O laf yemeleri iyi bilirim,kayınvalidem tarafı çok yapar bana. Sonra zoraki gidince de soğukluk oluyor benim içimde. Sevgiliniz annenizle tanışmamış daha,kendi yapmadığı şeyi size neden söylüyorki. Annesi,yengesi gelmedi vs diye laf söylüyorsa sizi savunabilirdi. Yenge nasıl biri? Sevdiğiniz biriyse sadece onun evine gidip bebeği görebilirsiniz ama o kalabalığın içine ben olsam girmezdimEvet ama evlerinde annesi babasi vardi o ladar insanin icine cikmak istemedim simdide gec mi oldu bi de lafini yapmislar gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim
Annenizi dinleyin.Ayıp olur diyorsunuz da sevgiliniz bile sizin annenizle tanışmamış ki,ayıbın alasını yapmışEvet bencede degilde annem duysa kizar hep oyuzden geri adim attim. Ama gitmesemde ayip olucak. Ariyip dedigin gibi ugruyim
Sen doğru olanı yapmışsın..Sevgilim askerde. Ve gitmeden annesiyle abisiyle ve yengesiyle tanismistim. Sevgilim de askerdeyken illa bize git babamla tanis diyip durdu. Sonra yengesinin cocugu oldu illa git gor dedi. Bende hicbirini yapmadim. Sen gelince tanisirim babanla dedim yengesini arayip sordum o kadar.
bugunde isle ilgili sikinti oldu. Sevgilim basladi bak tanissaydin babam torpille hallederdi o isi dedi. Sonra annesini aramis annesi uzulmus o zaman gamzeyi daha goremiycez demis. Yengeside ordan goruyomuydukki bi kere bile gelmedi demis.
sanirim gonul koymuslar gitmedigim icin. Sevgilim yigenim 3.5 aylik oldu gidip gormedin diyo. Benim gitmeme sebebimde sevgilim annemle tanismadi. Annem biraz tepkili. Annemden izinsiz bisey yapmak istemedim.
Sevgilimin gelmesine 50 gun kaldi. Sizce yigenini gormeye gidiyimmi napiyim?
O laf yemeleri iyi bilirim,kayınvalidem tarafı çok yapar bana. Sonra zoraki gidince de soğukluk oluyor benim içimde. Sevgiliniz annenizle tanışmamış daha,kendi yapmadığı şeyi size neden söylüyorki. Annesi,yengesi gelmedi vs diye laf söylüyorsa sizi savunabilirdi. Yenge nasıl biri? Sevdiğiniz biriyse sadece onun evine gidip bebeği görebilirsiniz ama o kalabalığın içine ben olsam girmezdim
Annenizi dinleyin.Ayıp olur diyorsunuz da sevgiliniz bile sizin annenizle tanışmamış ki,ayıbın alasını yapmış
Yengeside iyi sevdim aslinda. Sadece ben ona acikladim o da hak verdi aa evet annenle tanismaliydi dedi. Sonrasinda da nasil annesi varmis kiz bi gelemedi zaten yuzunu goremiyodukki demis.
Bunlari duyunca uzuldum. Gidip gitmeme konusunda kararsizdim
Ben oyumu gitmemenden yana kullanıyorum. Anne sözü dinlenmeliDimi benden bu kadarini beklemeleri yanlis. Annem zaten tepkili hayatta izin vermez gitmeme ne isin var der :/
yenge dediğin elti yani dimi abisinin esiydi
Canım bak sana bi anımı anlatayım
işe başladım çeyiz işine girdim 9 yıllık sevgilim var evlilik planları yapıyoruz sevdiceğin birikmiş parası var diye aldiklarımızı o nakit ödüyodu atıyorum yemek takımı 1000 liramı trink parayı ellerine sayınca 700 oluyodu mesela, bende sevdiceğe her ay maaşımdan 300 300 ödüyodum o her zaman yaa gerek yok zaten birlikte kullanmıcaz mı derdi ama ben annemin tavsiyesine uydum ve borcumu ödedim
annem hep şunu derdi kızım çeyiz kız tarafının işi şimdi olmazsa yarın x olmazsa ailesi vay ceyizini bile bize yaptırdın derler altından kalkamazsin dedi
neyse biz evlendik eltimde oturuyoruz tartışma konusu oldu kv eltime herseyini ben aldım ailenin bu evde nesi var dedi
Kıssadan hisseyi sen çıkar
Annene söylemeden gel demek ne demek!Dimi. Yengesinin evine gitmistim sevgilimle birlikte. Sevgilimde en azindan abla olarak gitseydin diyobi yandan hak veriyorum. Kadin gel annene demeyiz dedi israr ettiler cok. Ayip ettim gibi geliyo simdide kafaam karisti zaten 1 ayda yokum burda biliyolar. Su 20 gunde gittim gittim iste
Evet canim. Ustelik sevgilimde yarisa sokmaya calisiuo yengesiyle. Yengem yapmisti sende yap. Iste annesi guya benim fotoma bakarken yengesine senden daha guzel gibi bi laf etmis sanirim yenge de kiskanmis. Sevgilimin anlattiklari bunlar. Bende her insan farklidir ben yengen gibi olamam dedim
En iyiaini yapmissin. Bende o konularda hassasimdir. Iyi ki vermissin simdi laf demeye haklari yok.. benim sevgilimde bana diyo bak yengem beyaz esya getirmedi biz aldik diyo. Dedim yok benim ailem ne yapar ne eder borc alir gereken herseyi alirlar bana.
365 degil kisa donem yapiyodu. Evet yok ama beklediler cok gitmemi annesi is yerime geliyodu cagirdi bi kac kez. Sevgilimde tepkili cok.
diyolarmiski nasil annesi var kiz korkusundan gelemiyo
sevgilinin sana bunları anlatması da tuhaf
kv kıyasa başladı ise ohooooo bak o günlerime geliyo misafirlerime hizmet ediyo bak o geliyo cam siliyo vs vs gider bu
ya annenin dedikodusunu mu yapıyorlarmış ne ayıp.hiç sevmedim yani tutumlarını.