Bu kadar aileci bir erkek tehlikeli ben sana söyliyim.. ayrıca senin için derdine yansın diye dediğini o mu söyledi bir de nereden öğrendin? Boşver konuşsunlar yeri geldiği zaman cevabını verirsin daha benim annemle tanışmamışken annemin tanımadığı bir yere gelmek istemedim annemi kırmak istemedim falan dersin. Ama ben olsam ne olursa olsun gitmezdim yani..
Niye bu kadar ısrar ediyorlar ki anlamadım. Maaile ısrarcılar galiba :) Ben erkek olsam da garip bulurum bunu. Ne gerek var ki ya..
Yengeyle zaten tanışmışlığın görüşmüşlüğün varmış. Çocuğu olunca erkek arkadaşın bir kenara, sadece tanıdığı biri diye nezaketen gider insan. Başta sandım ki bu insanlarla henüz tanıştırılmamışsın. Yengeyi zaten tanımasaydın gitmene ne gerek var diye düşünürdüm ama tanıştıktan sonra gitmen gerektiğini düşünüyorum.
Sevgilin zaten 50 gün sonra geliyormuş. Bu saatten sonra bir şey yapma artık zaten. Sevgilin gelince bakarsınız.
Gitme.
Beraber gidin.
Ve dile getirin sevgilinze sen hala annemin yanina gelmedin diye.
Bu saatten sonra ite kala gittiğin zaten belli. Komik değilse de bence kötü bir duruma düşmüşsün. Sevgilinle gittiğinde kusura bakmamalarını, çekindiğini söylersin. Konuyu da uzatıp dramatize etmezsin. Olur biter.Evet o konuda hak verdim bende. Gitmedim cunku yengesinin ailesu annesi babasi vardi. O kadar insanin icine cikamadim.
evet yengeside sicaj yaklasti gel dedi israr etti. Ayip oldu. Bu saatten sonra gitsem komik durumami duserim
Bu saatten sonra ite kala gittiğin zaten belli. Komik değilse de bence kötü bir duruma düşmüşsün. Sevgilinle gittiğinde kusura bakmamalarını, çekindiğini söylersin. Konuyu da uzatıp dramatize etmezsin. Olur biter.
Anneniz haklı, sevgiliniz asker psikolojisinden dolayı sizin ailesine yakın olmanızı istiyor.
Ne biçim annesi var yerine, ne prensipli kadınmış, bizim oğlumuz gidip tanışmamış biz kızı istemeye gitmiş de nişan yapılmış gibi samimiyet bekliyoruz demeliler...
Daha ortada resmi bir şey yok ne açıklaması yapacaksınız, hangi sıfatla? Bu kadar üst perdeden değer biçmeyin. Size gerçekten kıymet verseler, ciddiyetleri olsa oğlumuz akıl edememiş bari biz bir telefonla kendimizi tanıtalım kızı sürekli çağırıyoruz derlerdi.Evet ama ben onlara izah etmeme ragmen lafini yapmislar. Insan derki annesi kiziyo demekki cekindi ama biraz kotu yorumlamislar sanirim laf carpmis yengeside.
bu saatten sonra gitmiyim evet rezil olmuyim iyice. Peki sehir disina kampa gidicem o zaman ariyip ne diyimki. Hic aramasamda ayip mi olurarayip mi izah etsem bilmiyorumki.
Sevgiliniz olmadan hangi sifatla gidecektiniz acaba?
Daha ortada resmi bir şey yok ne açıklaması yapacaksınız, hangi sıfatla? Bu kadar üst perdeden değer biçmeyin. Size gerçekten kıymet verseler, ciddiyetleri olsa oğlumuz akıl edememiş bari biz bir telefonla kendimizi tanıtalım kızı sürekli çağırıyoruz derlerdi.
Yaptığınız bir ayıp yanlış yok ortada...
Ayrıca annenizle tanışmak istese ısrar beklemez tek söylemenizde tanıştırdı annenizle...