- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Hiç bir şey yapma. O ailenin içinde değilsin. Haber vermeler filan sizi aşar. Benim dediğim sadece çocuğu olan kadın için geçerliydi. Tanışıklığın olan bir insanın çocuğuna gidersin. Gitmemişsen de bırak bundan sonra. Öyle şehir dışına gitmelerin filan onları ilgilendirmiyor. Aile değilsiniz.Evet ama ben onlara izah etmeme ragmen lafini yapmislar. Insan derki annesi kiziyo demekki cekindi ama biraz kotu yorumlamislar sanirim laf carpmis yengeside.
bu saatten sonra gitmiyim evet rezil olmuyim iyice. Peki sehir disina kampa gidicem o zaman ariyip ne diyimki. Hic aramasamda ayip mi olurarayip mi izah etsem bilmiyorumki.
Ayıp falan yok ortada. Her merhaba dediğiniz insana hayırlı olsuna, çaya oturmaya gidecek değilsiniz.Evet sevgilim askerdeyken anneme destek olmadin diyo. Ama adada soz nisan yok. Annesiyle de is yerime gelmistiler oyle tanistim. Hani evlerine gidipte tanusmadim. Ama yengesinin evine gittim abisini filan biliyorum. O yuzden yengesi bekledi sanirim. Hakli belkide ayip ettim biraz :/
Bu samimiyet değil yalancı olmanızı istiyorlar sizden.Yani benden annemden saklamami istediler. Gitcekmisim anneme demiycekmisim. Hani gercekten sicak yaklastilar tamam. Birde yengesi ilk zamanlardan gelip gitmeye baslamis. Hatta baya abartmis kaliyomus filan annesinin haberi yokken. Ondan oyle gormuslerya benden de o samimiyeti beklediler
Bu samimiyet değil yalancı olmanızı istiyorlar sizden.
Hiç samimi gelmedi bana.
Gerçekten size ve ailenize saygı duysalar bu kadar büyütmezler.
Hiç bir şey yapma. O ailenin içinde değilsin. Haber vermeler filan sizi aşar. Benim dediğim sadece çocuğu olan kadın için geçerliydi. Tanışıklığın olan bir insanın çocuğuna gidersin. Gitmemişsen de bırak bundan sonra. Öyle şehir dışına gitmelerin filan onları ilgilendirmiyor. Aile değilsiniz.
Sevgilin alttan alttan annene bileyleniyor demekki
Sevgili dediğin kişi tanımaya çalıştığın kişidir ben annen olsam oğlanın ailesinin evine gitmene müsade etmem
Nişan olur aileler tanışır ozaman gidersin anlarım ya da gitmemen sorun olur onu da anlarım
Sen şimdi ne sıfatla gideceksin oraya anneni dinle kızım...
Kimseye kendini sevdirmek icin veya laf soz olacak diye hissettiginden farkli davranma cunku o işin sonu yok. Benden sana abla tavsiyesi, deneyerek gorduk...
Sevgilim askerde. Ve gitmeden annesiyle abisiyle ve yengesiyle tanismistim. Sevgilim de askerdeyken illa bize git babamla tanis diyip durdu. Sonra yengesinin cocugu oldu illa git gor dedi. Bende hicbirini yapmadim. Sen gelince tanisirim babanla dedim yengesini arayip sordum o kadar.
bugunde isle ilgili sikinti oldu. Sevgilim basladi bak tanissaydin babam torpille hallederdi o isi dedi. Sonra annesini aramis annesi uzulmus o zaman gamzeyi daha goremiycez demis. Yengeside ordan goruyomuydukki bi kere bile gelmedi demis.
sanirim gonul koymuslar gitmedigim icin. Sevgilim yigenim 3.5 aylik oldu gidip gormedin diyo. Benim gitmeme sebebimde sevgilim annemle tanismadi. Annem biraz tepkili. Annemden izinsiz bisey yapmak istemedim.
Sevgilimin gelmesine 50 gun kaldi. Sizce yigenini gormeye gidiyimmi napiyim?
arada söz nişan yok hem şimdiden gidersen evlendikten sonra sürekli bizdeydi bizim peşimizden koştun derler degerin kalmaz sevgilin gelir annenle tanışır sonrada yengesine beraber gidersiniz mantıklı olan bu sevgilin kızarsada açıklama yap sensiz gitmem doğru olmaz deSevgilim askerde. Ve gitmeden annesiyle abisiyle ve yengesiyle tanismistim. Sevgilim de askerdeyken illa bize git babamla tanis diyip durdu. Sonra yengesinin cocugu oldu illa git gor dedi. Bende hicbirini yapmadim. Sen gelince tanisirim babanla dedim yengesini arayip sordum o kadar.
bugunde isle ilgili sikinti oldu. Sevgilim basladi bak tanissaydin babam torpille hallederdi o isi dedi. Sonra annesini aramis annesi uzulmus o zaman gamzeyi daha goremiycez demis. Yengeside ordan goruyomuydukki bi kere bile gelmedi demis.
sanirim gonul koymuslar gitmedigim icin. Sevgilim yigenim 3.5 aylik oldu gidip gormedin diyo. Benim gitmeme sebebimde sevgilim annemle tanismadi. Annem biraz tepkili. Annemden izinsiz bisey yapmak istemedim.
Sevgilimin gelmesine 50 gun kaldi. Sizce yigenini gormeye gidiyimmi napiyim?
arada söz nişan yok hem şimdiden gidersen evlendikten sonra sürekli bizdeydi bizim peşimizden koştun derler degerin kalmaz sevgilin gelir annenle tanışır sonrada yengesine beraber gidersiniz mantıklı olan bu sevgilin kızarsada açıklama yap sensiz gitmem doğru olmaz de
Sevgiline de direk bu şekilde söyle kararlı bir tutumlaZaten annemin bu olanlardan haberi yok banabu kadar israr ettiklerini duysa cok sinir olun birakin gitmeyi. Ki kadin hakli. Ben bu ladar uzerime gelceklerini bilemedim yok annemle tanistirirdim sevgilimi
Sevgilime gore gitmeliymisim onun ailesi normal ailelerden farkliymis bende karsiligini vermeliymisin. Cok tartistik maalesef.