• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ilk evlilik yıldönümümüz...

Ah neler diyorum, bi pazar gitme, ne kazanıyorsan vereyim, yeterki bir gün geçirelim beraber.. düşünün, ne acı...
İlaç sektöründe çalışıyor

Çok üzüldüm canım gerçekten. Bir arkadaş yazmış. Onunla zaman geçirmek zorunda değil ama evlilikte herzaman tek başına hareket edemeyebilirsin. İşte yaşadığın durumdaki gibi doğumgünü, evlilik yıldönümü vs... Tek başına nasıl kutlayacaksın? İnsan eşini yanında görmek istiyor.

Nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum gerçekten.

evet çok doğru.. ama kısmet olunca anlasak da o iş oluyor, engel olamıyoruz...

ilk eşi ihanet etmiş ve şimdi o adamla evli.. ama boşanmadan önce ev alacaklarmış ve kadın "evi üstüme yap" dediği için tokat atmış bir kere.. yani kopma noktası bu olmuş... yine maddi sebepten yani...

ben paraya tamah etmeyen bir insan olduğum için benimle evlendi sanırım.. bu bişey istemiyor, masrafsız dedi herhalde...

off çok kırgın ve sinirliyim.. hep kötü yanlarını görüyorum şu anda...

İşiniz çok zor; buradada bir çok kere yazmışımdır; eğer ikinci evlilikse ve ilk eşten aldatma veya para mevzusundan dolayı ayrılmışsa sonradan gelen eş için çok zor zamanlar bekliyor onu..Bayan içinde erkek içinde değişmez kaide.

Sizde bunun sıkıntısını yaşıyorsunuz.. Cicim ayları taş çatlasa 3 aydır..Sonraki ilk bir yıl içinde evliliğini kurtarabilen 3-5 sene daha idare edebiliyormuş..Yani en çetin en riskli dönemlermiş.İlk 3 ay ile 1 yıl arası.

Çocuk konusunda dikkatli olarak biraz daha evliliğiniz için savaşabilirsiniz.. Ne düşünüyorsunuz şimdi diye soracağım ama çok sinirli ve kırgın oldğunuz için olumsuz görüyor insan, sizinde belirttiğiniz gibi..

Sakinleşin ve tekrar dışarıdan gözetlemeye çalışın.

Ev sorumluluğu var mı eşinizin ? Yani ev masrafları v.s nasıl karşılanıyor ? Siz herşeyi üstünüze almamaışsınızdır umarım.

pardon ama merak ettım esınız oglak burcu mu ,cıdden cımrı erkek cok ıtıcı kotu huyları yokmus ama tabı cımrılık de kotu bı huya gırıyo ,haret ettım ama ıs yerındekı akdına nasıl alacak heralde arkadaslarına ayak uydurmak ıcın

benim takildigim nokta evlilik yildönümü ya da hediye alinmasindan cok (cünkü bunu dert ediyosunuz) alisveris de elin günün icinde parayi ödeyip disar da geri istemesi. bu ne yahu alman usülü. siz evlenmissiniz, ayri gayri olurmu. güzel bi dille konusun bence, cünkü yaptiklari cok yanlis.

Ayy hayretim şaştı valla
Ne demek elbisenin parasını istemek
Aranızda ayrı gayrı mı var
Bi de arkadaşlarını eve bırakıp parasını istiyormuş inanamadım
Benim eşim işten çıkarken kankası var onu alır kapısına kadar bırakır kuruşta istemez utanır
Bu dünyada herşey para değil
Allah sabır versin size

Eşiniz para konusuna takan biri olmasa sizin için bakmıştır diyeceğim yani sonuçta size beğendirmeye çalışıyor gibime geldi. Belki de sizin için uğraşırken, siz böyle tepki verince sinirlenmiştir.umarım sizin içindir o set.

