Daha çok küçüksün be kızım.

hayatta boyle seyler olabiliyor neden bu turde acilan her konuuyu senaryo olarak algiliyorsunuz gercek hayattada oluyor boyle seyler eger inanmiyorsan okuyun gecin...genel olarak konusuyorum...
Gerçek hayattada oluyor evet ama tecavüze maruz kalan insanlar bu kadar rahat olamıyor sonrasında.Benim kuzenim tecavüze uğradı 7 sene yanına erkek yaklaştırmadı,1 sene kendini toparlayamadı.Burdaki hanfendi kızımız ise tecavüze uğruyor hemde babası tarafından ve sonrasında her erkekle ilişkiye giriyor.Babasını şikayetle başladı en son babası gibi erkek bulamadığıyla bitirdi konuyu normal değil bence bu.

Bu tecavüz,bakirelik,evlilik öncesi ilişki ler vs vs ne kadar moda oldu bu günlerde bu forumda.Hiç inandırıcı gelmedi daha iyi hazırlasaydın keşke senaryoyu

katılıyorum canım her gün bununla ilgili yeni bişiler okuyoruz forumda..

ayy bıktım ben bu senaryolardan ya neden insanların zamanını çalıp onları duygusal olarak taciz ediyorsunuz sizin üyeliğinizin iptalini istiyorum keske bi buton olsa sil die de dilinseniz kk den

ARKADAŞLAR sahte ya belli bukadar belli olamaz, çünkü bu ködar kötü neler yaşamışki madem kendisinin neler yaptığını açıkca yazıyor o zaman babasının neler yaptığınıdayazsın
İnsan tacize bile uğrasa bunu yıllarca atlaamz bu ne yaaaaaaaaaaaaa

Yorumlarınızın hepsini okuyamadım..
Bu arada 15 yaşındayım..
Bunun bir kurgu olduğunu düşünmeniz beni incitti..
Evet annem olanları biliyor,ama üstü kapalı..
Ha bu arada şu ''haha'' olayına geleyim,kendimle dalga geçtim,halime acıdığımdan öyle yazdım yanlış anlaşılmış..
Bakın baba konusuna gelince..Ben diğerlerinde hiçbir zaman babamı aramadım 'baba' yı aradım..O düzgün olamadı,düzgün biri çıkar diye düşündüm..Bilmiyorum,bilmiyorum..
Bunu buraya içimi dökmek için yazdım,adım bu kadar kirlenmişken gidip kime anlatabilirim yazmaktan başka..Birileri ile konusma ihtiyacı duyuyorum..Ama anneme herşeyi anlatmaktan çekiniyorum..Anlattığım kadarıyla çok üzüldü,perişan oldu daha da üzmek istemiyorum..

Adın bu kadar kirlenmişken neden temizlenmesi için uğraşmadın da daha da kötüleştirdin olayları merak ettiğimiz bu

Ne yapacağımı bilmiyordum hala daha bilmiyorum.
Sadece bunları yaşamış olsaydım sadece diğer erkekler ile birşeyler olsaydı belki bir erkek olarak baba bana yardım ederdi..Ama atlatamadığım olayların içinde o da varken ne yapacağım..Bazen oldu ki ona inat yaptım diğerleri ile..Çok dengesizleşmeye başladım..Madem o benim geleceğim ile oynadı..diye başladım ve çıktım yola..Çok saçmaladım..
Bunlara inanmamanızdan dolayı da kötü oldum..İnanmıyorsanız bilmiyorum,yanlış birşey yaptıysam da özür dilerim..

Psikolojik destek al arkadaşım ...

Aldım hala da alıyorum..
Ama bana söylediği tek şey,dolandıra dolandıra yada direk olarak : takma kafana hayat devam ediyor..
Bunu bende biliyorum,bundan sonra hatalar yapmamaya bakıyorum.Ama peki o hadi diğerlerine olan korkumu yendim peki o ne olacak Hiç birşey anlamıyorum gerçekten tam anlamıyla anlamıyorum nasıl oldu nasıl yapar Bunu aklımdan kim silebilecek en kral psikolog mu silecek Silecekse giderim..İçimi boşaltmak istedim rahatsız ettiysem de özür dilerim..Buraya sırf bunu anlatmak için üye oldum,ablalarım olurlar dedim..Neyse..Teşekkür ederim Keşke onu seçebilme ihtimalim olsaydı..Sadece ben değil,annem de ondan çok çekti..Keşke o da düzgün seçseydi..keşke

daha 15 yaşında başından birsürü olaylar geçmiş peki bundan sonrası için ne yapmayı planlıyorsun
şimdi sen internete evindenmi giriyorsun
nerede kalıyorsun
senin şimdi hem psikolojik desteğe ihtiyacın var hemde sosyal hizmetlere sığınman lazım diye düşünüyorum bu şartlar altından dha çok şeyler yaşamamaman için
devlet koruması altında en azındna güvende olursun

