daha evlenmeden böyle ne yapmaliyim?

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
Sevgilim askerde. Ve gitmeden annesiyle abisiyle ve yengesiyle tanismistim. Sevgilim de askerdeyken illa bize git babamla tanis diyip durdu. Sonra yengesinin cocugu oldu illa git gor dedi. Bende hicbirini yapmadim. Sen gelince tanisirim babanla dedim yengesini arayip sordum o kadar.

bugunde isle ilgili sikinti oldu. Sevgilim basladi bak tanissaydin babam torpille hallederdi o isi dedi. Sonra annesini aramis annesi uzulmus o zaman gamzeyi daha goremiycez demis. Yengeside ordan goruyomuydukki bi kere bile gelmedi demis.

sanirim gonul koymuslar gitmedigim icin. Sevgilim yigenim 3.5 aylik oldu gidip gormedin diyo. Benim gitmeme sebebimde sevgilim annemle tanismadi. Annem biraz tepkili. Annemden izinsiz bisey yapmak istemedim.

Sevgilimin gelmesine 50 gun kaldi. Sizce yigenini gormeye gidiyimmi napiyim?

365 gün gitmemişsin bekle 50 gün daha gelince beraber git ortada daha bi resmiyet yok ne işiniz var erkek evinde!!

365 degil kisa donem yapiyodu. Evet yok ama beklediler cok gitmemi annesi is yerime geliyodu cagirdi bi kac kez. Sevgilimde tepkili cok.

diyolarmiski nasil annesi var kiz korkusundan gelemiyo

365 degil kisa donem yapiyodu. Evet yok ama beklediler cok gitmemi annesi is yerime geliyodu cagirdi bi kac kez. Sevgilimde tepkili cok.

diyolarmiski nasil annesi var kiz korkusundan gelemiyo
o taraf erkek tarafı derler istediklerini sürekli gidip gelseydinde senin arkandan diyeceklerdi .
boşver mesafeli olmak herzaman iyidir aradaki bağları güçlendirir.

Tabiki dogrusunu yapmişsin. Adamin karsisina sap gibi ne sifatla cikacaktin ki ? Hicde gorusme telefonlasirsin o ayri. Gelsin once o senin annenle tanissin.

Dimi. Yengesinin evine gitmistim sevgilimle birlikte. Sevgilimde en azindan abla olarak gitseydin diyo bi yandan hak veriyorum. Kadin gel annene demeyiz dedi israr ettiler cok. Ayip ettim gibi geliyo simdide kafaam karisti zaten 1 ayda yokum burda biliyolar. Su 20 gunde gittim gittim iste

sen niye tek başına gidiyormuşsun ki onu anlamadım...

ne alaka bu seninle nişanlandı mı sözlendi mi nikahına mı aldı da ailesinin böyle ayağına gitmeni bekliyor.

ben olsam hayatta gitmezdim

Sakın gitme ve üzgünüm fazlasıyla anneci bir sevgilin var. Simdiden böyle evlendikten sonrasını düşünemiyorum. Sürekli dipdibe olmak isteyebilir. Sınırlarınızı çizin. Daha ortada birşey yok.

bana göre gitmen gerekli değil.mesafeli olman güzel.samimiyet için erken

Sevgilin geldiğinde annenle tanışsın ondan sonra sevgilinle beraber gidersiniz. Kendi kızları olsa bilmediği tanımadığı yere gönderirler mi acaba bi de trip atıyorlar?

Sevgilin geldiğinde annenle tanışsın ondan sonra sevgilinle beraber gidersiniz. Kendi kızları olsa bilmediği tanımadığı yere gönderirler mi acaba bi de trip atıyorlar?

Iste sevgilime gore ailesi mukemmel. Ama gercekten annesi cok saminiyet gosterdi. Yengeside iyi. Ama yengesine aciklamama ragmen annem kizar diye gonul koymus laf soylemis hemen zaten goruyomuydum yuzunu diye.

bi de bak tanissaydi biz onu torpille yollamazdik babama soyleyip tarzi konusmuslar. Sevgilimde sagolsun kendi derdine yansin demis benden icin

sen niye tek başına gidiyormuşsun ki onu anlamadım...

ne alaka bu seninle nişanlandı mı sözlendi mi nikahına mı aldı da ailesinin böyle ayağına gitmeni bekliyor.

ben olsam hayatta gitmezdim

Kiz erkek tarafiyla daha once samimi olurmys. Birde yengesine birlikte gitmistik. O yuzden diyo gormeye git ayip oldu diye. Yengeside israr etti :/

Bu kadar aileci bir erkek tehlikeli ben sana söyliyim.. ayrıca senin için derdine yansın diye dediğini o mu söyledi bir de nereden öğrendin? Boşver konuşsunlar yeri geldiği zaman cevabını verirsin daha benim annemle tanışmamışken annemin tanımadığı bir yere gelmek istemedim annemi kırmak istemedim falan dersin. Ama ben olsam ne olursa olsun gitmezdim yani..

Kiz erkek tarafiyla daha once samimi olurmys. Birde yengesine birlikte gitmistik. O yuzden diyo gormeye git ayip oldu diye. Yengeside israr etti :/

hıhı canım tabi deseydin. kız erkek tarafıyla önceden samimi olsun ki önceden hizmet etmeye başlasın kendini kullandırmaya alışsın..

yeme güzelim bu numaraları

anlamadım söz nişan olmadan ne bu samimiyet.
erkek arkadaşınla birlikte gidersin anlarımda kendi başına gitme bencede.
sen onun yengesine kadar tanışmıssın o senin annenle tanışmamış bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…