- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Kk kadınlarına hep cocuklunun mu pisi denk geliyor?
Bana gelen koca koca insanlardan tuvaletten cikip elini yikamadan sofraya oturani, herkesin onune servis koydugum halde ortadaki pilavi salatayi yemek yedigi kasikla kasiklayani, kahvaltida keza onune minik recel kasesi koydugum halde az once yumurta yedigi catali agzina sokup sonra ortadaki recel kasesine daldirani, masada eliyle balik, tavuk yiyip elleri yikamadan koltuga kurulani denk geliyor?
Cocuklu misafirleri her sekilde tolere ediyorum ama yetiskinlerden tiksiniyorum
İnanmadim ki:) oyle gibi degil mi ama. Surekli cocuga odaklı yaşarsan gayet olağan degil mi. Bizim ulkeye ozgu bence. En azindan gordugum kadariyla. Surekli evladim yavrum modunda tipler baska yaptiklari bir sey de yok. Ne kendine ne bilime ne sanata en ufak bir katkı yok. Varsa yoksa çocuk. E tek yonlu dusunen beyin ilerleyebilir mi. Baskalarini dusunebilir mi? Mecmualar yazinca inaniyorsunuz o genellemelere ama
14 sayfa okutmayın bana, hemen söyleyin katil Uşak mıbanada öle geliyi
Bana da aynıları denk geliyor valla. Yumurtalı çatalı nutellaya soka n, peyniri bıçakla kesmeyip çatalı daldıran... Halbuki bıçak koyuyorum, reçeller için ya küçük kase ya da kâsenin içine tatlı kaşığı, önlerine Ayrıyeten tatlı kaşığı... Ama yok yok yok... Birini kahvaltıya çağırınca bi ton kahvaltılık çöpe gidiyor
Vah yavrum sana mikroplu muamelesimi yaptılar kıyamamBu anlatılan ebeveynin tam zıttı da mevcut. Her ikisi de kabul edilebilir gibi değil
Geçen kış bi tanıdığımızla buluşup başka bi yere gidecektik benim de üzerimde bi kırıklık boğazımda hafif bi ağrı vardı. Buluştuğumuz zaman öpmek istemedim üzerimde biraz kırgınlık var gibi size bulaşmasın dememe kalmadan anne de baba da 1.5 yaşlarındaki çocuklarının ağzını elleriyle kapattılar ki çocuğu öpeyim diye davranmadım zaten hiç
Aa gripsen bize yaklaşma, annecim bu ablaya sakın yaklaşmıyorsun tamam mı filan dediler, çocuğu kendilerine doğru çekiyorlar, bi hareketler
Şaşakaldım
Ben de gribim yahu verem değil siz iyi misiniz dedim
Ki salya sümük hasta olsam dışarı çıkmam ki hasta olacağımı hissettiğimde bile kimseyi öpmem sarılmam ve üçüncü ki ben söylemesem iyi hissetmediğimi anlamayacaklardı
Normalde de ellerimi sürekli yıkarım hatta biraz fazla yıkıyorum artık ellerim zarar görmeye başladı
Eminim onlardan daha dezenfekteyimdir
Bi daha böyle bişey olursa kanguru gibi bi kese yaptırmasını ve bebeğini orada gezdirmesini söyleyeceğim ultrahassas anneye
Dışarıdaki bütün insanları tehdit olarak görüyorlar bazen
Madem bu kadar izole yetiştiriyorsun hiç gezmeye tozmaya gitme dimi ama
Neyse söyleyeceklerim bu kadar
Şimdi düşüp bayılacam gari...bebekler pis olmaz ki
Şimdi düşüp bayılacam gari...
Sana tavsiyem herkesin onune nutella cikarmaBana da aynıları denk geliyor valla. Yumurtalı çatalı nutellaya soka n, peyniri bıçakla kesmeyip çatalı daldıran... Halbuki bıçak koyuyorum, reçeller için ya küçük kase ya da kâsenin içine tatlı kaşığı, önlerine Ayrıyeten tatlı kaşığı... Ama yok yok yok... Birini kahvaltıya çağırınca bi ton kahvaltılık çöpe gidiyor
Bu benim fikrim bence bebekler pis olmaz...
sadece kendi bebeğim değil hiçbir bebeğe iğrenerek bakmam bebekler pis olmaz iğrenç olmaz (kakalı bezlerden bahsetmiyorum) ağızlarından akan salyaya bakınca aklıma gelen ilk şey diş mi çıkarıyor acaba olur!
belkide ben çok anaçım bilmiyorum
Ay siz nasıl yetiştiriyorsunuz allah aşkına cocuklarınızı merak ettim
Robotmu sizinkiler
Ne düşüncesiZce bi konuşma
Cocuk adı ustunde
Vah yavrum sana mikroplu muamelesimi yaptılar kıyamam
İki çocuğum var asla böyle şeyler yaşatmam kimseye mutlaka yerde ve sofra bezinin üstünde yerler ve ben Yanlarında olurumyatıya misafirliğe gitmem mecbur olmadıkça hiç rahat edemem.
ya şu an gözümde canlandırdın artık benim de midem kalkıyor sağolBir keresinde otobuse binmistim.. Kadının biri çocuğunu emziriyordu burada bir sorun yok... sonra pet şişeyi çıkardı su icti ama o kadar iğrenç icti ki görmeyen ne demek istedigimi anlayamaz . Sisenin ağzını tamamen icine aldi ve sonra suya biseyler karisti yillar gecti hala midem bulaniyor. Cocuklu emziren anne denilince aklima bu goruntu geliyor ve kusacak gibi oluyorum lutfen suyu da duzgun icin...ayrica o kadina benzeyen birini gorunce de midem kalkiyor...
Kusura bakmayin belki anlatinca unuturum dedimya şu an gözümde canlandırdın artık benim de midem kalkıyor sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?