daha evlenmeden böyle ne yapmaliyim?

Evet ama evlerinde annesi babasi vardi o ladar insanin icine cikmak istemedim simdide gec mi oldu bi de lafini yapmislar gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim
O laf yemeleri iyi bilirim,kayınvalidem tarafı çok yapar bana. Sonra zoraki gidince de soğukluk oluyor benim içimde. Sevgiliniz annenizle tanışmamış daha,kendi yapmadığı şeyi size neden söylüyorki. Annesi,yengesi gelmedi vs diye laf söylüyorsa sizi savunabilirdi. Yenge nasıl biri? Sevdiğiniz biriyse sadece onun evine gidip bebeği görebilirsiniz ama o kalabalığın içine ben olsam girmezdim

Evet bencede degilde annem duysa kizar hep oyuzden geri adim attim. Ama gitmesemde ayip olucak. Ariyip dedigin gibi ugruyim
Annenizi dinleyin.Ayıp olur diyorsunuz da sevgiliniz bile sizin annenizle tanışmamış ki,ayıbın alasını yapmış

Sen doğru olanı yapmışsın..
Ortada resmiyet yok.. hani yüzük takılmış olsa nışanlı olsanız tmam çocuk haklı böyle davranmakta..
Ama daha senin annenle bile tanışmamış.. Yani hernekadar ailesi seni bilsede ilk başta annenle tanıştırman gerekir canım bilsin doğruyu.. Yalan söyleme ailene hiç.. Sevgilin aşırı tepki veriyor.. Adam akıllı konuş onunla o gelince gidersiniz görüşürüsünüz.. Annenin tepki verdiğinide söyle bilsin.. Benim ailem rahat değil resmiyet olmadan fazla görüşmeme izin vermiyor dersin.. Seni anlamak zorunda.. Sen çok haklısın..

Yengeside iyi sevdim aslinda. Sadece ben ona acikladim o da hak verdi aa evet annenle tanismaliydi dedi. Sonrasinda da nasil annesi varmis kiz bi gelemedi zaten yuzunu goremiyodukki demis.

Bunlari duyunca uzuldum. Gidip gitmeme konusunda kararsizdim

Annenizi dinleyin.Ayıp olur diyorsunuz da sevgiliniz bile sizin annenizle tanışmamış ki,ayıbın alasını yapmış

Dimi benden bu kadarini beklemeleri yanlis. Annem zaten tepkili hayatta izin vermez gitmeme ne isin var der :/

Yengeside iyi sevdim aslinda. Sadece ben ona acikladim o da hak verdi aa evet annenle tanismaliydi dedi. Sonrasinda da nasil annesi varmis kiz bi gelemedi zaten yuzunu goremiyodukki demis.

Bunlari duyunca uzuldum. Gidip gitmeme konusunda kararsizdim
Dimi benden bu kadarini beklemeleri yanlis. Annem zaten tepkili hayatta izin vermez gitmeme ne isin var der :/
Ben oyumu gitmemenden yana kullanıyorum. Anne sözü dinlenmeli

Canım bak sana bi anımı anlatayım

işe başladım çeyiz işine girdim 9 yıllık sevgilim var evlilik planları yapıyoruz sevdiceğin birikmiş parası var diye aldiklarımızı o nakit ödüyodu atıyorum yemek takımı 1000 liramı trink parayı ellerine sayınca 700 oluyodu mesela, bende sevdiceğe her ay maaşımdan 300 300 ödüyodum o her zaman yaa gerek yok zaten birlikte kullanmıcaz mı derdi ama ben annemin tavsiyesine uydum ve borcumu ödedim

annem hep şunu derdi kızım çeyiz kız tarafının işi şimdi olmazsa yarın x olmazsa ailesi vay ceyizini bile bize yaptırdın derler altından kalkamazsin dedi

neyse biz evlendik eltimde oturuyoruz tartışma konusu oldu kv eltime herseyini ben aldım ailenin bu evde nesi var dedi

Kıssadan hisseyi sen çıkar

Ortada nişan yok, söz yok, resmi bir şey yok. Sizi daha gelip istememişler. Neden gideceksiniz ki? Kendi değerinizi küçültmeyin. Onlar sizi istedi mi de siz onlara gidiyorsunuz. Kıymetiniz olmaz sonra.

yenge dediğin elti yani dimi abisinin esiydi

Evet canim. Ustelik sevgilimde yarisa sokmaya calisiuo yengesiyle. Yengem yapmisti sende yap. Iste annesi guya benim fotoma bakarken yengesine senden daha guzel gibi bi laf etmis sanirim yenge de kiskanmis. Sevgilimin anlattiklari bunlar. Bende her insan farklidir ben yengen gibi olamam dedim

En iyiaini yapmissin. Bende o konularda hassasimdir. Iyi ki vermissin simdi laf demeye haklari yok.. benim sevgilimde bana diyo bak yengem beyaz esya getirmedi biz aldik diyo. Dedim yok benim ailem ne yapar ne eder borc alir gereken herseyi alirlar bana.

Simdi gitsen bu seferde derler nasil Bir annesi var nisanlanmadan izin verdi erkek evine gelmeye. Bencede gitme.

Annene söylemeden gel demek ne demek!
Şimdiden annenin arkasından iş çevirmenimi bekliyorlar annen haklı, erkek arkadaşın önce gelsin bir usulüyle tanışsın ailenle ,bana ısrarları çok itici geldi daha ortada birşey yokken vıcık vıcık oluyor ilişkiler

sevgilinin sana bunları anlatması da tuhaf

kv kıyasa başladı ise ohooooo bak o günlerime geliyo misafirlerime hizmet ediyo bak o geliyo cam siliyo vs vs gider bu

eşya hesabına falan girmek çok yanlış kaldı ki bizde mesela nişanı kız tarafı yapar ceyizi yapar beyaz eşya falan almaz

ağzını arıyo resmen

Evet annenden gizli gel demenin Türkçe meali şu: sen zaten o aileden çıkıp bize geleceksin bizi hoş tutman daha önemli annen kim ki

365 degil kisa donem yapiyodu. Evet yok ama beklediler cok gitmemi annesi is yerime geliyodu cagirdi bi kac kez. Sevgilimde tepkili cok.

diyolarmiski nasil annesi var kiz korkusundan gelemiyo

ya annenin dedikodusunu mu yapıyorlarmış ne ayıp.hiç sevmedim yani tutumlarını.

sevgilinin sana bunları anlatması da tuhaf

kv kıyasa başladı ise ohooooo bak o günlerime geliyo misafirlerime hizmet ediyo bak o geliyo cam siliyo vs vs gider bu

Aynen oyle. Sevgilim yengesini seviyo ama bu sekilde de konusuyo anlamadim. Dugunde yengesinin annesi kiz tarafinin altinlarini almis. ailesi sorun yapmamis benim ailem oyle bir aile diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…