Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acikcasi hicbir kadin kolay kolay esini bosamiyor ne kadar kotu olsa da, bu sebeple evlenmezdim.Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Önemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
boşanmak sorun değil ama çocuk var mı o benim için sorun olurdu.aile rızası almadan kesilikle evlenmeyin.Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
En mantıklı hareket olur bana göreÖnemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.
Ben tam da öyle bir Hatay'ı Yaptım Boşanıyoruz şimdi de..ben de çok inanmıştım güvenmiştim ailemi de karşıma almıştım.Geldiğim gün başladı sorunlar laflar,gelmeseydin insan ailesine karşı gelir mi bile dedi bana ve ailemi de evde istemiyor gelirlerse kaile almıyor.Verdiği vaatler için de ikna için herkes Söyler inanmasaydın diyor.Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()
Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum![]()