- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
-
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
slm , ben 78 79 yillarindaydi yanlis hatirlamiosam
spangen bolgesindeyken yusuf pekerin ogrencisiydim, evet senin de dedigin gibi genclik ve cocukluk hic unutulmuyor yusuf peker benim sadece ogretmenim degil ayni zaman da aile dostumuzdu ayni mahallede oturduk yani
Raga oktay da bizim mahalledeydi sizleri tanimaktan ve sitenize katilmaktan cok menmunum sen hangi mahale de oturdun veya sehirde Rotterdam dan misin ?
Firsat buldukca sitenize ugramak icin caba gosterecegimdn emin olabilirsin
Bende kesin donmeyi cok istiyorum ulkemiz cennet burdaysa hayat cok monoton gecio.
Hoscakal ...a.s.
ben hollandayi istiyorum geriii :gitme:burayi sewmedim ben yasam sartlari cok zorrrr
sürmelim bitanem noldu erken pes ettin..:teselli:
is yok guc yok ew yok bark yok :1no2:
mantığının sesini dinle derim..yerimseniben
mantigim hollanda diyor.. burda hicbir skilde gelecegim olamaz.. :çok üzgünüm:
sürmelim.peki bu durumda eşini Hollandaya götüre bilecekmisin...yada gitmeyi istiyormu..
gurbet35.yorumlara cevap vermene sevindim.
fırsat buldukça gel beklerim.
ben bussingh str'da oturdum evet Rotterdam.
ben Memleketimizdekca formunuza gelmeye cldu olmaktan çok mutluyum.dilerimki senin için hayırlısı ne ise o olsun..daaga.s.
kizlar bende geldim tr ye donus yapmak isteyen arkadaslara birsey demek istiyorum turkiyeede hicbir yasam sartiniz yok gecim saglamak cok zor fakat hollanda oyle degil hollandada yasam sarti cok cok iyi turkiyeye gore turkiyede issizlik had safhada o yuzden ben geri donmeyi hic dusunmedim dusunmem de hepinize sevgiler
rica ederim canim benimde katkim olsun istedim
selam arkadaslar, bende hollanda dan kesin donus yaptim tr ye; yaklasik 8 ay oldu henuz alisamadim ortama fakat cokta kotu degil yani henuz alisma safhasindayim ...
cocuklarim cok ozluyorlar hollandayi okullarini ve arkadaslarini
aslinda bende encok arkadaslarimi ozluyorum ....
iki tarafada bakarsam hem hollandada hemde turkiyede yasamanin zorluklari var birinden birine katlanmak zorundayiz diyorum ...
rabbim hepimizin yardimcisi olsun a.s.