Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? :/ yardım lütfen

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Arkadaşlar merhaba....

Bi problemim var bilmiyorum başka yaşayan oldumu aranızda... Erkek arkadaşımla kısmetse seneye düğün planlıyoruz yılbaşında isteme olacak yazın düğün... Fakat problem şu iş ciddileşince biz de strestenmidir nedir bilmiyorum birbirimizi yemeye başladık. Saçma sapan haraketler yapıyoruz. Şunuda belirteyim ikimiz de ayrı şehirlerdeyiz aramızda 5-6 saatlik yol var uzun zamandır da görüşemiyoruz. Bilemiyorum bunun mu etkisi var evlilik yaklaştıkça o mu korkar oldu anlamıyorum. Aşırı derecede hevesli ve mutluyuz aslında ama ne oluyorsa olmadık şeylerden birbirmizi yiyoruz. Nasıl anlatsam bilemiyorum kıskançlıklar, birbirini yanlış anlamalar ve kavga gürültü... Onun beni anlamadığını düşünüyorum eminim oda benim onu anlamadığımı düşünüyor ne yapayım yardım lütfen. Şimdi kavga ettik sinirlendim engelledim artık tahammül edemedim. Evlilikten mi korkuyor anlamadım

Son düzenleme:
Stresten olur mu olmazmı herkes yaşar bunu neden oluyor bilinmiyor ama oluyor :) Evlilik korkusu değil bayan halimle ben bile ne kadar stres yaptım

Oluyor oluyor. Kesin bir sebebe bağlamak ne kadar doğru bilemem. En azından birşeyler söylemeden önce bir kez daha düşünüp öyle söyleyin. Krmamaya çalışın birbirinizi. Bizde öyleydik uzaktik vs.

Bence siiz bi bir araya gelin konuşun bu davranışlara son verin boş yere birbirinizden soğuyorsunuz yazık değil mi.. Hemen hemen her nişan söz arefesinde oluyormuş evet ben böyle sorunlar yaşamadım ama siz dikkat edin kırmayın birbirinizi ufak tefek şeylere değmez

Bence ayrı şehirlerde olduğunuz için oluyordur takmayın evlenince geçer herhalde

Birbirimizi gördükten sonra rahatladık şimdi daha iyiyiz :) Ahhh o gün gelsede özlem sona erse...

Bizde de ben çok stresliydim herşeye kızıyordum kavga ediyordum çok normal bu ara böyle olması. 1 buçuk ay oldu evleneli daha yeni yeni kendime geliyorum:) sıkma canını genelde olan şeyler düzelir

Bizde 6 yıldır beraberiz daha yeni sözlendik, 1 aya nişan var
Ama her Allahın günü yiyoruz birbirimizi
Ufak tefek sözler batıyor, büyüyüp dağ oluveriyor
Ya sabır demekten başka çare yok

Bizde 6 yıldır beraberiz daha yeni sözlendik, 1 aya nişan var
Ama her Allahın günü yiyoruz birbirimizi
Ufak tefek sözler batıyor, büyüyüp dağ oluveriyor
Ya sabır demekten başka çare yok

Aynen ya bide kendi kendime diyorum acaba soğudumu benden evlilikten mi korkuyor ama hiç bişey yok ortada ona stres oldu şimdi düğün dernek para pul bir sürü şey :) hayırlısı

Aynen ya bide kendi kendime diyorum acaba soğudumu benden evlilikten mi korkuyor ama hiç bişey yok ortada ona stres oldu şimdi düğün dernek para pul bir sürü şey :) hayırlısı

Aynen bende öyle düşünüyorum
Düğün yapmak kolay değil cidden 9 a sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama bi birikmiş yok yani
Sadece düşünüyoruz :))
Onlara da hak vermek gerekiyor da biz de çekiyoruz neticede yalnız değiller

Bizde daha düşünüyoruz ocak gibi kısmetse istemeye gelcekler mayıs gibi düğün diyorum ben ama sadece diyoruz aileler tanışınca ne dicekler bakalım

Bizde daha düşünüyoruz ocak gibi kısmetse istemeye gelcekler mayıs gibi düğün diyorum ben ama sadece diyoruz aileler tanışınca ne dicekler bakalım
Aynen işte her sorana temmuzda diyorum ama ailelerle konuşulan bir şey yok
Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz
E canım onlarda anlasınlar 6 yıl olmuş evlenmeyip napcaz sankii :)

ayy inşallah ya aynen işte ocakta söz diyoruz bizde hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…