Annem , anneannem , ben , dedem ve kardeşim yaşıyoruz..Evimden giriyorum..
Annem bir süre önce ruh sağlığı düşündü benim için ama korktum geleceğim zaten bitmiş ordan rapor verirlerse daha da biter diye ..Şimdi önüme bakmaya çalışıyorum.Ama çoğu zaman böyle aklıma gelince de anlatma ihtiyacı duyuyorum..

Çok sevdiği babasından böyle bir şeye mahruz kalınca yolunu şaşırmış bir genç bayan.. Bana göre senaryo değil..

Cümlelerinden bile yolunu kaybettiği anlaşılıyor...

Aslınd atek yapmak istediğin öç almak sanırım... Babandan öç almak istiyorsun tek sen bana sahip olmadın ben senden sonra başkalarıylada oldum... Ama bu sadece sana zarar verir ve canım. Sen daha çok ama çok gençsin. Hatalar yapmışsın ama bu hatalara dur de artık. Amacın bundan sonra AVukat olmak olsun senin gibi canı yanan kızlara destek olmak için yolunu başka uğrşalara ada...

Meslek edin ayakların üzerinde dur... Kimseye de bakire olmadığını açıklma.. Bence sen hiç birini bilinçli yapmadın... Artık kurtul kendini tanımladığın kirlilikten... Herkesin işlediği başka başka günahlar var.... Kimse işldeği günahları gün yüzüne dökmüyor...O yüzden bunda sonra bu tip şeyleri Uzman birinin yardımıyla paylaş... BUrda rahatlamak için yazdın FAkat beynin daha çok karışacak.... LÜTFEN UZMANDAn YARDIM AL....

Arkadaşım kusura bakma ama hiç inandırıcı değilsin ne yazdığını sen kendin anlayabiliyormusun.Madem dertleşmek istiyosun açık açık yazki bizimde kafamızda soru işareti kalmasın inananıp yardımcı olmaya çalışalım..

o zaman eğitimine vereceksin kendini madem rapor almaktan korkuyorsun şu an babanda sizinle birlikte mi

Sanırım beni çok iyi anladınız ama merak ettiğim tek şey . Bunu nasıl yapabildi Zaten düzgün biri değildi ama hiç değilse bana çocuğu gibi bakıyordu Bir anda nasıl olabildi Uzman bana bunu açıklayabilecek mi inanın küçükken o bana vurduğunda bile bu kadar ağlamamış üzülmemiştim,keşke bunu yapmasaydı da sadece dövseydi beni

Ne gibi bir soru işareti kaldı anlamıyorum ki .s İnanmıyorsanız neden üstüme geliyorsunuz ben böyle üstüme gelineceğini bilseydim açmazdım saçma sapan halletmeye calışırdım.Sadece içimi döktüm yardım almak istedim,en doğrusunu bulabilirim belki diye

canım.. senin durumunda olan çok insan var inanıyorum.. buda ailenin sahipsizliğinden kaynaklanıyor sana sahip çıkacak bir aile olmadıktan sonra malesef hayatın çok zor.. bu zamanda kimseden fayda yok. eğer ailende sana el uzatabilecek biri varsa ki dilerim vardır ona sığın ..onun desteğiyle hayatına düzgün bir şekilde devam et .. rabbim yar ve yardımcın olsun keşke elimizden bişey gelse ..

Hayatımı düzene sokmaya calışacağım evet Konservatuar a hazırlanıyorum..
Herşey yolunda görünürde,istersem daha da yoluna sokabilirim
ama duygularım bazen böyle ağır basıyor esir alıyor bildiğim halde bazı şeyleri anlam veremiyorum Şu an da o anlardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…