• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha önce reklam/oyunculuk ajansına kayıt yaptıran var mı

balem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
84
1
36
İstanbul
arkadşlar kuzenm ajansa yazılmayı düşünüyo daha önce hiç kaydolanınız var mı ne kadar zamanda bi çağırıyolar mesela aslında tanıtım gibi bişeyler olursa ben de yazılmak istiyorum kısaca biraz bilgilendirir misiniz

Canim bir arkadaşım vasıtasıyla tanımışlardı beni.Görüp çok beğendiler ve ulaştılar bana.Telefondan bilgi almıştım daha sonra ajansa gidip tüm ayrıntısına kadar her şeyi öğrendim..Oyunculuk mu düşünüyor kuzenin ?

canım evet figüranlık reklam oyunculuğu gibi şeyler olursa ekstra biraz kazanırım belki diyo ben de merak ettim araştırdım biraz sözleşme fln diyolar ondan gözm korktu sen sözleşme yaptın mı bi de ne gibi işler geliyo senn ajansında

canım bizim bir tanıdıgımız yazılmıstı figuran olarak filmlerde dizilerde rol alıyordu okadar saat calısıyordu bir iki rol için gece saatlerine kadar eve gelemiyordu
cok yorucu geciyordu ama verdikleri para da 25 30 lira eger gecici bir isler dusunuyorsa bu işe girismesi cok mantıksız olur onun yerine stand hostesligi falan yapabilir ben
liseye giderken harclıgımı cıkarmak için yapıyordum en azından 100 lirayı buluyordu aldıgım okadar cok fazlada yorulmuyordum.

canım bizim bir tanıdıgımız yazılmıstı figuran olarak filmlerde dizilerde rol alıyordu okadar saat calısıyordu bir iki rol için gece saatlerine kadar eve gelemiyordu
cok yorucu geciyordu ama verdikleri para da 25 30 lira eger gecici bir isler dusunuyorsa bu işe girismesi cok mantıksız olur onun yerine stand hostesligi falan yapabilir ben
liseye giderken harclıgımı cıkarmak için yapıyordum en azından 100 lirayı buluyordu aldıgım okadar cok fazlada yorulmuyordum.

canım kuzenim oyunculukta kararlı gbi görünüyo yani bana biraz kazanırm fln dedi ama sanki içten içe çok istiyo... demek yorucu oluyo aslında kendi biliceği iş... ben de stand hostesliği yapmak istiyorum yanı bu tarz işler zayıfım vücudum çok düzgün ama boyum 165 fln ayakkabısız.. ne gibi fiziksel özellikler arıyolar bi de sık sık iş gelir mi mesela haftada bi gün gibi?

canım evet figüranlık reklam oyunculuğu gibi şeyler olursa ekstra biraz kazanırım belki diyo ben de merak ettim araştırdım biraz sözleşme fln diyolar ondan gözm korktu sen sözleşme yaptın mı bi de ne gibi işler geliyo senn ajansında

Canim sözleşme istiyorlar tabi ki.Ben 18 yaşından küçük olduğum için ailemle gitmiştim.Kuzenin kaç yaşında acaba ?merak ettim de :1: Fotoğraflarımı görmüşlerdi sadece arkadaşım göstermiş fiziğimi bilmiyordı :) ilk önce fotomodellik teklif etmişerdi yüzümü filan kullanıcaklarmış ajansa gidince daha net gördüler ölçülerimi filan aldılar o zaman eğitim vermek istediler :) bana sorarsan oyunculukta iş yok canim benim ya.. verdikleri para para da değil sırf yorgunluk..Hostesliği düşünsün derim ben :) hayırlısı..

15 ya da 16 yaşında o da ailesiyle yazılır heralde aslında çok şeker yüzü vardır mavi gözlü bi de. onun için stand hostesliği olucağını sanmıyorum biraz çocuk görünümünde hala o oyunculkta baya istekli görünüyo parası bahane yani :) bende üniye başlıycam bu sene ekstra para kazanmak benm için çok iyi olur ya aileme yüküm de haffler ama aradıkları fizksel özellik ne bi 3 5 cm daha uzun olsaydım... bi de ne kadar kazanıyorsunz değiyo mu yorgunluğuna

Tatlım hosteslik yapan arkadaşım vardı tam olarak bilmiyorum yani..:1: ben yapmadım ama öğrenirim:1:

tatlım sen hiç gittin mi oyunculuk görüşmesine? yani benm çok ilgm yoktr ama set ortamını fln çok merak ediyorum

Back