- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.559
- 178
Hahahaha : )Senin cocugunun boku sana cimen kokar bana bok.bu kdr.bitti.
Çok güzel olmuş bu mesaj : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha : )Senin cocugunun boku sana cimen kokar bana bok.bu kdr.bitti.
Çitileyince kolay çıkması için herhalde makine icat edilmedi ya henüz, hele de boklu donun acelesi var. Elin evinde çeşmenin altına ıslatmazsak olmaz, milyarlık don yani yazık neyim olurkulak memesi kıvamına gelmesini bekliyorsa demek
Valla böyleydi, abartısızÖğürecem galiba , öğürmek üzereyim , öğürdüm
Himmm tamam anne olunca IQ düşecek ve bencilleşeceğiz1.578.450 kadının uzerinde yapilan arastirmada anne iq'ları ve başkalarını dusunme duzeylerini gosteren likert olcegine gore doğumdan once ve sonra ölçülüp kaydedilmistir. Arastirmada z-test istatistiği ile Ho hipotezi%95 anlamlilik duzeyinde red edilmiştir. Buna gore doğum oncesi ve sonrasi degerler arasinda istatistiksel açıdan anlamlı bir farklılık söz konusudur. Sözel olarak ifade etmek gerekirse anne iq seviyelerinde ve yurutulen anket sonucunda baskalarini dusunme düşünme duzeyinde düşüş meydana gelmistir. Örneklem, basit rastgele örnekleme yöntemiyle saptanmis olup f duzeltme katsayisi n/(ülkedeki fertil kadın nufusu) oldugundan ötürü, sonuç ülkeye genellenebilir duzeydedir.
O arkadaşınızın beceriksizliğiymiş. Bunun çocuk sahibi olmakla değil, yetiştirmeyi becerebilmekle ilgisi var. Yoksa tüm çocuklular aynı olurdu. Madem yorumları okudunuz, düzgün örnekleri de görmüşsünüzdür. Demek ki olabiliyormuş.Ne güzel büyük büyük konuşuyorsunuz..
Hele bazı arkadaşlar hamile haliyle hiç geri durmamışlar..Anne oldugunuzda tekrar yazın bu konuya lütfen..
Benim çok yakınmda bir arkadaş kınardı böyle şimdi aynısını kendi çocugu yapıyor..Ve cvp olarakta ama prensesiiiiimmm yapma böyle diyor sadece : ))
Ay bugün bir restaurantta yan masamızda 2 kadın 2 de çocuk vardı. Ama. Allah'ım o nasıl yemek yeme. Ikiniz kalktı. Tavuklara elleriyle daldılar,sonra çocuk (10-12 yaşlarında) o Yağlı elleriyle suyu avucuna döküp yüzüne gözüne sürdü. Daha neler neler. İçimiz kalktı valla. Masadan kalktılar garson şoke oldu. Kasırga mı geçmiş buradan diyorBu genel olarak yemek yemeyi ailenin bilmemesi bence. Ağzından çıkanı yemek ne Allah aşkına... Ben çocuğumdan hiç tiksinmedim ama çıkardığını niye yiyeyim, enteresan.
Bir kere de benim başıma gelmişti böyle bir aile ama onların çocuklar 7-8 yaşlarındaydı. Öyle pis yiyorlardı ki, kirlettikleri değildiği takıldığım, tiksindirici yedikleri içindi.
Niye ki, benim çocuğum var ben de normal bulmadım.Ne güzel büyük büyük konuşuyorsunuz..
Hele bazı arkadaşlar hamile haliyle hiç geri durmamışlar..Anne oldugunuzda tekrar yazın bu konuya lütfen..
Benim çok yakınmda bir arkadaş kınardı böyle şimdi aynısını kendi çocugu yapıyor..Ve cvp olarakta ama prensesiiiiimmm yapma böyle diyor sadece : ))
Offf ne iğrenç o don olayı atsin çöpe eskiden hazır bez yokmuş annelerimiz elde yikarmis ama şimdi oylemi herşey dolu dolu çok pis bi kadınmış gunahi ustunde kalsindaVallahi aynen beyle oldu hanım ablamBu teyze pedi olan, yemek yaparken de karıştırdığı kaşığı cooop coop yalar, sonra geri tencereye daldırırdı, saygılar
Gecenlerde esimin is arkadasi karisi ve 1.5 yasindaki ogluyla geldi bize caya, cocuk her seyi eline alıp doke doke yedi, zaten her gun supurge aciyorum 1 kere daha acarim dedim umursamadim bile, ama kadin acik ayakkabilarla gelmis, terli terli pis ayaklarini altina alip oturdu koltukta, inanin bogasim geldi, ben oraya uzaniyorum, yuzumu koyuyorum be kadin!!! Velhasil gidince sinirden kudurarark saatlerce koltuk sildim... bidaha da asla cagirmam ama cocugu yuzunden degil, kendisi yüzünden....
yani siz cocugunuzun altina bir sofra bezi serin orda yesin kalksin, buna da laf edecek insanlarla gorusmeyin zaten.
