hayatta en nefret ettiğim şey cimrilik pintiliktir, zaten bir erkeği en itici yapan şeylerden biri de bu, nişanlılık dönemi flan geçirmediniz mi o zaman dikkatinizi çekmedi mi bu huyu?
para yaşamak harcamak için değil mi neyin karını yapıyor ki? hiç çekilecek birşey değil..
arkadaşım o hediye o kadına verildi... benimle alakası yok.. sadece yüzük ucuza getirilmek istendi, hepsi bu.. ben bakmadım bile resmine, nasıl beğeneyim....Yani bu kadar tesadüfte olmasın bi zahmet..
Sizin evlilik yıl dönümünüze denk gelmesi çok büyük bir tesadüf olurdu herhalde..
Eşiniz büyük ihtimal size pembe bir yalan söyledi..Sizin beğeneceğiniz hediye gene size geri dönecekti...Barışırsınız umarım..
Hazılranıp hediyesini alsan utanmaz mı sence? Hani sen bisey yapmadın bari ben yapayım dedim gibi. :S
İnsan sevindirmeyi bilmeyen insanlar utanmayıda bilmez be umutefecim
ya bu nasıl bi insan aklım almadı. ağzım açık okudum valla. ay ne demek eşine aldığı şeyin parasını ödetetmek? ne demek arkadaşlarını bi yere bırakınca parasını almak? gerçekten inanamıyorum. hani böyle abartılmış karakterlerin filmlerde falan olduğunu sanırdım, şok oldum inanın.iyi ki çalışıyorsun ve maaşın var. eğer karı koca birbirinize vakit ayırıp 3-5 laf edemeyecekseniz olmaz olsun onun işi de parası da. trilyonlar kazansa ne fayda...
yok ya bu adam normal değil arkadaşım. allah yardımcın olsun...
amin arkadaşım... bütün abartılı karakterler beni buluyor zaten.. öbürü de ali kaptan gibi manyağın tekiydi...( şansım yokmuş...
asla parada pulda gözüm olmadı.. bu yüzden anlayamıyorum zaten, aklım almıyor... üzülüyorum sadece...
Herhalde mantığına yattığı için bu evliliği yaptın belkide bişilerden kurtulmak istedin,bilemiyorum..Ama bana feccii dert oldu bu şimdi.Eve nekadar geç gelirse gelsin,yemek yemiyorsa sende ufak aparatifler hoş kadehlerde renkli içecekler hazırlasan diyorum nasıl olur?fazla ilgili olsan mesela o akşam?Eşini en ii sen tanıyorsun cnm.Eğer onu fethetmek kendine tekrar döndürmek istiyorsan nasıl bir yol izlemen gerektiğini bilirsin.Bize bunu anlat ki sana bu yönde hepimiz kendi fikirlerimizi söyleyelim..
Hikayeni okudum. Gerçekten çok üüzüldüm. Şansım yokmuş diye hırpalama kendini elbet birgün güneş senin kaderine de doğar, sen yeter ki ümitsizliğe kapılma.
Eşine kefenin cebi olmadığını söylesen, kazandığı parayı harcayamadıktan sonra bi anlamı olmadığını anlatsan çözüm olur mu?
Bir de ne iş yapıyor Allah aşkına? Türkiye ekonomisine önemli derecede katkı sağlıyor galiba. Bu kadar çalıştığına göre :S
Boşuna denilmiyor demek ki ; bir insanlar yolculuk, alışveriş yapmadıktan sonra o insanı tanımazsın diye.
Belli ki para konusunda zaafı var eşinizin.. Bazı insanlar böyledir, işkolik ve para dostu; değiştiremezsin.
Peki kazancı çok iyiyse nereye gidiyor bu kadar para ? Nafaka v.s mi ödüyor ? Belliki paradan tasarruf yapmaya çalışıyor ama ne için ?
Önceki eşiyle bu para konusunda darbede yemiş olabilir, temkinli yaklaşmaya çalışıyordur kendince..
..........
NOT: Anlamıyorum neden ilk mesaj alıntı yapılarak cevap veriliyor ki ? Zaten herkes o konuya yazıyor, ne için yazıldığı belli , neden konuları okumamızı zorlaştırıyorsunuz ki ?
Çook uzun konular bile bir bakıyoruz alıntı yapılmış..
siz severek evlenemdiniz mi???birde yeni evlisiniz yani..pesss...şimdi sizin cicim ayında biribirinizin etrafında dolaşmanız gerekirdi...zor bi durum valla cnm...ilgisiz erkek vakası cok kötü yaa.bi kadın sevilmek VEDE sevildiğini hissetmek ister...ruhunun okşanmasını ister...sen elinden geleni yapıyomuşsun..sıra onda...zorlanarak olmuyo maalesef..içinden gelmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?