Daha önce verdim, son kez yeniden elveda kilolar !!

48. gün başlasın sabah pek iyi olmadı,
canım çok istedi 1 bardak zero içtim ( çay bardağı ama )
1 ayva

- işe çok geç kaldım çünkü:KK20:

48. Gün 16:32

1 kase çorba
1 pors. kuru fasulye
1 pors. bulgur pilavı
küçük kase yoğurt

1,5 lt su bitti ve devaaam

48. Gün 18:35

2,25 lt su bitti.
Eve gidince
3 mile leslieden sonra ne yerim bilmiyorum bakacağız.
Geç olacağı için hafif olur

Slm 47 gunun kalmis bugun bende başladım kalan zamani birlikte gecirelimmi ne dersin?

48. Gün 21:00

2,25 lt su bitti.
1 tabak yeşil salata yedim sadece hem karnım işi hem de çok geç olduğu için

Başlığımdan anlaşıldığı gibi daha önce kilo verdim, geri alma gibi bir hata yaptım,
bir şeyi yeniden denemek gerçekten çok zor oluyor , ama denemekten vazgeçmeyeceğim.
Hatta bu sefer amacım denemek değil, bunu başarmak.

Bana katılmak isteyen olursa beklerim ^^

Kilom, 89,
98 kilodan indim bu kiloya, hedefim 60-55 arası,
hedefe kadar durmayacağım , herşey güzel olur İnşallah.

Hadi bakalım...

:21::21::21:
Bende ikinci hamilelikten sonra emzirme donemini bekledim. O bitti spora ve diete baslayayim dedim bi baktim hamileyim. 14 aylik oglum var ve 4 aylik hamileyim. Keza onceki kilolarimi bile tam verememistim. Kilo yuzunden cok mutsuzsum :KK43:

Teşekürler canim dun 91.8 kg. Iken bugun 90.3 kg. yediğim içtiğimi buraya da ekliyorum o halde 47 gunde ne verirsem kâr :KK11:

Ben 47den sonra devam edicem ama bu 50 gün en zor günler olucak eminim o yüzden benim için çok önemli ve geri sayım yapıyorum. Gel gel veririz kilomuz neredeyse aynı :21:

Bende ikinci hamilelikten sonra emzirme donemini bekledim. O bitti spora ve diete baslayayim dedim bi baktim hamileyim. 14 aylik oglum var ve 4 aylik hamileyim. Keza onceki kilolarimi bile tam verememistim. Kilo yuzunden cok mutsuzsum :KK43:
tatlım doğumdan sonra veririsin nolur üzülme, ya da dikkat etmeye başla şimdiden alışkanlık olsun, mesela akşamları sadece meyve sebze ye canım, nasıl olur ? :KK39:

Günaydın :KK3:
47. Gün...
Sabah 3 adet fırında köfte
1 saat sonra 1 ayva
(olmamış biliyorum ama işe yine çok geç kaldım )

Günaydın :KK3:
47. Gün...
Sabah 3 adet fırında köfte
1 saat sonra 1 ayva
(olmamış biliyorum ama işe yine çok geç kaldım )

Yanii kahvaltı icin gözümüz alışık değil köfte gormeye ama bence sağlıksız degil. Şifa olsun tatlım

Yanii kahvaltı icin gözümüz alışık değil köfte gormeye ama bence sağlıksız degil. Şifa olsun tatlım

ay benim normalda 9:30 da işte olmam lazım bi kalktım saat 9 ve evdeyim 1 saat yol var zaten :KK57::KK57:
Tam evden çıkarken anneme akşam için yaptırdığım fırında köfteden aldım peçete arasına onu yedim :KK70:

X