Daha çekici ve dişi bir kadın olmak ıstiyorum.

bak bence topuklu baya selsi bir şey ama ben hayatımda sadece bir kez okula giderken topuklu giymeye niyetlendim onda da evden çıkmadan düştüm en son b kişisi bana söverek ayağıma converse giydiriyordu :KK70:

önerilere baktım bende topuklu yok, mini yok, makyaj yok işin kötüsü damacana da taşıyamam kdkdjsksjs

sana benimkinin exinin fotosunu atmıştım ya kıskançlık krizine girdiğimde hatun resmen yürüyen libido yani ateş gibi. bu adam onu bırakıp benimle neden 2 yıldır birlikte diye düşünmekteyim:KK51:

sen bana özel olarak birkaç tip versene bir ara :p

Sanki senin cok ihtiyacin var , hani gormesem inanacam su yazdiklarina afrodit kilikli hatun

Ben tum topluklulari tukiyede biraktim , gelecek esyalar arasinda
Kocam bugun zorla avmye goturdu beni neymis topuklu alacakmis , basimin etini yiyor insan bi tanr bile getirmez mi diye
Acilen esyalarimi getirtmem lazim , tum deri kiyafetlerim , minilerim , topuklularim turkiyede kaldi , adama bir haftada daral geldi benim tayt ve kazakli halimden :KK70:

aslında en güzeli hoca eşliğinde plates galiba. ben ALLAH kısmet ederse martta başlayacağım.
kilo yok ta biraz daha kaslı olmak adına.

yani işte bunu diyorum, herşeyden önce herkesten önce kadınız ve kendimizi beğenmek istiyoruz :) başla tabii harika olur

Merhaba hanımlar dün konu açmıştım kiloyla alakalı belki hatırlayan vardır. Hatırlamayan için ise özet geçeyim ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bugday tenli bir bayanim. Sıkıntı sadece kilom değil sıkıntı dişil enerjimin yetersiz olmasi. Kendimi cekici bir bayan olarak göremiyorum aura meselesi galiba. Çekici dişil bir kadın olmak ıstiyorum ancak cok erkeksiyim. Her isi kendim yaparım erkeklerden birsey istemem kısacası hani zayıf gotunmeyeyim diye neredeyse erkek olacağım. Ama karar verdim bundan sonra bende disi olacagim ancak nereden başlayacağım bilmiyorum. Bugun gidip manikür yaptirdim yediklerime de dikkat etmeye basladim. Baska neler yapabilirim bilmiyorum. Sizce bir kadin nasıl cekici ve disi olur?? Onerilerinizi bekliyorum hanimlar..
Olmazsa olmazım üç şey var
Kırmızı ruj
Kırmızı oje

Ve bele kadar dalgalı sarı saçlar
Ben de hala işe yarıyor sen de bir dene :KK66:)

Oyle ama benim kontrol mu etmem gerekiyo onu yani? Oyleyse defolsun gitsin zaten:))
Az kaldı tatlım robot erkekler de geliyormuş.
Oh programla sen ne istersen onu yapsın,çayını kahveni ayağına getirsin,temizliğini yapsın artık ne istiyosan programla gitsin:)

X