Gerçek hayattada oluyor evet ama tecavüze maruz kalan insanlar bu kadar rahat olamıyor sonrasında.Benim kuzenim tecavüze uğradı 7 sene yanına erkek yaklaştırmadı,1 sene kendini toparlayamadı.Burdaki hanfendi kızımız ise tecavüze uğruyor hemde babası tarafından ve sonrasında her erkekle ilişkiye giriyor.Babasını şikayetle başladı en son babası gibi erkek bulamadığıyla bitirdi konuyu normal değil bence bu.hayatta boyle seyler olabiliyor neden bu turde acilan her konuuyu senaryo olarak algiliyorsunuz gercek hayattada oluyor boyle seyler eger inanmiyorsan okuyun gecin...genel olarak konusuyorum...
Gerçek hayattada oluyor evet ama tecavüze maruz kalan insanlar bu kadar rahat olamıyor sonrasında.Benim kuzenim tecavüze uğradı 7 sene yanına erkek yaklaştırmadı,1 sene kendini toparlayamadı.Burdaki hanfendi kızımız ise tecavüze uğruyor hemde babası tarafından ve sonrasında her erkekle ilişkiye giriyor.Babasını şikayetle başladı en son babası gibi erkek bulamadığıyla bitirdi konuyu normal değil bence bu.
Bu tecavüz,bakirelik,evlilik öncesi ilişki ler vs vs ne kadar moda oldu bu günlerde bu forumda.Hiç inandırıcı gelmedi daha iyi hazırlasaydın keşke senaryoyu
Yorumlarınızın hepsini okuyamadım..
Bu arada 15 yaşındayım..
Bunun bir kurgu olduğunu düşünmeniz beni incitti..
Evet annem olanları biliyor,ama üstü kapalı..
Ha bu arada şu ''haha'' olayına geleyim,kendimle dalga geçtim,halime acıdığımdan öyle yazdım yanlış anlaşılmış..
Bakın baba konusuna gelince..Ben diğerlerinde hiçbir zaman babamı aramadım 'baba' yı aradım..O düzgün olamadı,düzgün biri çıkar diye düşündüm..Bilmiyorum,bilmiyorum..
Bunu buraya içimi dökmek için yazdım,adım bu kadar kirlenmişken gidip kime anlatabilirim yazmaktan başka..Birileri ile konusma ihtiyacı duyuyorum..Ama anneme herşeyi anlatmaktan çekiniyorum..Anlattığım kadarıyla çok üzüldü,perişan oldu daha da üzmek istemiyorum..
Ne yapacağımı bilmiyordum hala daha bilmiyorum.
Sadece bunları yaşamış olsaydım sadece diğer erkekler ile birşeyler olsaydı belki bir erkek olarak baba bana yardım ederdi..Ama atlatamadığım olayların içinde o da varken ne yapacağım..Bazen oldu ki ona inat yaptım diğerleri ile..Çok dengesizleşmeye başladım..Madem o benim geleceğim ile oynadı..diye başladım ve çıktım yola..Çok saçmaladım..
Bunlara inanmamanızdan dolayı da kötü oldum..İnanmıyorsanız bilmiyorum,yanlış birşey yaptıysam da özür dilerim..
Çok sevdiği babasından böyle bir şeye mahruz kalınca yolunu şaşırmış bir genç bayan.. Bana göre senaryo değil..
Cümlelerinden bile yolunu kaybettiği anlaşılıyor...
Aslınd atek yapmak istediğin öç almak sanırım... Babandan öç almak istiyorsun tek sen bana sahip olmadın ben senden sonra başkalarıylada oldum... Ama bu sadece sana zarar verir ve canım. Sen daha çok ama çok gençsin. Hatalar yapmışsın ama bu hatalara dur de artık. Amacın bundan sonra AVukat olmak olsun senin gibi canı yanan kızlara destek olmak için yolunu başka uğrşalara ada...
Meslek edin ayakların üzerinde dur... Kimseye de bakire olmadığını açıklma.. Bence sen hiç birini bilinçli yapmadın... Artık kurtul kendini tanımladığın kirlilikten... Herkesin işlediği başka başka günahlar var.... Kimse işldeği günahları gün yüzüne dökmüyor...O yüzden bunda sonra bu tip şeyleri Uzman birinin yardımıyla paylaş... BUrda rahatlamak için yazdın FAkat beynin daha çok karışacak.... LÜTFEN UZMANDAn YARDIM AL....
o zaman eğitimine vereceksin kendini madem rapor almaktan korkuyorsun şu an babanda sizinle birlikte mi
Arkadaşım kusura bakma ama hiç inandırıcı değilsin ne yazdığını sen kendin anlayabiliyormusun.Madem dertleşmek istiyosun açık açık yazki bizimde kafamızda soru işareti kalmasın inananıp yardımcı olmaya çalışalım..
Ne gibi bir soru işareti kaldı anlamıyorum ki .s İnanmıyorsanız neden üstüme geliyorsunuz ben böyle üstüme gelineceğini bilseydim açmazdım saçma sapan halletmeye calışırdım.Sadece içimi döktüm yardım almak istedim,en doğrusunu bulabilirim belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?