Annenin ağzındaki çürük diş, tükürüğüyle geçecek bir Bulaşıcı hastalığı olabilir, sizin söylediğinizin aksine maalesef bizde çoğunlukla çocuk çiğneyip yorulmasın diye çiğneyip verirler, öyle bir Alışkanlık haline getirilir ki anneanne babannede çiğneyerek yedirir çocuğu, çok örneklerini gördüm, en yakın örnek benim anneannemdi, aman çocuk çiğneyemez deyip dayımın oğluna çiğner yedirirdi, ki aslında çocukların çiğnemeyi öğrenmesi gerekir yani çiğneyip vermek sağlıklı bulunmaz. Ek gıdalarda çoğunlukla taneli besin önerir doktorlar, çiğnemeyi öğrensinler diye.Söylediğinizin aksine ek gıdaya geçmişte annenin ağzında çiğnediğini bebeğe vermesinin yaygın olduğu kültürler var ve aslında bunun annenin ağzındaki sindirim enzimleriyle bebeğin hazmını kolaylaştırdığı söyleniyor.Yani anneden bakteri geçiyor ama bunlar yararlı flora bakterileri oluyor artı anneden sindirim enzimleri geçiyor.Bu şekilde bebeği beslemek ek hastalığı olmayan bir anne bebek için riskli veya yanlış değil.
Ben de oğlumun gittiği yerlerde birşey kırıp dökmesine asla izin vermem,hep peşindeyimdir,bir dağınıklık yarattığı an toplarım,daha derli toplu yedirmeye çalışırım ama eğer döker saçarsa ben temizlerim.Ama konu sahibinin ayarı ve düşünceleri bu söylediklerimden farklı.Çok rahatsız edici.Çocuğun tabağının içindekilerin dağınıklığından bile rahatsız olmuş.Takacak şey aramış.Tabak leşmiş tövbe tövbee
Niye ki? Bebekten iğrenmenin nesi mantıksız? Yani o sizin prensiniz prensesiniz, siz iğrenmezsiniz pek tabii ama benim çocuğunuzun salyasına katlanmak gibi bir durumum yok ki. İğreniyorum yani napayım? Tükürük ya, salya yani.ne kadar abartmışsınız. çocuk bu adı üstünde hatta bebek.
bence de gelmesinler sizin evinize ne işleri var.
bebekten iğrenmek mantıksız ama görgülü insanlarla geliş gidiş yapmak sizin tercih edebileceğiniz bir şey. bence olaya bu açıdan bakın çocuklu kadın değil, görgüsüz arkadaş edinmeyin bence tabi.
Sana tavsiyem herkesin onune nutella cikarma
Misafiriniz olan aile sizin bu düşüncelerinizi öğrense sizin yüzünüze bile bakmaz. Onu ne yapıcaz. Siz eve soksanız ne, sokmasanız ne...
Enimde 1.5 yasinda cocugum var kahvalti yapmak zorunda ne demek yapmasin neden sofraya benimle oturmasin onceden yesin siz8n gibi dusunen biriyle tum arkadasligimi keserdim masanin altina bi sofra bezi yaydinmi hic bi sorun kalmiyor blw diye bisey var bi arastirin lutfen siz cocuktan igrenmissiniz ben de sizin bu tutumunuzdan igrendim
Owwww tükürük mü? Çok korkunçNiye ki? Bebekten iğrenmenin nesi mantıksız? Yani o sizin prensiniz prensesiniz, siz iğrenmezsiniz pek tabii ama benim çocuğunuzun salyasına katlanmak gibi bir durumum yok ki. İğreniyorum yani napayım? Tükürük ya, salya yani.
yüzlerce kez beğenmefırsatım olsa beğenirdim mesajınızı. Amamalesef sadece bir kere beğenebiliyoruzçocukla ne alakası var
çocuğuna sahip çıkamayan hemen bu cümlelerin arkasına sığınıyor
Iyy o emzikten basil tiksiniyorum var yabenim de öyle görünce o salyası eline değmişse o eliyle bana değerse ayyy nasıl kaçsam diye gözlerim fıldır fıldır oluyor
hele ki kusmukları off
bi de anneler neden yere düşen emziği falan kendileri yalayıp çocuğa veriyor acaba?
anne ağzı dezenfektan mı içeriyo :)
He öyle vallaOwwww tükürük mü? Çok korkunç
Evet aynen öyle, bebek değil anne konu burda, ki bende kızımla yaşıt çocukları olan arkadaşlarımı evde ağırladığımda bazılarının rahatlığı canımı sıkıyordu, ben onlara gittiğimde sehpadan tek bir biblo bile kaldırmalarına veya ne bileyim Kızımın elinde vıcık vıcık ettiği yemeği koltuklara sürmesine fırsat vermeyecek kadar itinalı olurken evimde ortada duran herşeyi kırıp ohhh Kızımın canı sağolsun deyip koltuklarımı batırırken kahkaha atmalarına sinir oluyordum.belki konu sahibi akıl edememiştir
mesela benim çocuğum yok ve hiç aklıma gelmezdi masa altına bez sermek
orada anne yönlendirmeli ev sahibini
ve sonrasında yine de pislendiyse toparlanmasına yardımcı olmalı bence
benim için onun bebeğinin ağzındn çıkan şeye temas etmek çok zor olabilir
ama annesi için o kadar problem değildir (çıkardıklarını yediğine göre) öyle umursamaz davranması insanı sinir ediyor
ben gittiğim yerlerde yanlışlıkla bi damla bişey döksem nasıl özür dileyeceğimi şaşırıyorum şekilden şekile giriyorum mesela.
ya nolur kusura bakma çok batırdık ortalığı diyip mahçup olmak var
bi de ayy çocuk işte diyip gülmek var. sinir olunan nokta bu rahatlık.
Shot benim oğlumun salyası tam 16 ay akmıştı :) Hani diş Çıkarma Döneminde falan akar anlarımda 16 ay ne? Bana bile Fenalık gelmişti. Tiksinmiyordum tabi ama önlük yetişmiyordu resmen.He öyle vallaBaşkasının (yakınımın tabii) bardağını vs.sini kullanmaktan hiç iğrenmem ama o salya falan akıyor ya, akmasın işte o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?