Daha önce verdim, son kez yeniden elveda kilolar !!

ay benim normalda 9:30 da işte olmam lazım bi kalktım saat 9 ve evdeyim 1 saat yol var zaten
Tam evden çıkarken anneme akşam için yaptırdığım fırında köfteden aldım peçete arasına onu yedim
Iyi yapmissin canim sabah sabah protein almissin ne güzel hem de yağsız:)
Ben gunde 3 lt su bitiriyorum bazen fazla da olabiliyor. Soguk su icmrye başladım daha fazla kalori harcıyor vücut cunku suyu ısıtmak icin caba harcıyor. Sabah da gune suyla baslamak en güzeli canim.

Kahvalti ile öğlen arasında sade kahve icmeni de öneririm. Metabolizmayi hızlandırıyor

Ya sabahları aç karnına limonlu sıcak su çok iyi oluyor diyolar, tecrübeli bayanlar yazmış bu forumda bende onu yapmaya başlayacağım sanırım

Bende verip verip alıyorum istikrarsızın tekiyim
Kac kilosun canim? Kendini etiketleme boyle kendini yeterince sartlandirirsan olmayacak şey yok. Kendine güven ilk birkaç gün zorlanirsin belki ama sonrası corap sokugu gibi gidecek bak gör

öyleyim ama (tam kilo vermeye başlıyorum, çok zayıfladın. çirkin oldun falan diyorlar hoop başa dönüyorum, yeme başlıyorum üstelik çikolata gofret abur cubur

Canim kendini başkalarının sozleriyle değerlendirme. Aynada nasil görmek istiyorsan oylen ol. Bazen insanlar olamadiklari görüntüleri begenmezlige vurabiliyor. Cekemediklerinden yani cok umursama

öyleyim ama (tam kilo vermeye başlıyorum, çok zayıfladın. çirkin oldun falan diyorlar hoop başa dönüyorum, yeme başlıyorum üstelik çikolata gofret abur cubur

gel sende gel aramıza bende öyleyim canım 10 senedir bi alıp bi veriyorum ama artık değiştircem kendimi gel yaparız

Birazdan markete gidip akşam için kendime salata hazırlayacağım, leslie yaptıktan sonra bi duş alır, salatamı yerim .

Benimde bir litre bitti.
Ogle yemegimi yedim
1 porsiyon patatesli tavuk yemeği
1 kase çorba
Yogurt
1kasik makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…