daha evlenmeden böyle ne yapmaliyim?

Ben arada resmi bir şeyler olmadığı sürece aile fertleriyle tanışmama, samimi olmama taraftarıyım.
Eski sevgiliminde yeğeni olmuştu ama hiç gitmeyi düşünmedim. Onunda öyle bir talebi olmadı zaten. Şakayla karışık beni yokladı gitmem deyince kapanmıştı.
Parmağıma ne zaman yüzük takılır o zaman tanışmış olurum :KK14:

insanlar çeşit çeşit bugün vıcık vıcık olmak isterler yarın bu sözde samimiyeti kullanmaya kalkarlar

mesela sen eşinle bi yere gitmek istersin aman canım yabancı mıyız biz de gelelim derler, sık muhabbet tez ayrılık getirir derler mesafe her zaman iyidir ortada sınır olmayınca herkes herşeyi söyleyebilirim ve yapabilirim sanıyo

Erkek arkadaşını da ailesini de beğenmedim nacizane

kendi ailesini el üstünde tutuyo hesap yapıyo şimdiden ama senin annene değer veren yok evlenince bu tavırları 5le çarp

Haklisin :KK43: sevgilm dedi aslinda o zaman bende gelir gelmez tanisirim annenle diye. Ama ben gitmedim yinede. . Hizli olsunda istemiyorum biraz zaman istiyorum. Gitsem samimi olsam hemen soz nisan beklentisi olcak

İlişkiniz ne kadar samimi olursa olsun arada söz nişan gibi bir hukuk olmadan bir bayan olarak erkek tarafından birilerini görmeye gitmek doğru değil. Bu sizi basitleştirir. Doğru yapıyorsunuz gitmeyin.

Haklisin :KK43: sevgilm dedi aslinda o zaman bende gelir gelmez tanisirim annenle diye. Ama ben gitmedim yinede. . Hizli olsunda istemiyorum biraz zaman istiyorum. Gitsem samimi olsam hemen soz nisan beklentisi olcak

canım ben 9 sene çıktım eşimle kendi istediğimiz zaman aileleri tanıştırdık kendi istediğimiz şekilde evlendik tavsiye ederim dik dur bu konularda

eninde sonunda huyu bu diyip kabullenirler ama sürekli verici olursan parmağın elin kolun derken bi bakmışsın gamze bunların ipinde kukla olmuş

canım ben 9 sene çıktım eşimle kendi istediğimiz zaman aileleri tanıştırdık kendi istediğimiz şekilde evlendik tavsiye ederim dik dur bu konularda

eninde sonunda huyu bu diyip kabullenirler ama sürekli verici olursan parmağın elin kolun derken bi bakmışsın gamze bunların ipinde kukla olmuş

Zaten bu saatten sonra gitsemde hani cekiniyodu hani annesinden korkuyodu derler kesin. Aman ne zor isler yahu

ben herkesten farkli bir yorum yapicam..benim kardesimin 7 senelik kiz arkadasi var,annem daha tenezzul edip tanismadi kizla..kizin tarafiysa kardesimi cok iyi taniyor..
bide erkek arkadasinizin annesi benim annem gibi olsa napardiniz? 7 yil gormezden geldi kizi ya..simdi simdi tanisalim diyor,dedim tanismisken bi zahmet soz nisan dugun hepsini cikaralim aradan kiz yaslandi gitti..:KK43:

ben erkek arkadasinizin evine cat kapi gitmenizi soylemiyorum ama dogum yapmis bir var ve israrla cagiriyorlar sizi..bu kadar gonul koydurmanin,kendini agirdan satmaninda bi dozu olur..
bi kere sadece yavruyu gormeye gitseniz ne kaybederdiniz ki?
bende dogum yaptim,kardesimin kiz arkadasi hediyesiyle geldi yanima..gozumde ne alcaldi ne cogaldi..insani bisey yani..
sen ve ailen iyi niyetlisiniz ama baksana yenge bu kadar ortalığı karıştırıyo benim büyük eltim aklıma geldi bunlar evlendikten sonrada bu yenge ortalığı karıştırmaya devam edecek kıskançlık kokusu var havada hem yengeye ne kaynının sevgilisinden çocuğu ve kaynananayı dolduruyo ve bu çocuk çok bağlı geldi aileye bu kızın çekeceği var evlendiğinde herşeylerini aileye göre yaparlar artık ben böyle düşünüyorum

