- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Bilmiyorum adetlerini, ailesi iyi ama akrabalari cok fena bunu biliyorum. Gitmem diye diretmemin sebebi de bu birazkarşısında durucam olayı külliyen yalan problem olacağını biliyo madem seni niye burunlarının dibine sürüklüyo ? bence sen bu adamı boşver kendi kültüründen biriyle birlikte ol. hoş zaten yaşın da daha çok küçük, karşına ne biçim adamlar çıkar ben buna mı baktım dersin.. yaş ilerleyince ufkun açılıyo daha sağlıklı seçimler yapıyosun emin ol onların içinde onlar gibi büyümeyen biri harap olur bize saçma gelen bir sürü adetleri var. sevgilin nasıl bi ailede bilmiyorum gerçi ama mesela babasının yanında kocana gülümsesen terbiyesizlik diyecek tipler var, bizim vanlı komşu vardı kocasının yanına oturamazdı arabada da ön koltukta oturmak saygısızlıkmış kadın asla öne oturamazmış.
Korkuyorum çünkü seviyorum. Güveniyorum da. Hala içimde bi umut var oraya gelmek istemedigimi kesin bi sekilde belirtirsem vandan vazgeçer diye..
Haklı olabilirsiniz. Yinede ani karar vermeyin. Hayırlısı neyse o olsun..Memur değilim okuyorum, okulumun bitmesini bekliyorduk evlilik için. Mutluyuz ama mutluluk yetmiyor işte. Bugun tam anlamiyla öğrendim bunu
Benim van konusunda düşünecegim bir sey yok daha doğrusu düşünecegimi düşündüm ve kararim kesin. Kk den de aldigim fikirlerle alip karşıma konuşacağım dediginiz gibi bitecekse de bitsin bi şekilde toparlanirim 2 3 yıl kimse olmaz hayatimda ama sonradan alışirim diye düşünüyorumAşk evliliği yapmış biri olarak sana yazdım (Ha bunu neden söylüyorum sevgiden aşktan anlamadığım düşünülmesin diye). Evlenince, Van da oturursanız ve ailesi size karışırsa (ki karışmamaları imkansız, illaki gelmeler gitmeler olacak ve sen kendi aileni belkide aylarca göremeyeceksin), psikolojik olarak çok yıpranırsın ve o yıprandığın anda ben kocamı çok seviyorum cümlesi taaa gerilere en diplere gider. Eğer güveniyorsan al karşına konuş, o da seni seviyorsa ortak yol bulur. Ama yok illa Van diyorsa, otur iki kere düşün derim.
Benim van konusunda düşünecegim bir sey yok daha doğrusu düşünecegimi düşündüm ve kararim kesin. Kk den de aldigim fikirlerle alip karşıma konuşacağım dediginiz gibi bitecekse de bitsin bi şekilde toparlanirim 2 3 yıl kimse olmaz hayatimda ama sonradan alışirim diye düşünüyorum
Yok bende eminim yaşayamam, yasayabiliyor olsam da niye yasayayim ki? Mecbur muyum? Zorlamak zorunda mi? Bencillik olduğuna karar verdim onun bu yaptığının. Kendi babasi gelinini oğlunu yaninda görmek istiyormuş diye inat ediyor. Sanki benim ailem istemez. Her turlu ailemin karsisinda duracagim senin icin diyor ama oraya gitmemeyi goze alamiyor iste.(ailesinin beni istemeyecegini ikimiz de biliyoruz) Yok gercekten sinirim büyüdü içimde iyice.
bu görüş sadece kız tarafı içinmi geçerli ?sakın ailenden uzağa gitme..eş çok bulursun ama aile asla!!!!!!!!!!!!
Ben de aynı fikirdeyim, eziyet olur size.. Ya başka bi yerde yasiycaksiniz ya da ayrılcaksınız.. Bu kötülüğü kendinize ve psikolojinize yapmayınAsiretiyle filan evlenemem, bu benim icin eziyetten beter
Anlayışlı ama bu konuda değil sanırımdemekki sevgilin anlayışlı biri degilmiş. sen daha doğru bir karar verebilirsin bence