- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Yani hic bi zaman anlasamayacagimizi düşünmemiştim ben, kavga etsek hep alttan alan sesini bile yükseltmeyen bi insan. Fevri yada sinirli degil ne bileyim. Yani hayatimda tanıdığım en güven veren insan diyebilirim. Sevmedigim tek bir huyunu bilmiyorum. bu yüzden cok inaniyordum bize. Yani tamam bu konuda anlasamamis olabiliriz, ama sadece bu konu. Onun dışında hakkini yiyemeyecegim kadar yardimci oldu bana, iliskimizde benden daha cok emegi vardir bunu inkar edemem. Yani sizce uzakta olsak ailesinden, halledemeyecegimiz bi mesele mi bu, ustesinden gelmek imkansiz mi
Bütün bu inancını yıkmaya çalışıyorum gibi hissettim hayatım erk ark sen tanıyosun tabiki sen daha iyi bilirsin. Oralara gitmeme konusunda ikna edebîldîysen zaten bu çok iyi bir durum, bak urfalı bî arkadaş bile yazmış orda yapamazsın o insanlarla diye. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Ailenin rızası da varsa artık şartların olgunlaşmasını beklersin bi de o zaman bakarsın duruma canım. Beni. Anlatmaya çalıştığım şuydu. Otu çek köküne bak derler bizim oralarda. Sevgilin eminim çok iyidir ki sen güvenmişsin. Ama bilki ailesi de onun kadar önemli olmalı senin için. Bunları iyi analiz et olur mu? Ailesini tanımaya onlarla ilgili şeyleri öğrenmeye çalış. Hepimiz de sevsek de sevmesek de ailemizin aynasıyız öyle değil mi? Bunu anlatmaya çalışıyorum canım benim.