- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.690
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu yorumunuzu bastırıp heryere asacağım sırf bunu görünce siteye girdim hatta :)) Ama kadınlarımıza yapışkan olduğu söylenince öyle olmadıklarını iddia ediyorlar.İyi de toplumumuzun gerçeği bu ataerkillik ve sonucunda gelen dul kadın kavramı.
Burda boşanıyorum, yeni işyerimden durumu nasıl gizlerim, rahatsız edilmek istemiyorum diyen kadına kim "aaaa çok gerikafalısın böyle şeyler 1950lerde kaldı" yazabildi?? Flört etmek isteyen boşanmış kadınlara medeni durumunu hemen söyleme adamın niyeti belli olsun yazanlar var ya tek laf edemem haklılar.
Şimdi burda aşağılanan, değer görmeyen kadınlar evli olmasalar bile "çok emek verdim ... yıllık ilişki" yazmıyorlar mı? Bu kafada biri şiddet görse bile boşanır mı? Boşanmaz. Buraya açılan konuların %90ında adam ilgisiz, sevgisiz belli ama kadın ya çocuk için katlanıyor ya da adam kendisini sevsin diye kendini paralıyor. Afedersiniz ama toplumumuz kadınları gayet yapışkan. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen kadın çok çok az gördüm. Kaldı ki çocuk varsa kadın çok mücadele ediyor.
Toplumumuzu gerçekleri bunlar. İsveç'te Norveç'te yaşamıyoruz. Aksini iddia eden varsa alıntılasın lütfen.
Ya bende hep böyle düşünüyorum. Bu konu açılınca bir şekilde hep fikrim bu oluyor. Ama bazı kadınlara bakıncada fikrim değişiyor. Gerçekten hep kocalar yüzünden mi boşanılıyor emin değilim? Bazı kadınlar da çok normal değil.
Misal:
- Eşini aldatan kadınlar (bence sayısı sandığımızdan çok)
-Ağzı bozuk küfürcü kadınlar
-Kocasını sadece para makinesi olarak görenler
- Dobralık adı altında herşeyi pat pat söyleyenler
- Bir tartışma olduğunda bass bass bağırıp dünyayı etrafına toplayanlar
- Eşinin ailesine zerre kadar saygısı olmayanlar
Ay daha niceleri. Hiç böyle kadınlar olduğunu bilmezdim ama görüyoruz.
Böyle düşününce bilemedim..
Gerçekten bastırdım yorumunuzu 10 tane yarın asacağım plazadaki panolara herkes herşeyi aşıyor :) Bu yorumunuzu da en az 100 kişiye yolladım linki atıp haberiniz olsun :)İyi de toplumumuzun gerçeği bu ataerkillik ve sonucunda gelen dul kadın kavramı.
Burda boşanıyorum, yeni işyerimden durumu nasıl gizlerim, rahatsız edilmek istemiyorum diyen kadına kim "aaaa çok gerikafalısın böyle şeyler 1950lerde kaldı" yazabildi?? Flört etmek isteyen boşanmış kadınlara medeni durumunu hemen söyleme adamın niyeti belli olsun yazanlar var ya tek laf edemem haklılar.
Şimdi burda aşağılanan, değer görmeyen kadınlar evli olmasalar bile "çok emek verdim ... yıllık ilişki" yazmıyorlar mı? Bu kafada biri şiddet görse bile boşanır mı? Boşanmaz. Buraya açılan konuların %90ında adam ilgisiz, sevgisiz belli ama kadın ya çocuk için katlanıyor ya da adam kendisini sevsin diye kendini paralıyor. Afedersiniz ama toplumumuz kadınları gayet yapışkan. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen kadın çok çok az gördüm. Kaldı ki çocuk varsa kadın çok mücadele ediyor.
Toplumumuzu gerçekleri bunlar. İsveç'te Norveç'te yaşamıyoruz. Aksini iddia eden varsa alıntılasın lütfen.
