- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Shot benim oğlumun salyası tam 16 ay akmıştı :) Hani diş Çıkarma Döneminde falan akar anlarımda 16 ay ne? Bana bile Fenalık gelmişti. Tiksinmiyordum tabi ama önlük yetişmiyordu resmen.
benim bir çocuğum dahi yok, annelik duygularıyla yazdığımı düşünmeyin bunu.Niye ki? Bebekten iğrenmenin nesi mantıksız? Yani o sizin prensiniz prensesiniz, siz iğrenmezsiniz pek tabii ama benim çocuğunuzun salyasına katlanmak gibi bir durumum yok ki. İğreniyorum yani napayım? Tükürük ya, salya yani.
Misafirim yatılıydı , sabah kalktık ben kahvaltı hazırlıyorum , organize olduğum için sadece sıcak olacak şeylerle meşguldüm. Misafir çocuklu olunca yardım beklemiyorum sen çocuğunla meşgul ol ben hazırlarım kahvaltıyı , neyse oturduk.1,5 yaşında oğluda kucağında , kahvaltı yaptıracak tmm. Çocuğa ne verse tükürüyor , masanın altı doldu , salatalığı emip tükürüyor , tükürdüğü yere düşmesse hop anne ağzına atıyor , baba kehkeh bizimkide salatalığı böyle yapıyor/ içim dışıma çıktı , tabak leş , çocuğun ağzı yüzü tükürük , iyide arkadaşım ben kahvaltıyı hazırlarken pek tabi çocuğa kahvaltı yaptırabilirsin , üstelik benden erken kalkmışsın , o çocuk bir kahvaltıda salatalık yemezse ölmez , zaten mama , özel sütlerinden veriyorsun ! Gülüp gülüp biz otelde böyleyiz kalktığımız masa yer böyle olur , eşim daha evvel otelde çalıştığı için arkasından dediki ; otelde bunu sadece araplar yapar , herkes tiksinerek bakar , sonra garsonlar arkasından bela okur . Ben soğudum , çocuktan değil , annenin çocuğu dışında herkesi yok sayan ve herkesi çiğneyen bu düşüncesiz davranışından .. Sürekli benim çocuğum memnun olsun diye başkalarının yaşam hakkını alıp kendi çocuklarına bağış yapmalarından !