gelınce bırlıkte gıdın.
365 gün gitmemişsin bekle 50 gün daha gelince beraber git ortada daha bi resmiyet yok ne işiniz var erkek evinde!!
pembecantaya katılıyorum o senın aılenle tanısmamıs sanırım annen tepkılı ne işin var bılmedıgın yerdeArtik gitmiyimmi. Yoksa herseye ragmen yengesini arayip sadece yengesine bebek gormeye gitsemmi
o taraf erkek tarafı derler istediklerini sürekli gidip gelseydinde senin arkandan diyeceklerdi .365 degil kisa donem yapiyodu. Evet yok ama beklediler cok gitmemi annesi is yerime geliyodu cagirdi bi kac kez. Sevgilimde tepkili cok.
diyolarmiski nasil annesi var kiz korkusundan gelemiyo
Tabiki dogrusunu yapmişsin. Adamin karsisina sap gibi ne sifatla cikacaktin ki ? Hicde gorusme telefonlasirsin o ayri. Gelsin once o senin annenle tanissin.
Sevgilin geldiğinde annenle tanışsın ondan sonra sevgilinle beraber gidersiniz. Kendi kızları olsa bilmediği tanımadığı yere gönderirler mi acaba bi de trip atıyorlar?
sen niye tek başına gidiyormuşsun ki onu anlamadım...
ne alaka bu seninle nişanlandı mı sözlendi mi nikahına mı aldı da ailesinin böyle ayağına gitmeni bekliyor.
ben olsam hayatta gitmezdim
Bu kadar aileci bir erkek tehlikeli ben sana söyliyim.. ayrıca senin için derdine yansın diye dediğini o mu söyledi bir de nereden öğrendin? Boşver konuşsunlar yeri geldiği zaman cevabını verirsin daha benim annemle tanışmamışken annemin tanımadığı bir yere gelmek istemedim annemi kırmak istemedim falan dersin. Ama ben olsam ne olursa olsun gitmezdim yani..Iste sevgilime gore ailesi mukemmel. Ama gercekten annesi cok saminiyet gosterdi. Yengeside iyi. Ama yengesine aciklamama ragmen annem kizar diye gonul koymus laf soylemis hemen zaten goruyomuydum yuzunu diye.
bi de bak tanissaydi biz onu torpille yollamazdik babama soyleyip tarzi konusmuslar. Sevgilimde sagolsun kendi derdine yansin demis benden icin
Kiz erkek tarafiyla daha once samimi olurmys. Birde yengesine birlikte gitmistik. O yuzden diyo gormeye git ayip oldu diye. Yengeside israr etti :/