İşiniz çok zor; buradada bir çok kere yazmışımdır; eğer ikinci evlilikse ve ilk eşten aldatma veya para mevzusundan dolayı ayrılmışsa sonradan gelen eş için çok zor zamanlar bekliyor onu..Bayan içinde erkek içinde değişmez kaide.
Sizde bunun sıkıntısını yaşıyorsunuz.. Cicim ayları taş çatlasa 3 aydır..Sonraki ilk bir yıl içinde evliliğini kurtarabilen 3-5 sene daha idare edebiliyormuş..Yani en çetin en riskli dönemlermiş.İlk 3 ay ile 1 yıl arası.
Çocuk konusunda dikkatli olarak biraz daha evliliğiniz için savaşabilirsiniz.. Ne düşünüyorsunuz şimdi diye soracağım ama çok sinirli ve kırgın oldğunuz için olumsuz görüyor insan, sizinde belirttiğiniz gibi..
Sakinleşin ve tekrar dışarıdan gözetlemeye çalışın.
Ev sorumluluğu var mı eşinizin ? Yani ev masrafları v.s nasıl karşılanıyor ? Siz herşeyi üstünüze almamaışsınızdır umarım.
evdeyiz şu an. daha sakinim. eşim kanepede uzanmış, arkası bana dönük... akşam mesai yokmuş, 6 da beni işten aldı. hiç konuşmadık, kuyumcuya gidelim mi dedi, cevap bile vermedim. benim derdim altın kuruş değil ki... isterdim ki yüzüm gülmüyor diye biraz dolaştırsın beni , birşeyler söylesin, özür dilesin... sadece yüzük alınca olay bitecek sanıyor hala...
dedikleriniz çok doğru. 2.evlilik çok zor. ben ilk yılın çok çok mutlu geçeceğini düşündüm, büyük bir beklentiyle evlendim.. zaten hep beklenti içinde olduğumdan kırılıyorum.. ama buna engel olamıyorum.
sevildiğimi hissetmek istiyorum.. ilgi istiyorum...
Çocuk konusunu diğer açtığım konularda anlatmıştım, eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor. Zaten beni yıpratan en büyük şey bu... Onun bir kızı var ve sorunu sonradan meydana gelmiş.. Bense yaşım ilerliyor, yuvam olsun, çocuğum olsun diye düşünmüştüm evlenirken.. Kısmet işte.. neye elimi atsam kuruyor...
Eşim evle ilgileniyor, herşeyi fazla fazla alır. O konuda sıkıntı yok. Esasında cimri değil, hatta bol bol alır eve. Ama bazı şeylerde masraf etmiyor. Dışarda yemek yemek gibi.. incelikler, hediyeler yok.. bunları kafamdan ve hayatımdan çıkarıp, ondan hiçbir incelik ve ilgi beklememeyi öğrendiğim gün mutlu olacağım sanırım...
haa bir de hiç kıskanmıyor, eski eşini çok kıskanmış sanırım (bu benim tahminim) ve canı çok yanmış ihanetten.. ben artık kimseyi kıskanmıyorum diyor.. bu da ayrıca canımı yakıyor...