daha evlenmeden böyle ne yapmaliyim?

nedir bu ailecek baskilar?

ayyy sakın sakın yapma gitme evlenince o akraba bu akraba sürüklenirsin.ben 6 küsür yıllık evliyim bıktım artık her bayram her memlekete gidişimde sevmediğim insanlarda içinde,eşimin akrabalrını gezmekten...

evlenmeden önce aile ile içli dışlı olmaya karşıyım bugüne sen iyi niyetli bişey yaparsın yarın adın kendini yamayana kadar neler yaptın olur

365 degil kisa donem yapiyodu. Evet yok ama beklediler cok gitmemi annesi is yerime geliyodu cagirdi bi kac kez. Sevgilimde tepkili cok.

diyolarmiski nasil annesi var kiz korkusundan gelemiyo

bunlar belli ki çok lafçı nasıl annesi var ne demek neler görüyoruz duyuyoruz nişanlı mısın sözlü müsün elin evinde ne işin var zırt pırt gitsen gene annene gelir laf nasıl kız yetiştirmiş diye

sen sevgilisin sözlü değil nişanlı değilsin
gönül koyuyorlarsa onların abartması bence
bunda gönül koyacak bir şey yok

ben herkesten farkli bir yorum yapicam..benim kardesimin 7 senelik kiz arkadasi var,annem daha tenezzul edip tanismadi kizla..kizin tarafiysa kardesimi cok iyi taniyor..
bide erkek arkadasinizin annesi benim annem gibi olsa napardiniz? 7 yil gormezden geldi kizi ya..simdi simdi tanisalim diyor,dedim tanismisken bi zahmet soz nisan dugun hepsini cikaralim aradan kiz yaslandi gitti..

ben erkek arkadasinizin evine cat kapi gitmenizi soylemiyorum ama dogum yapmis bir var ve israrla cagiriyorlar sizi..bu kadar gonul koydurmanin,kendini agirdan satmaninda bi dozu olur..
bi kere sadece yavruyu gormeye gitseniz ne kaybederdiniz ki?
bende dogum yaptim,kardesimin kiz arkadasi hediyesiyle geldi yanima..gozumde ne alcaldi ne cogaldi..insani bisey yani..

Evet bir kez yengeyi gormeye gidebilirdim belki. Ama su saatten sonra sanirjm olmaz dimj :/ en mantiklisi gitmemek

Aynen oyle napicam bilmiyorum

Annenizin sözünden çıkmayın lütfen, sizin için en iyisini o bilir.
İleriyi görüp hareket edin, annenizi ezer geçerseniz o aile bunu zamanı gelince bir güzel kullanır.

Annelerin her zaman dedikleri doğru çıkıyor...

Birlikte gitmeniz yakışık alır ..
Sevgilin madem o kadar ailesi ile senin tanışmanı istiyorsa, askere gitmeden tutardı elinden
tanıştırırdı ..
Sen hiçbirini tanımadan etmeden de mi gideceksin kendini tanıtmaya ..
Bence bu düşünceni paylaş sevgilinle .

Tam okumadin sanirim. Annesi abisi ve yengesiyle tanistim. Yengesinin evine gittik birlikte. Babasini tanimiyorum sadece

sonuçta tanışıklığın varmış bi 10 dk da olsa bebek görmeye gidebilirdin. gidip saatlerce oturma tamam ama ne olacak ki

sonuçta tanışıklığın varmış bi 10 dk da olsa bebek görmeye gidebilirdin. gidip saatlerce oturma tamam ama ne olacak ki

Evet ama evlerinde annesi babasi vardi o ladar insanin icine cikmak istemedim simdide gec mi oldu bi de lafini yapmislar gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim

Evet ama evlerinde annesi babasi vardi o ladar insanin icine cikmak istemedim simdide gec mi oldu bi de lafini yapmislar gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim
bence askerden gelene kdr gitmezsen daha çok lafı yapılacak bir de üstüne askerden döndüğünde de kafana kakacak. bence telefonla arayıp bi uğramak istiyorum diyebilirsin sona da çok fazla kalmadan kalkarsın o da senin ailesi ile yakın olmanı istiyo kötü bişey değil bence

Evet bencede degilde annem duysa kizar hep oyuzden geri adim attim. Ama gitmesemde ayip olucak. Ariyip dedigin gibi ugruyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…