""arkadaşlar konuyu en başından beri okuyup yorum yapın bence, konu sahibi çıldırdı, hediye sahibine verildi diye hala daha seti sana almıştır diyenler var... baştan okursanız eğer, hediyenin iş arkadaşlarına verildiğini defalarca söylediğini göreceksiniz...""

Cimri insanlar beni çıldırtıyor, böyle adamın ne yemeği yenir ne suyu içilir lokmalarınızıda sayıyor mu acaba?? ne demek eşine elbise alacak sonra parasını isteyecek, tepkinizi gösterin öyle şey olurmu hiç.. çok şaşırdım çok ayıp ediyor, ilgisiz alakasız evlilik yürür mü? daha en cici aylardadasınız, flört döneminde bile olsanız güzel sürprizleri, hediyeleri ilgiyi, şımartılmayı hak ediyorsunuz.. konuşun eşinizle yüzüne söyleyince belki utanır..

pardon ama merak ettım esınız oglak burcu mu ,cıdden cımrı erkek cok ıtıcı kotu huyları yokmus ama tabı cımrılık de kotu bı huya gırıyo ,haret ettım ama ıs yerındekı akdına nasıl alacak heralde arkadaslarına ayak uydurmak ıcın

canım benim sevgilim oğlak :6:
saolsun eli boş gelmez hep hedie getirir 1 2 ay ayrı kaldıysak
bana ödettirmez bişey yiyip içtiysek ama ben öderim ben 1 kereyse o 5 10 kere öder hem:6:
oğlak diye genelleme yapmayalım nitfen:82:

bana salak gerizekali diyen adamdan acaip sogurdum ben:50: Allah yardimcin olsun. bir erkegin bayana boyle hakaret etmesine tahamul edemiyorum. evliligin yurumesi icin hep altan alacan ama seni uzen kiran seyleride guzelce dile getirecen.kavga cikarmadan:31:

canım benim sevgilim oğlak :6:
saolsun eli boş gelmez hep hedie getirir 1 2 ay ayrı kaldıysak
bana ödettirmez bişey yiyip içtiysek ama ben öderim ben 1 kereyse o 5 10 kere öder hem:6:
oğlak diye genelleme yapmayalım nitfen:82:

yok tatlım genelleme degıl de aklıma 4 cımrı geldı oglakdı hepsı o yuzden merak ettım

canım çok üzülerek okudum..kadınlar hiç haketmediklere hakaretlere maruz kalıyor
erkekler neden böyle davranır hiç anlamam zaten

bence eşin o takı setini sana almıştır
elbisenin parasını sizden karısından alan,arkadaşından araba parasını alan adam iş arkadaşına
takı seti almak için para vermez bence...hem takı seti lüks bir hediye olur arkadaş için
eşin onu sana aldı nede olsa altın yatırım ya zarar etmez yoksa o kadar parada o hediyeye vermez
anlattığınız eşin...

Arkadaşım, o seti tek bir kişi almıyor. Emekli olacak arkadaş için herkesten para toplanıyor.
Artık, o hediyeyi sana alacaktır demeyin nolur.. Yazdım ya, hediye sahibine verildi bile...

İşiniz çok zor; buradada bir çok kere yazmışımdır; eğer ikinci evlilikse ve ilk eşten aldatma veya para mevzusundan dolayı ayrılmışsa sonradan gelen eş için çok zor zamanlar bekliyor onu..Bayan içinde erkek içinde değişmez kaide.

Sizde bunun sıkıntısını yaşıyorsunuz.. Cicim ayları taş çatlasa 3 aydır..Sonraki ilk bir yıl içinde evliliğini kurtarabilen 3-5 sene daha idare edebiliyormuş..Yani en çetin en riskli dönemlermiş.İlk 3 ay ile 1 yıl arası.

Çocuk konusunda dikkatli olarak biraz daha evliliğiniz için savaşabilirsiniz.. Ne düşünüyorsunuz şimdi diye soracağım ama çok sinirli ve kırgın oldğunuz için olumsuz görüyor insan, sizinde belirttiğiniz gibi..

