• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dahada çocuklu kadını eve sokmam

Kk kadınlarına hep cocuklunun mu pisi denk geliyor?
Bana gelen koca koca insanlardan tuvaletten cikip elini yikamadan sofraya oturani, herkesin onune servis koydugum halde ortadaki pilavi salatayi yemek yedigi kasikla kasiklayani, kahvaltida keza onune minik recel kasesi koydugum halde az once yumurta yedigi catali agzina sokup sonra ortadaki recel kasesine daldirani, masada eliyle balik, tavuk yiyip elleri yikamadan koltuga kurulani denk geliyor?
Cocuklu misafirleri her sekilde tolere ediyorum ama yetiskinlerden tiksiniyorum :KK12:

Bana da aynıları denk geliyor valla. Yumurtalı çatalı nutellaya soka n, peyniri bıçakla kesmeyip çatalı daldıran... Halbuki bıçak koyuyorum, reçeller için ya küçük kase ya da kâsenin içine tatlı kaşığı, önlerine Ayrıyeten tatlı kaşığı... Ama yok yok yok... Birini kahvaltıya çağırınca bi ton kahvaltılık çöpe gidiyor

:) oyle gibi degil mi ama. Surekli cocuga odaklı yaşarsan gayet olağan degil mi. Bizim ulkeye ozgu bence. En azindan gordugum kadariyla. Surekli evladim yavrum modunda tipler baska yaptiklari bir sey de yok. Ne kendine ne bilime ne sanata en ufak bir katkı yok. Varsa yoksa çocuk. E tek yonlu dusunen beyin ilerleyebilir mi. Baskalarini dusunebilir mi? Mecmualar yazinca inaniyorsunuz o genellemelere ama :KK70:
İnanmadim ki:KK53:
Doğurduktan sonra belki inanirim.

Ben gelen misafire bakıyorum rahat bi tipse çocukla ilgilenmiyorsa bi daha gorusmuyorum hatta mumkun mertebe cocuklularla gorusmuyorum... ayrica cocuk salyasi tukrugu cisi kakasi hepsi cok igrenc bu konuyu okurken midem kalkti zaten

Neden biliyormusunuz bunlar?
Anne baba görgüsüz, buldumcuk, terbiyesiz ve saygısız.
Çocuk da aynı onlar gibi yetiştiriliyor, her şımarıklığı reva görüyorlar.

Minibüslerde çocuğunu susturamayan, car car konuşturan tiplere lanet ediyorum.. Kastım konuşan 5-10 yaş falan arası. Car car konuşmasını çekmek zorunda değilim ben senle çocuğunun. Susturan anne baba nasıl susturuyor, ama bunların çocukları çok değerli ya, amaannnın. Orda oturanlar kim ki, onun kraliçesini şehzadesini dinleyivermiyecekmiş! Offf şu tipler nasıl yok olacaklar acaba.. Toplumun büyük çoğunluğunda görgü düzeyi 0

Bana da aynıları denk geliyor valla. Yumurtalı çatalı nutellaya soka n, peyniri bıçakla kesmeyip çatalı daldıran... Halbuki bıçak koyuyorum, reçeller için ya küçük kase ya da kâsenin içine tatlı kaşığı, önlerine Ayrıyeten tatlı kaşığı... Ama yok yok yok... Birini kahvaltıya çağırınca bi ton kahvaltılık çöpe gidiyor

En iyisi eve misafir cagirmamak :KK14:
ama cidden cocuk olsa cocuktur dersin asil pislik buyuklerde...

Bu anlatılan ebeveynin tam zıttı da mevcut. Her ikisi de kabul edilebilir gibi değil:KK35:

Geçen kış bi tanıdığımızla buluşup başka bi yere gidecektik benim de üzerimde bi kırıklık boğazımda hafif bi ağrı vardı. Buluştuğumuz zaman öpmek istemedim üzerimde biraz kırgınlık var gibi size bulaşmasın dememe kalmadan anne de baba da 1.5 yaşlarındaki çocuklarının ağzını elleriyle kapattılar ki çocuğu öpeyim diye davranmadım zaten hiç

Aa gripsen bize yaklaşma, annecim bu ablaya sakın yaklaşmıyorsun tamam mı filan dediler, çocuğu kendilerine doğru çekiyorlar, bi hareketler
Şaşakaldım:KK57:
Ben de gribim yahu verem değil siz iyi misiniz dedim
Ki salya sümük hasta olsam dışarı çıkmam ki hasta olacağımı hissettiğimde bile kimseyi öpmem sarılmam ve üçüncü ki ben söylemesem iyi hissetmediğimi anlamayacaklardı

Normalde de ellerimi sürekli yıkarım hatta biraz fazla yıkıyorum artık ellerim zarar görmeye başladı
Eminim onlardan daha dezenfekteyimdir

Bi daha böyle bişey olursa kanguru gibi bi kese yaptırmasını ve bebeğini orada gezdirmesini söyleyeceğim ultrahassas anneye:63::63:
Dışarıdaki bütün insanları tehdit olarak görüyorlar bazen

Madem bu kadar izole yetiştiriyorsun hiç gezmeye tozmaya gitme dimi ama:KK34:
Neyse söyleyeceklerim bu kadar:110:
Vah yavrum sana mikroplu muamelesimi yaptılar kıyamam :110::110:

İki çocuğum var asla böyle şeyler yaşatmam kimseye mutlaka yerde ve sofra bezinin üstünde yerler ve ben Yanlarında olurumHoppayatıya misafirliğe gitmem mecbur olmadıkça hiç rahat edemem.

