- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
BEnde kalkiyorum sporumu yapcam :) gaza getrdin beni bu gecede Allah razi olsun:)
rica ederim gerçekten yap ama evde dumbell yoksa eline 2 de şu şişesi al.kalça inerken onları da kaldırmaya çalış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEnde kalkiyorum sporumu yapcam :) gaza getrdin beni bu gecede Allah razi olsun:)
Aynen yaa.. kadin vardir 90-60-90 alimli guzel diyeyim ezilir buzulur.. kadin vardir 130 kilo kocasini kopek eder:))hayatım erkekleri elinde tutmak çok başka bir meziyet çok ayrı konu.kilo milo pek yaramaz o alengirli konularda.
bak bence topuklu baya selsi bir şey ama ben hayatımda sadece bir kez okula giderken topuklu giymeye niyetlendim onda da evden çıkmadan düştüm en son b kişisi bana söverek ayağıma converse giydiriyordu
önerilere baktım bende topuklu yok, mini yok, makyaj yok işin kötüsü damacana da taşıyamam kdkdjsksjs
sana benimkinin exinin fotosunu atmıştım ya kıskançlık krizine girdiğimde hatun resmen yürüyen libido yani ateş gibi. bu adam onu bırakıp benimle neden 2 yıldır birlikte diye düşünmekteyim
sen bana özel olarak birkaç tip versene bir ara
spordan kastetiğiniz plates filan mı?
Aynen dedigin gibi agirlik yapiyorum kalcamda bariz bi toparlanma goruyorumrica ederim gerçekten yap ama evde dumbell yoksa eline 2 de şu şişesi al.kalça inerken onları da kaldırmaya çalış :)
evet ya şu triceps biceps çok işe yarıyor.rica ederim gerçekten yap ama evde dumbell yoksa eline 2 de şu şişesi al.kalça inerken onları da kaldırmaya çalış :)
aslında en güzeli hoca eşliğinde plates galiba. ben ALLAH kısmet ederse martta başlayacağım.pilates olur
fitness olur
cross fit olur
sadece kardio olur
olur da olur
koptum gecegece.ihali ....Erkek elde duran bir kuş gibidir, elini gevşek bırakırsan uçar, çok sıkarsan ölür.
Narin ellerimi yoramiycam onlar icin:))Erkek elde duran bir kuş gibidir, elini gevşek bırakırsan uçar, çok sıkarsan ölür.
Lütfen kuşlarım eem yani erkekleri sıkmayalım öldürmeyelim yazık günah,bir kuş hm yani erkek kolay yetişmiyor :)koptum gecegece.ihali ....
Hiç elimi bulaştırmayayım diyosun yani ahaha o da güzel bi bakış açısı salın gitsin kuşlara özgürlük :)Narin ellerimi yoramiycam onlar icin:))
Giderse hic benim olmamistir zaten gulum:))Hiç elimi bulaştırmayayım diyosun yani ahaha o da güzel bi bakış açısı salın gitsin kuşlara özgürlük :)
Uçup giderse üzülme ama sonra :)
vay arabeske mi bağladık bacım.Giderse hic benim olmamistir zaten gulum:))
aslında en güzeli hoca eşliğinde plates galiba. ben ALLAH kısmet ederse martta başlayacağım.
kilo yok ta biraz daha kaslı olmak adına.
Oyle ama benim kontrol mu etmem gerekiyo onu yani? Oyleyse defolsun gitsin zaten:))vay arabeske mi bağladık bacım.
Olmazsa olmazım üç şey varMerhaba hanımlar dün konu açmıştım kiloyla alakalı belki hatırlayan vardır. Hatırlamayan için ise özet geçeyim ben 176 boyunda 83 kilo ağırlığında bugday tenli bir bayanim. Sıkıntı sadece kilom değil sıkıntı dişil enerjimin yetersiz olmasi. Kendimi cekici bir bayan olarak göremiyorum aura meselesi galiba. Çekici dişil bir kadın olmak ıstiyorum ancak cok erkeksiyim. Her isi kendim yaparım erkeklerden birsey istemem kısacası hani zayıf gotunmeyeyim diye neredeyse erkek olacağım. Ama karar verdim bundan sonra bende disi olacagim ancak nereden başlayacağım bilmiyorum. Bugun gidip manikür yaptirdim yediklerime de dikkat etmeye basladim. Baska neler yapabilirim bilmiyorum. Sizce bir kadin nasıl cekici ve disi olur?? Onerilerinizi bekliyorum hanimlar..
bacım en iyisi sürekli sexi, fit bakımlı olalım giderlerse hemen başkasını buluruz.Oyle ama benim kontrol mu etmem gerekiyo onu yani? Oyleyse defolsun gitsin zaten:))
bir elimde kahve diğerinde cevizli kek var şu an ne sporu yavvvvrica ederim gerçekten yap ama evde dumbell yoksa eline 2 de şu şişesi al.kalça inerken onları da kaldırmaya çalış :)
Az kaldı tatlım robot erkekler de geliyormuş.Oyle ama benim kontrol mu etmem gerekiyo onu yani? Oyleyse defolsun gitsin zaten:))