insanlar çeşit çeşit bugün vıcık vıcık olmak isterler yarın bu sözde samimiyeti kullanmaya kalkarlar

mesela sen eşinle bi yere gitmek istersin aman canım yabancı mıyız biz de gelelim derler, sık muhabbet tez ayrılık getirir derler mesafe her zaman iyidir ortada sınır olmayınca herkes herşeyi söyleyebilirim ve yapabilirim sanıyo
Kesinlikle doğru :KK9:
Çevremde gördüklerim aynen böyle ve çok pişmanlar o_O

Tabiki de gitme. Arada resmi bir bağ yok daha. Hoş resmi bağ olsada o kadar yüz göz olma bence.Sonra önünü alamazsın.

Valla ben babayla tek başınıza nasıl tanışacağınıza takıldım.
Merhaba ben x in kız arkadaşıyım sizinle tanışmaya geldim mi diyicen?
Ne saçma ya.
Rahmetli Babaannemim bir sözü var; ''Ağır taşı el alır,hafif taşı yel alır''.
Anladın umarım.

Ben esimin sadece kızkardeşi ile tanışmıştım onuda erkek kardeşimle tanistirdim annesi ile sadece telefonda konuştum. Ailesi ile istemeye gelmeden hemen önce tanıştım. Evlenmeden yüz göz olmak mantıklı değil simdi boyle her dediğini yaparsan evlenince daha çok yapar

Sevgilim askerde. Ve gitmeden annesiyle abisiyle ve yengesiyle tanismistim. Sevgilim de askerdeyken illa bize git babamla tanis diyip durdu. Sonra yengesinin cocugu oldu illa git gor dedi. Bende hicbirini yapmadim. Sen gelince tanisirim babanla dedim yengesini arayip sordum o kadar.

bugunde isle ilgili sikinti oldu. Sevgilim basladi bak tanissaydin babam torpille hallederdi o isi dedi. Sonra annesini aramis annesi uzulmus o zaman gamzeyi daha goremiycez demis. Yengeside ordan goruyomuydukki bi kere bile gelmedi demis.

sanirim gonul koymuslar gitmedigim icin. Sevgilim yigenim 3.5 aylik oldu gidip gormedin diyo. Benim gitmeme sebebimde sevgilim annemle tanismadi. Annem biraz tepkili. Annemden izinsiz bisey yapmak istemedim.

Sevgilimin gelmesine 50 gun kaldi. Sizce yigenini gormeye gidiyimmi napiyim?
canım daha sadece sevgilisiniz.nişanlı falan değil.onlarla arandaki bağ sevgilin sonuçta o olmadan gitmen saçma olur.ama ailesiyle tanıstıysanda onlar bekler gelmeni

benim erkek arkadaşımda askere gidecek. annesi beni resimlerden tanır sadece, sen askerden gelmeden getirme aman oğlum demiş açık açık. elalem ne der mantığını sevmesem de bazen gerekli sanırım :KK20:

benim erkek arkadaşımda askere gidecek. annesi beni resimlerden tanır sadece, sen askerden gelmeden getirme aman oğlum demiş açık açık. elalem ne der mantığını sevmesem de bazen gerekli sanırım :KK20:

Bunlarda tam tersu gelmem icin yalvariyolar. Annesine degilde yengesine bebek gormete gidicem sanirim mecbur :KK43:

Valla ben babayla tek başınıza nasıl tanışacağınıza takıldım.
Merhaba ben x in kız arkadaşıyım sizinle tanışmaya geldim mi diyicen?
Ne saçma ya.
Rahmetli Babaannemim bir sözü var; ''Ağır taşı el alır,hafif taşı yel alır''.
Anladın umarım.

Guya arkadasi diycekmisler babasininda zatenhaberi var. Anliycak yani. Yengeside aynen askerdeyken tanismis bisey kaybetmedi diyo. Ama ben yapamam

X