Şimdi düşüp bayılacam gari... :KK69:

Bu benim fikrim bence bebekler pis olmaz...
sadece kendi bebeğim değil hiçbir bebeğe iğrenerek bakmam bebekler pis olmaz iğrenç olmaz (kakalı bezlerden bahsetmiyorum) ağızlarından akan salyaya bakınca aklıma gelen ilk şey diş mi çıkarıyor acaba olur!
belkide ben çok anaçım bilmiyorum

Sana tavsiyem herkesin onune nutella cikarma :p

Çocukların kabahati yok,fakat çocuğuna sahip çıkmayan bakamayan kadınların evime gelmesinden rahatsızlık duyarım bende.

aileler tarafından
bütün erkek çocuklar PAŞA
bütün kız çocuklar PRENSES
olarak görüldüğü sürece bu durumlar katlanarak devam edecek.

evet çocuk keşfedecek vs, ama bu demek değil ki sal çocuğu evin içine daha da bakma. kuzenimin eşi alt bezi sermeden bebeğn altını açtı bebek de işeyiverdi bizim koltuğa.
sonra da o gece o koltukta yattılar bişey olmaz diyerek. ıyyy yani.

sürekli evladım yavrum modundayım şahsen...
yahu bir bebeğim var benim düşünebiliyormusunuz?
bir insan yetiştiriyoruz bir İNSAN
bu bir tek beni mi düşündürüyor bir tek beni mi ürkütüyor...
hııı yaramazlık yapma uslu dur otur!! çocuk eğitmek bu değil ki...
çoçuk demek bir insan demek
keşke herkes 3 çocuk yapsın diyene kadar aklı başında sağ duyu sahibi ve çocuk sahibi olabilir ehliyeti verilse evlendikten sonra insanlara çok zor ama keşke öyle olsa...
belki bana bile ehliyet vermezlerdi ilk önce tedavi ol bebeğine çok fazla düşkünsün korkuların çok derlerdi!!!!
(anksiyete hastasıyım)

Bir keresinde otobuse binmistim.. Kadının biri çocuğunu emziriyordu burada bir sorun yok... sonra pet şişeyi çıkardı su icti ama o kadar iğrenç icti ki görmeyen ne demek istedigimi anlayamaz . Sisenin ağzını tamamen icine aldi ve sonra suya biseyler karisti yillar gecti hala midem bulaniyor. Cocuklu emziren anne denilince aklima bu goruntu geliyor ve kusacak gibi oluyorum lutfen suyu da duzgun icin...ayrica o kadina benzeyen birini gorunce de midem kalkiyor...

Bu benim fikrim bence bebekler pis olmaz...
sadece kendi bebeğim değil hiçbir bebeğe iğrenerek bakmam bebekler pis olmaz iğrenç olmaz (kakalı bezlerden bahsetmiyorum) ağızlarından akan salyaya bakınca aklıma gelen ilk şey diş mi çıkarıyor acaba olur!
belkide ben çok anaçım bilmiyorum

benim de öyle görünce o salyası eline değmişse o eliyle bana değerse ayyy nasıl kaçsam diye gözlerim fıldır fıldır oluyor
hele ki kusmukları off
bi de anneler neden yere düşen emziği falan kendileri yalayıp çocuğa veriyor acaba?
anne ağzı dezenfektan mı içeriyo :)

Ay siz nasıl yetiştiriyorsunuz allah aşkına cocuklarınızı merak ettim
Robotmu sizinkiler
Ne düşüncesiZce bi konuşma
Cocuk adı ustunde

"ama çocuk" diye diye evimizin ortasına sı....racak değiliz.
bizde çocuk olduk, annem ne kendi evimizde ne başkasının evinde ömrü billah birşey elletmezdi kardeşime de bana da.
başkasının annesi eline çubuk kraker verir,poğaça kurabiyeleri kırıklaya kırıklaya evin ortasında dolaştırırdı ses çıkarmazdı,annem ise bizi masada oturtup tabağa doğru yememizi alışkanlık ettirmişti.
iyiki de böyle yapmış, kimse rahatsız olmazdı bizden hala bile söylerler lafı açılınca cocukken çok usluydunuz diye..
çocuklara nasıl eğitim verirsen öyle giderler, adabı öğretirsen adaplı olurlar.
eline yağlı dolmaları verir yollarsan o cocuk temizliği de tertibi de zor öğrenir. 10 sene sonra çocuklarınızın odasını dağınık ve pis görünce "bütün gün canım çıktı şu odanı topla!" diye deliriyorsunuz sonra..
çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider, ne verirsen ne gösterirsen aynen öyle yapar.

Vah yavrum sana mikroplu muamelesimi yaptılar kıyamam :110::110:

İki çocuğum var asla böyle şeyler yaşatmam kimseye mutlaka yerde ve sofra bezinin üstünde yerler ve ben Yanlarında olurumHoppayatıya misafirliğe gitmem mecbur olmadıkça hiç rahat edemem.

Hıh işte örnek titiz bir türk annesi:KK16:

Bir keresinde otobuse binmistim.. Kadının biri çocuğunu emziriyordu burada bir sorun yok... sonra pet şişeyi çıkardı su icti ama o kadar iğrenç icti ki görmeyen ne demek istedigimi anlayamaz . Sisenin ağzını tamamen icine aldi ve sonra suya biseyler karisti yillar gecti hala midem bulaniyor. Cocuklu emziren anne denilince aklima bu goruntu geliyor ve kusacak gibi oluyorum lutfen suyu da duzgun icin...ayrica o kadina benzeyen birini gorunce de midem kalkiyor...
ya şu an gözümde canlandırdın artık benim de midem kalkıyor sağol :D

Back