Genelde ailenin karsı cıktıgı evlılıklerden taraflar pişman oluyor. Bosamıs olması da ayrı bir handikap.Eskilerin bir sözü var kimse sıcak tandır basından ayrılmaz.Bosanmıs ama niye bosanmısKizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
İnce eleyip sık dokumak gerekir biz de kiminle evlenecekseniz aile onu araştırır . Ayrıca boşanmış insanlar dünyanın en kötü insanları değil neticede ama evet aileler pek hoş karşılamaya bilirKizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Ben evlendim. 6 yıldır birlikteyiz 4 yıldır evliyiz. Eşimin tek bir kötü huyu alışkanlığı yok.. Yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirim. Eski eşiyle 1,5 yıl evli kalmış boşanma sebepleri şiddetli geçimsizlik. 6 yıldır büyük kavgamız olmadı. Toplam 3-5 kere ufak tartışmalarımız olmuştur. Böyle bi adamla "şiddetli geçinemeyen" kadının da aklından şüphe ederim -ki zaten ne kadar ruh hastası bi insan olduğunu da ilişkimizin ilk yılında yaptıklarıyla bana da gösterdi kendisi. Yani demem o ki kadınız diye tüm kadınların iyi ve mükemmel olduğunu falan sanmayın ruh hastası kadın sayısı erkek sayısını 2 ye katlar bana göreKizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Ben evlendim. 6 yıldır birlikteyiz 4 yıldır evliyiz. Eşimin tek bir kötü huyu alışkanlığı yok.. Yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirim. Eski eşiyle 1,5 yıl evli kalmış boşanma sebepleri şiddetli geçimsizlik. 6 yıldır büyük kavgamız olmadı. Toplam 3-5 kere ufak tartışmalarımız olmuştur. Böyle bi adamla "şiddetli geçinemeyen" kadının da aklından şüphe ederim -ki zaten ne kadar ruh hastası bi insan olduğunu da ilişkimizin ilk yılında yaptıklarıyla bana da gösterdi kendisi. Yani demem o ki kadınız diye tüm kadınların iyi ve mükemmel olduğunu falan sanmayın ruh hastası kadın sayısı erkek sayısını 2 ye katlar bana göre![]()
Siz de benim neler yaşadıktan sonra bu kanıya vardığımı bilemezsiniz. Kadını tanıyorum ve nasıl bi deli olduğunu gözlerimle ve defalarca gördüm.. görmez olaydım.. Eşimin bana özel olarak iyi davrandığını düşünmüyorum.. Ama 6 yıldır da bi insanın ben şuna şöyle davranıyım da kaçmasın diye rol yapabileceğini de sanmıyorum.. anlaşmamızın sebebi aramızda uyum ve aşk.. Ha bi gün bu aşk bitecek olursa da bana kötü bişey yapacak bi insan değildir kendisi.Öyle demeyin erkekler ikinci eslerine daha iyi davranıyor. Tam olarak ne yasadiklarini bilemezsiniz.
Kadını bilemem ama erkekler yas aldıkça normal evliliklerinde de dersler çıkartıp daha ılımlılasıyorlar . Özellikle boşanıp tekrar evlenince kafalarini dank ediyor biseylere. Yani rol yapmak , aman gitmesin diye ugrasmak degil de olgunlasmak diyelim. Umarim evliliginiz daha da uzun yıllar daha mutlu şekilde gider. :)Siz de benim neler yaşadıktan sonra bu kanıya vardığımı bilemezsiniz. Kadını tanıyorum ve nasıl bi deli olduğunu gözlerimle ve defalarca gördüm.. görmez olaydım.. Eşimin bana özel olarak iyi davrandığını düşünmüyorum.. Ama 6 yıldır da bi insanın ben şuna şöyle davranıyım da kaçmasın diye rol yapabileceğini de sanmıyorum.. anlaşmamızın sebebi aramızda uyum ve aşk.. Ha bi gün bu aşk bitecek olursa da bana kötü bişey yapacak bi insan değildir kendisi.
Ha o olabilir bilmiyorum tabi olgunlaştırır insanı yaşadıkları.. mutlaka aldığı dersler vardır..ama arada uçurum bi zaman farkı yok onların boşanmasından bikaç ay sonra ilişkimiz başladı..2 yıl sonra da evlendik eşim o sırada 27 yaşındaydı çok yaş erginliği de yoktu yani aslında :) Ben eşimin genel olarak karakterini çok beğenirim.. ılımlı bi insandır ufak şeylere takılmaz. tartışmada alttan alır genelde.. Hani yani bunları yazmamın da sebebi aslında herkes sormuşya kadınlar iyi olsa boşanmazdı diye öyle bişey yok yani her kadın da bir değil demek istiyorum :) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimKadını bilemem ama erkekler yas aldıkça normal evliliklerinde de dersler çıkartıp daha ılımlılasıyorlar . Özellikle boşanıp tekrar evlenince kafalarini dank ediyor biseylere. Yani rol yapmak , aman gitmesin diye ugrasmak degil de olgunlasmak diyelim. Umarim evliliginiz daha da uzun yıllar daha mutlu şekilde gider. :)