenimin bezini parmaklarımın ucuyla alıp çöpe atardım biraz severdim kusarsa yada huysuzlanırsa başka odaya kaçardım..
kendi bebeğiniz olunca hormonel mi yoksa ilahi bir his mi tüm bunlar yok oluyor en azından benim tecrübe ettiğim böyle oldu..
kızımın makatı dardı kakasını masajla kendim yaptırıyordum yavrum ağladıkça içimin yağları eriyordu dua ediyordum lütfen yapsın diye çiş için ilk kez dua ettim...
altını açıp bacaklarını oynatıyordum yüzüme ağzıma kafama halıya hep kakasını yapıyordu ilk yaptığım şey şükretmek ve onu giydirmekti üşümesin diye...
yani bebeğiniz olursa onun ağlayışları kimsenin adınızı çağırdığında uyandırdığı hissi uyandırmıyor!
ve ben yere düşen emziğin annesinin yalamasına karşıyım zira bizim ağzımızda bakteriler var bebeklerin ağzı temizdir böyle yaparsak onlara zarar veririz...
Misafirim yatılıydı , sabah kalktık ben kahvaltı hazırlıyorum , organize olduğum için sadece sıcak olacak şeylerle meşguldüm. Misafir çocuklu olunca yardım beklemiyorum sen çocuğunla meşgul ol ben hazırlarım kahvaltıyı , neyse oturduk.1,5 yaşında oğluda kucağında , kahvaltı yaptıracak tmm. Çocuğa ne verse tükürüyor , masanın altı doldu , salatalığı emip tükürüyor , tükürdüğü yere düşmesse hop anne ağzına atıyor , baba kehkeh bizimkide salatalığı böyle yapıyor/ içim dışıma çıktı , tabak leş , çocuğun ağzı yüzü tükürük , iyide arkadaşım ben kahvaltıyı hazırlarken pek tabi çocuğa kahvaltı yaptırabilirsin , üstelik benden erken kalkmışsın , o çocuk bir kahvaltıda salatalık yemezse ölmez , zaten mama , özel sütlerinden veriyorsun ! Gülüp gülüp biz otelde böyleyiz kalktığımız masa yer böyle olur , eşim daha evvel otelde çalıştığı için arkasından dediki ; otelde bunu sadece araplar yapar , herkes tiksinerek bakar , sonra garsonlar arkasından bela okur . Ben soğudum , çocuktan değil , annenin çocuğu dışında herkesi yok sayan ve herkesi çiğneyen bu düşüncesiz davranışından .. Sürekli benim çocuğum memnun olsun diye başkalarının yaşam hakkını alıp kendi çocuklarına bağış yapmalarından !
Söz konusu "pislik" bebek değil, ortaya dökülüp saçılan, yayılan, yapışkan bulamaç diye izah edeyim o zaman size.konuda ki bebek 1,5 yaşında....
siz neden bahsediyorsunuz?????
Valla itinayla iğreniyorum
Salyasından, sümüğünden, kusmuğundan iğreniyorum.
Ama diğer mesajınızda yazdığınız kendi çocuğundan iğrenmeme olayına katılıyorum. Vücut kendini zaten anne olmaya hazırlıyor, bir de iğrenseniz senelerce annelik yapılmaz : D (gerçi iğrenen bazı anneler var)
Mesela benim iki köpeğim var, elimde büyüdüler; hiçbir şeylerinden iğrenmem. Tamamen sevgiyle alakalı.
Çok yerinde bir yorum. ben de aman yeaa modunda çocuk büyütme konusundan çok rahatsızım.Bir anne olarak ben de tahammül edemem.. masaya oturacak düzeye gelmiş bir çocuğa nasıl davranması gerektiği öğretilmek zorunda.. sokaklar "aman yeaaaa" anlayışıyla büyümüş çocuklarla dolu.. keşke "çocuktur yapar" anlayışı yerine "çocuk da olsa saygı göstermesini" öğretsek, en azından 15 sene sonra rahat etse ülke biraz..
Yazarken yaşatmak bizim işimiz, bilekler itinayla dikine kestirilir efenimKendimi mouse ile kestim, tişikkirlir Lady
Ben hak veriyorum misafir gidilen ev sahiplerine, çocuk demek Peşinde koşma gerektiriyor, öz be öz annemin evinde dahi kızıma hiçbirşey kırıp döktürtmedim, çocuk benim Çocuğum Sorumluluğu bana ait.
Çocukların tükürdüklerini de yiyemem, çünkü bebeler ne görürse onu yapar, çok biliyorum annesinin ağzından yiyen bebe, halbuki onların vücutları süt gibi bizse bakteri taşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?