Sakinleşin ve tekrar dışarıdan gözetlemeye çalışın.

Ev sorumluluğu var mı eşinizin ? Yani ev masrafları v.s nasıl karşılanıyor ? Siz herşeyi üstünüze almamaışsınızdır umarım.

evdeyiz şu an. daha sakinim. eşim kanepede uzanmış, arkası bana dönük... akşam mesai yokmuş, 6 da beni işten aldı. hiç konuşmadık, kuyumcuya gidelim mi dedi, cevap bile vermedim. benim derdim altın kuruş değil ki... isterdim ki yüzüm gülmüyor diye biraz dolaştırsın beni , birşeyler söylesin, özür dilesin... sadece yüzük alınca olay bitecek sanıyor hala...

dedikleriniz çok doğru. 2.evlilik çok zor. ben ilk yılın çok çok mutlu geçeceğini düşündüm, büyük bir beklentiyle evlendim.. zaten hep beklenti içinde olduğumdan kırılıyorum.. ama buna engel olamıyorum.
sevildiğimi hissetmek istiyorum.. ilgi istiyorum...

Çocuk konusunu diğer açtığım konularda anlatmıştım, eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor. Zaten beni yıpratan en büyük şey bu... Onun bir kızı var ve sorunu sonradan meydana gelmiş.. Bense yaşım ilerliyor, yuvam olsun, çocuğum olsun diye düşünmüştüm evlenirken.. Kısmet işte.. neye elimi atsam kuruyor...
Eşim evle ilgileniyor, herşeyi fazla fazla alır. O konuda sıkıntı yok. Esasında cimri değil, hatta bol bol alır eve. Ama bazı şeylerde masraf etmiyor. Dışarda yemek yemek gibi.. incelikler, hediyeler yok.. bunları kafamdan ve hayatımdan çıkarıp, ondan hiçbir incelik ve ilgi beklememeyi öğrendiğim gün mutlu olacağım sanırım...
haa bir de hiç kıskanmıyor, eski eşini çok kıskanmış sanırım (bu benim tahminim) ve canı çok yanmış ihanetten.. ben artık kimseyi kıskanmıyorum diyor.. bu da ayrıca canımı yakıyor...

hayır o koç burcu. ben oğlak burcuyum.. ama ben gezmeyi, eğlenmeyi, gerekirse harcamayı severim, ama dozunda.
koç erkeği romantik olur derler ama alakası yok..

son defa tekrar ediyorum, o hediyeyi tek başına almadı. para toplayıp aldılar...

Son düzenleme:
""arkadaşlar konuyu en başından beri okuyup yorum yapın bence, konu sahibi çıldırdı, hediye sahibine verildi diye hala daha seti sana almıştır diyenler var... baştan okursanız eğer, hediyenin iş arkadaşlarına verildiğini defalarca söylediğini göreceksiniz...""

Cimri insanlar beni çıldırtıyor, böyle adamın ne yemeği yenir ne suyu içilir lokmalarınızıda sayıyor mu acaba?? ne demek eşine elbise alacak sonra parasını isteyecek, tepkinizi gösterin öyle şey olurmu hiç.. çok şaşırdım çok ayıp ediyor, ilgisiz alakasız evlilik yürür mü? daha en cici aylardadasınız, flört döneminde bile olsanız güzel sürprizleri, hediyeleri ilgiyi, şımartılmayı hak ediyorsunuz.. konuşun eşinizle yüzüne söyleyince belki utanır..

teşekkür ederim uyarın için..

başa gelen çekiliyor be canım.. hayat...
yürür mü? onu zaman gösterecek.. umarım değişir...