Ya işte böyle şeylerde amaaan çocuktur olur diyemiyorum ben.Ay bugün bir restaurantta yan masamızda 2 kadın 2 de çocuk vardı. Ama. Allah'ım o nasıl yemek yeme. Ikiniz kalktı. Tavuklara elleriyle daldılar,sonra çocuk (10-12 yaşlarında) o Yağlı elleriyle suyu avucuna döküp yüzüne gözüne sürdü. Daha neler neler. İçimiz kalktı valla. Masadan kalktılar garson şoke oldu. Kasırga mı geçmiş buradan diyor
Abovvv Sarmayi çöpe attiniz inşallahİğrençlik derseniz bende de anı çok güzelim maalesef. Şimdi bir gün biz yaprak sarıyoruz, eş dost bir sürü kadın var evde. Annem pek severdi böyle aktiviteleri de Neysem teyzenin biri kalktı tuvalete gitti, ben de sıkıştım kapıda bekliyorum. Kadın çıktı, çıkmasına da hiç su sesi duymadım ben. Ve oturdu sarmalara kaldığı yerden devam etti
Vallahi aynen beyle oldu hanım ablamBu teyze pedi olan, yemek yaparken de karıştırdığı kaşığı cooop coop yalar, sonra geri tencereye daldırırdı, saygılar
Yav ne bileyim, kendi evin de değil, insanların lavabosunda olacak iş değil. Poşete falan koy, sıkıca bağla, koku moku çıkmasın. Al götür evinde istersen küvete yatır.Offf ne iğrenç o don olayı atsin çöpe eskiden hazır bez yokmuş annelerimiz elde yikarmis ama şimdi oylemi herşey dolu dolu çok pis bi kadınmış gunahi ustunde kalsinda
Pisliği umursamıyor ama israfı umursuyor belki de, olamaz mı?
Valla 2-3 Yaşında olsa yine çocuktur dersin ama 12 Yaşında vardı yani. Insanın içi Kalkıyor. Adamlar 1 saat sabunlu bezlerle sandalyelere varana kadar sildiler.Ya işte böyle şeylerde amaaan çocuktur olur diyemiyorum ben.
Ne zaman öğrenecek yemeyi peki? 20 li yaşlarda mı acaba...
Ağzıma sürmedim valla, şimdi kardeş işin içinde bok olmasa sesimi çıkarmayacağım da Her türlü hastalık bu meretten bulaşır, mecburen anneme söyledim. Tabi annem müthiş tepkiler vererek çöpe döktü, EL EMEKLERİNİ Gözün kör olmasın e mi, insan tuvalete girer de elini yıkamaz mı. Dolar o tırnaklarının içine diye diyeAbovvv Sarmayi çöpe attiniz inşallah
Bahsedilen cocuk birbucuk yasinda ve her soyleneni hemen anlayip uygulayamaz . Bi kere tukurme deyince tamam deyip de uygulamaz. Bunu anlatmak ve icraata sokmak cok zor. Cocugunuz olsaydi eger cocugu egitmenin uzun bi surec oldugunu anlardiniz diye dusunuyorum. Kim egitim alirken herseyi bir anda ogrenir. O halde bi bucuk yasinda ki bi bebek nasil sadece senin istedigin seyleri yapabilir ki. Onunda bir fikri ve karakteri var. farkinda olmadan uyguladigi. Her ogrettigini uygulamiyordur cunku hala herseyi algilayacak yasta degil. Sanki buyuk bi cocuktan bahsediyoruz. Ayrica konu sahibinin misafirinin yaptigi yanlis bunu goruyoruz ve soyluyoruz. Mahcup olmasi gerekirken ovunmus. Burda suclu cocuk degil ve olamaz. Ebeveyni elinden geleni yapsaydi ve cocuk hala dinlemeseydi ebeveyni de suclu olmazdi. Ama su an suclu. Bunu bu sekilde dile getirdigim halde derdiniz nedir? Cevrenizde hic iyi anne baba olup da yaramazlik yapan cocuk yok mu? Cok ilgincBu cümleyi biraz daha aciklarmisin ? Gercekten anlamakta zorlandim.
Cocuk bembeyaz bir sayfadir, onu egitmek, ona ögretmek, senin elinde. Cocuk cocuktur tabiki bilmeyebilir ama sen anne ve baba olarak onu egitecek ve ögreteceksin.
Cocuklar bilmiyor senin yardimina, ögretme kilavuzuna muhtac, buna ihtiyaci var, bana ögret diyor, beni egit diyor aslinda bir cocuk.
Özgür ruh yetistirmekse kastin, o Zaman bunu sporda göstersin, cok Kücük yasta her sporu ögrtemeyle onu özgür ruhlu yapabilirsin.
Cocuklar egitilmek istiyor. Egitilen ve sinirlari koyulan cocuk mutludur, cünkü cogu cocuklardan daha ileridir.
Disiplini kücük yasta bilen ve ögrenen cocuk ömrü boyunca basarili yasar.
Eger bir cocuk bazi seyleri yas geregi hala yapamiyorsa bu onun sucu degil anne ve babanin yanlislarindan dolayi hala ögrenememis olmasindandir.
Cok midem bulandi yaa ne pis insanlar varmisBebek beklediğim için bu tarz konu başlıkları ilgimi çekiyor ama bulantımın tavan yaptığı bugünlerde bunu okumam hiç hoş olmadı.bence de anne çok rahat davranmış ev sahibini yormaya kimsenin hakkı yok.bende de içler acısı bir örnek var bununla ilgili.görümcemin kızı 5 yaşında lavabodan elini yıkamadan çıktı ve tabiki uyardım.annesi ne dese beğenirsin 'yengesi onunki kaka bile sayılmaz'.düşün artık onlarda birşey yiyemiyorum ya şuraya dokunmuşsa ya elini şuraya sürmüşse diye.
Himmm tamam anne olunca IQ düşecek ve bencilleşeceğiz