Harikasın Cnm tebrikler
Selaammm
Bende daha önce diyet topiği actım ama devam ettiremedim malesef
İzin verirsen sana katılmak istiyorum ama senin kadar katı uygulayabilirmiyim bilmiyorum. Aralarda kacamaklarım mutlaka oluyor benim.
Aksamları sapıtıyorum.
Beraber yapalımmı?
Selamlar hayirli olsun topigin , umarim basarirsin da cipcitir kugu gibi tas gibi olursun
yalniz kahvaltin cok zayif olmaz bu sekilde
Tabi ki çok sevinirim hoşgeldin canım
Benimde en büyük sorunum akşamları, hadi buna bir dur diyelim.
Benim kilom çok fazla olduğu için katı bir 50 günü kendim istedim,
Sen nasıl istersen öyle yap canım ama planlı bir program uygulamak şart,
yoksa olmuyor anacım
Ya özgecana çok moralim bozuldu, 3 kişinin tecavüzüne uğrayıp öldürülüp yakılmış mersinde, nasıl ağladım size anlatamam
10 gun dayanamazsin bu sekilde vucuduna yazik kilo verdikten sonra geri almaK istemiyorsan bu kadar kati olma epey kilo vermen gerekli bu menu seni duraklatir ve son kilolara yaklastikca kilo veremez hale gelirsin sonrasu icsem yariyo dersin bu dis sese kulak verCanım çalışan bir bayanım sabah vaktim olmuyor, bi de bu 50 gün evet biraz katı davranacağım kendime, yulaf çok doyurucu ama gerçekten
10 gun dayanamazsin bu sekilde vucuduna yazik kilo verdikten sonra geri almaK istemiyorsan bu kadar kati olma epey kilo vermen gerekli bu menu seni duraklatir ve son kilolara yaklastikca kilo veremez hale gelirsin sonrasu icsem yariyo dersin bu dis sese kulak ver
Tamam kuzum kahvaltıda 3dilim ekmek ve biraz sucuk yemiştim diyette olmadıgım için
Sonrada 1 fincan kahve içmiştim
Aksamı dengeleyim bari napim
Benimde vermem gereken 25 kg var.
50günde kac kg vermeyi hedefliyorsun?
Bende cok uzuldum ve nefretle doldum. Bazı yerlerde yazılmıs işte acaba cok canı acımısmıdır ağlamısmıdır anne diye, bitsin diye dua etmişmidir fln yazmıslar. İçim nasıl acıdı nasıl perişan oldum anlatamam. Anlatmamada gerek yok zaten insan olan herkes aynı seyleri hissediyordur.
Kahrolsun bunu yapan köpekler.