o yaşadığı ihanetten dolayı bütün kadınlardan nefret etmiş bence. sen ne kadar büyük umutlarla evlendiysen o da tam tersi hiç bi beklentisi olmadan evlenmiş. anladığım kadarıyla yaşayıp yaşayabileceği en büyük en kötü şeyi yaşamış(ihanet) ve bundan sonra kimseye eyvallahı yok. inceldiği yerden kopsun hesabı yapıyor. onun alttan almasını beklersen hata yaparsın canım.üzülerek söylüyorum ki bence böyle:( hep senden beklicek bişileri.evine bakabilir, ihtiyaçlarını alabilir. ama karısına gereken değeri vermedikten sonra o da bişi değil. kendini çalışmaya vermiş zaten. o yüzden bu kadar işkolik.kafasını bu şekilde dağıtıyor. belki cool görünmeye çalışıyor, yaşadım unuttum gibi göstermeye çalışıyor ama içinde hala fırtınalar kopuyor. sana açığını belli etmemek için kıskanmadığını söylüyor. boşvermiş gibi.. ama değil işte.
bir de yüzük konusuna bu kadar takması neden bilio musun? o madiyata çok önem verdiği için senin kırgınlığını altınla gidermeye çalışması ona göre çok yapıcı.ama seni bunlar tatmin etmiyor çünkü zıt kutuplarsınız. herşeyi para olan adamdan farklı bir barışma adımı bekleme bence. çünkü o sana kendini kendi dilinden affettirmeye çalışıyor ve senin ısrarla bunu reddetmene anlam veremiyor. kısaca, konuştuğunuz diller farklı canım.

Özelse ve sınırımı aştıysam cevaplamayın lütfen.. Sizinle evlenince çocuğunun olmayacağını biliyor muydu ? Psikolojik mi biyolojik mi sorunu ?

Özelse ve sınırımı aştıysam cevaplamayın lütfen.. Sizinle evlenince çocuğunun olmayacağını biliyor muydu ? Psikolojik mi biyolojik mi sorunu ?

Yok, rica ederim. Zaten ben bununla ilgili bir konu açmıştım daha önce.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/430345-hikayem.html

Çocuk meselesini beraber öğrendik ve çok şaşırdık. Çünkü bir kızı var 15 yaşında ve hatta ilk aylarda bebek istememişti bile biraz borcumuz var diye... Sorun sanırım biyolojik. Sperm sayısı ve canlılığı yok denecek kadar az.. İlacı yok. Birkaç doktora gitti, tüp bebek yapmalısınız dediler.
Bitkisel ilaçlar ve kürler yapıyoruz.
Öyle kaldı konu.. malum tüp bebek parayla olan birşey.. ooff gene sinirlendim bak...

Son düzenleme:

Çocuk meselesini beraber öğrendik ve çok şaşırdık. Çünkü bir kızı var 15 yaşında ve hatta ilk aylarda bebek istememişti bile biraz borcumuz var diye... Sorun sanırım biyolojik. Sperm sayısı ve canlılığı yok denecek kadar az.. İlacı yok. Birkaç doktora gitti, tüp bebek yapmalısınız dediler.
Öyle kaldı konu.. malum tüp bebek parayla olan birşey.. ooff gene sinirlendim bak...

bebek konusunda parayı acması lazım bence hem sıze yazık degıl mı hıc cocugnuz yok acaba evlenmeden once nasıldı

Okudum diğer konunuzu.. Çok etkilendim..Zor zamanlar yaşamışsınız..Şimdi ilgiye ihtiyacım var demenizi daha iyi anlıyorum..

Güzel günleriniz ve huzurunuz olsun bundan sonraki yıllarınızda inşaalllah..

Diyecek söz bulamadım. :70:

Okudum diğer konunuzu.. Çok etkilendim..Zor zamanlar yaşamışsınız..Şimdi ilgiye ihtiyacım var demenizi daha iyi anlıyorum..

Güzel günleriniz ve huzurunuz olsun bundan sonraki yıllarınızda inşaalllah..

Diyecek söz bulamadım. :70:

Amin.. teşekkür ederim iyi dileklerinize..

İnşallah bundan sonra güzel şeyler olur... çok yoruldum mutlu olmaya çalışmaktan...

Back