daha evlenmeden böyle ne yapmaliyim?

Hiç bir şey yapma. O ailenin içinde değilsin. Haber vermeler filan sizi aşar. Benim dediğim sadece çocuğu olan kadın için geçerliydi. Tanışıklığın olan bir insanın çocuğuna gidersin. Gitmemişsen de bırak bundan sonra. Öyle şehir dışına gitmelerin filan onları ilgilendirmiyor. Aile değilsiniz.

Ayıp falan yok ortada. Her merhaba dediğiniz insana hayırlı olsuna, çaya oturmaya gidecek değilsiniz.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş...
Daha resmiyet yokken bu kadar hatalıyım psikolojisine girmeyin.
Tavrınızın arkasında durun, siz ayyy kırdım mı dedikçe talepler artacaktır.

Baştan taviz verme
Seni oldugun gibi tanisinlar
Boylesi daha dogru

Kimseye kendini sevdirmek icin veya laf soz olacak diye hissettiginden farkli davranma cunku o işin sonu yok. Benden sana abla tavsiyesi, deneyerek gorduk...

Bu samimiyet değil yalancı olmanızı istiyorlar sizden.
Hiç samimi gelmedi bana.
Gerçekten size ve ailenize saygı duysalar bu kadar büyütmezler.

Bu samimiyet değil yalancı olmanızı istiyorlar sizden.
Hiç samimi gelmedi bana.
Gerçekten size ve ailenize saygı duysalar bu kadar büyütmezler.

Haklisiniz bana annene soylemeyiz demeleri ayip. Evet anlayisli olmadilar. cok tuhaflarina gitmis niye gormemisim samimi olmamisim

Evet gitmem gerekirdi belki ama evleri kalabalik oldugu icin gitmedim. Simdi gidicektim o da lafini yapmaya baslamislar moralim bozuldy sagolsun sevgilimde bu konuda yuzde yuz haksiz goruyo beni

Sevgilin alttan alttan annene bileyleniyor demekki
Sevgili dediğin kişi tanımaya çalıştığın kişidir ben annen olsam oğlanın ailesinin evine gitmene müsade etmem
Nişan olur aileler tanışır ozaman gidersin anlarım ya da gitmemen sorun olur onu da anlarım
Sen şimdi ne sıfatla gideceksin oraya anneni dinle kızım...

Zaten annemin bu olanlardan haberi yok banabu kadar israr ettiklerini duysa cok sinir olun birakin gitmeyi. Ki kadin hakli. Ben bu ladar uzerime gelceklerini bilemedim yok annemle tanistirirdim sevgilimi

Kimseye kendini sevdirmek icin veya laf soz olacak diye hissettiginden farkli davranma cunku o işin sonu yok. Benden sana abla tavsiyesi, deneyerek gorduk...

Haklisiniz ne olcagi bellimi olur. Gitsemde bu sefer baska seyler diyebilirler

Gitmeyin... önce o gelsin tanissin ailenle...

arada söz nişan yok hem şimdiden gidersen evlendikten sonra sürekli bizdeydi bizim peşimizden koştun derler degerin kalmaz sevgilin gelir annenle tanışır sonrada yengesine beraber gidersiniz mantıklı olan bu sevgilin kızarsada açıklama yap sensiz gitmem doğru olmaz de

Taş yerinde ağırdır hiç bi resmiyet yok aranızda ne münasebet
Çok doğru yapmışsın, olması gereken bu. onlar gelmeni isterler isteyecekler sen gitmeyeceksin, bu işin raconu bu. :) ağırdan satacaksın kendini
Bu yüzden de tartışacaksanız o kadar oluversin, hem daha senin ailenle tanışmamış
annem müsaade etmiyor der geçersin
yoksa emin ol arkandan çoook şey söylenir kendi ayağı ile çıktı geldi bile derler

Sevgilime gore gitmeliymisim onun ailesi normal ailelerden farkliymis bende karsiligini vermeliymisin. Cok tartistik maalesef.

Zaten annemin bu olanlardan haberi yok banabu kadar israr ettiklerini duysa cok sinir olun birakin gitmeyi. Ki kadin hakli. Ben bu ladar uzerime gelceklerini bilemedim yok annemle tanistirirdim sevgilimi
Sevgiline de direk bu şekilde söyle kararlı bir tutumla
sen sevgilinin malı değilsin annen başındayken onun anası babası sana hükmedemez onları da hiç bişeyin ilgilendirmez
Diyorum ya bişan olsa ortada seni ailesine emanet etmiştir diye açıklamaya çalışsak davranışlarını ısrarlarını ama onda da onun ailesi seni arayıp seni yoklamaları lazım
Sevgiline de söyle annenden yengenden akrabalarından aldığın lafları sana getirmesin annene de laf etmesin

Ben eşimle flört dönemimizde onlarin bir organizasyonuna gitmistim. Ne resmiyet ne ailemin haberi vardı. Bazen muhabbeti olur kayinvalidem gelmistin falanca zaman der hala kendime kızarım ne isim vardı diye. Gitme diyenler cok mantıklı sebepler söylüyor: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…